TripleJ Posted yesterday at 12:50 PM Posted yesterday at 12:50 PM 15 minutes ago, Don Dusko said: Ma dajte bre sto prenosite ovog "analiticara" ovde? Zabave radi 🙂.
Golijat Posted yesterday at 01:07 PM Posted yesterday at 01:07 PM 31 minutes ago, Tex_Willer said: Al kako namestiti, šta se tim igracima kaže? "Šta ste se rastrčali?" 1
ScepanScekicSto Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ocekijem da sutra komsije namucimo, vidim da tamo predlazu odmaranje igraca, i ja bi slicno predlagao da je situacija obrnuta. Sutrasnji derbi ne odlucuje nista, oni ako dobiju ne znaci im mnogo s obzirom na mesto na tabeli i jos utakmica sto mora da se odigra, kao i nama. daleko vazniji je onaj EL derbi... Ocekujem Penjaroja dobro pripremi utakmicu, Carlik je tu... zeljko dok je bio, koliko god je on iskusan, imao je taj problem od komsija, potreba za dodatnim dokazivanjem, jos veci pritisak, komplikovanje itd... bas zato ocekujem da Penjaroja do odradi bolje y smislu pojednostavljenja, i da se pobijemo sa komsijama muski... Njima je Batler ove godine najveca razlika, i realno preozbiljan igrac za nase uslove...
Tex_Willer Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Bruno je upitan, bez njega tesko ista, Dilan je ponovo pao, Dzekiri tesko moze na 30+ minuta.
Luchifer89 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 51 minutes ago, Ne sam Safete said: Ko kaže da Ostoja ne smije doći u Arenu Možda se i večeras pojavi 3 4
Dzep Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago On je došao u stanje u kome mu je jedina sigurna kuća Tel Aviv... 1
odupri se ludilu Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Koliko god komšije bile navodno nezainteresovane, i na Evroligu fokusirane, odnosno kroz tu ligu željne da sebi pre svega dokažu da su viši nivo, njima je itekako stalo,plus igraju kući. Dakle neće biti lakše ni malo. No bez obzira na sve to ja mislim da mi ovo možemo i trebamo dobiti iako imaju domaći teren. Biće raznih faktora ali puno će zavisiti i od toga da li Bruno može igrati.
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Šanse su nam veće večeras nego u sledećem EL derbiju, ali bih (baš čudno) pre izabrao da im ga šuknemo tamo, onako komšijski. Realnost je, naravno, da će nas pobediti oba puta. Ali ako u oba meča moraju da propišaju krv za to, meni je dovoljno.
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Realnost nije briga na koju se obaziremo. Da mi njih dobijemo dvaput i sve pet. 1
odupri se ludilu Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pa ako reagujemo na halabuku njihovu na pravi način onda imamo dobre šanse. Ja smatram da mi igramo bolju košarku od njih u ovom trenutku. Oni imaju taj dža ili bu sistem pa ako prodje onda te razvale. Mnoge eveoligaske utakmice kući su dobili na taj fazon e sada kada su bolje pripreme i adaptacija protivnika osjeti se taj nedostatak sistema kod njih. Batleru zatvoriti desnu stranu i moliti se da se za tri ne zapali, na Nworu višeg igrača Bongu recimo jer on šutira sa nosa čini mi se i CMM sprečiti da se zaleti oni su bez igre. Mi smo odbranu počeli da mijenjamo i tokom utakmice ali i u toku napada znamo početni switch da zamenimo sa čovekom. Čak se to i čulo od Pene na jednom tajmu protiv Pariza. Skok dobro kontrolišemo u zadnje vreme. Imamo dva pleja koji igru čine lakšom. Očekujem dobru utakmicu i pobjedu. 1
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dža ili bu košarku ne igra ni jedan klub koji je u PO priči u EL, ne znam odakle to da nemaju sistem. Ekipa koja je igrala egal u OAKi i Pireju, zgazila ih u Beogradu, dobila Fener, Monako, Real, nema sistem ili igra na dža ili bu, baš jedan klimavo izveden zaključak. 2 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago PAO ih je dobio ja cist individualni kvalitet podrzan time da ih je sve usralo u 4/4 na silu i kriterijum sudjenja da ne mogu svirati koliko grci mogu da biju. Zvezda im je 3/4 drzala cas iz pripreme, sistematskog sprovodjenja plana i vaznije do svega, velike raznovrsnosti toga kako ce da ih trpaju. Svaki napad im je bio smislen. 2 1
Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dok te komsija ne pohvali mrka kapa.Blagodarim komsiluk😀 Navratite malo do nase teme da udelite po koji komplimet, tamo je gotovo konsenzus da nemamo pojma, da se raspadosmo i da nam je trener celava prevara, kome igraci dobiju po neku utakmicu, uprkos njemu🫣
odupri se ludilu Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago To je moje mišljenje. I ja ne kažem da taj način na koji igraju nije legitiman,naprotiv. Oni su fizički top euroligaska ekipa. Ali kada im redukujes tu njihovu igru onda im plan B i ne postoji baš. Da ne pišemo o njima previše nije mi bitno da li sam u pravu. Vjerujemo da možemo dobiti večeras, iako evroligaske derbije gosti lakše dobijaju.
NikadProtivŽelimira Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Partizan ABAligaški derbi nije dobio koliko, tipa 12 godina? Teško će i večeras, kada je razlika u kvalitetu i plafonu osetna... Ako može, super, ako ne, onda drugog Aprila.
Recommended Posts