Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Ocekijem da sutra komsije namucimo, vidim da tamo predlazu odmaranje igraca, i ja bi slicno predlagao da je situacija obrnuta. Sutrasnji derbi ne odlucuje nista, oni ako dobiju ne znaci im mnogo s obzirom na mesto na tabeli i jos utakmica sto mora da se odigra, kao i nama.

daleko vazniji je onaj EL derbi...

Ocekujem Penjaroja dobro pripremi utakmicu, Carlik je tu...

zeljko dok je bio, koliko god je on iskusan, imao je taj problem od komsija, potreba za dodatnim dokazivanjem, jos veci pritisak, komplikovanje itd... bas zato ocekujem da Penjaroja do odradi bolje y smislu pojednostavljenja, i da se pobijemo sa komsijama muski...

Njima je Batler ove godine najveca razlika, i realno preozbiljan igrac za nase uslove...

Posted

Koliko god komšije bile navodno nezainteresovane, i na Evroligu fokusirane, odnosno kroz tu ligu željne da sebi pre svega dokažu da su viši nivo, njima je itekako stalo,plus igraju kući. Dakle neće biti lakše ni malo.

No bez obzira na sve to ja mislim da mi ovo možemo i trebamo dobiti iako imaju domaći teren.

Biće raznih faktora ali puno će zavisiti i od toga da li Bruno može igrati.

Posted

Šanse su nam veće večeras nego u sledećem EL derbiju, ali bih (baš čudno) pre izabrao da im ga šuknemo tamo, onako komšijski. 

Realnost je, naravno, da će nas pobediti oba puta. Ali ako u oba meča moraju da propišaju krv za to, meni je dovoljno.

Posted

Pa ako reagujemo na halabuku njihovu na pravi način onda imamo dobre šanse. Ja smatram da mi igramo bolju košarku od njih u ovom trenutku.

Oni imaju taj dža ili bu sistem pa ako prodje onda te razvale. Mnoge eveoligaske utakmice kući su dobili na taj fazon e sada kada su bolje pripreme  i adaptacija protivnika osjeti se taj nedostatak sistema kod njih. Batleru zatvoriti desnu stranu i moliti se da se za tri ne zapali, na Nworu višeg igrača Bongu recimo jer on šutira sa nosa čini mi se i CMM sprečiti da se zaleti oni su bez igre. 

Mi smo odbranu počeli da mijenjamo i tokom utakmice ali i u toku napada znamo početni switch da zamenimo sa  čovekom. Čak se to i čulo od Pene na jednom tajmu protiv Pariza. Skok dobro kontrolišemo u zadnje vreme. Imamo dva pleja koji igru čine lakšom.

Očekujem dobru utakmicu i pobjedu.

• Thanks 1
Posted

Dža ili bu košarku ne igra ni jedan klub koji je u PO priči u EL, ne znam odakle to da nemaju sistem. Ekipa koja je igrala egal u OAKi i Pireju, zgazila ih u Beogradu, dobila Fener, Monako, Real, nema sistem ili igra na dža ili bu, baš jedan klimavo izveden zaključak.