odupri se ludilu Posted Thursday at 10:46 AM Posted Thursday at 10:46 AM (edited) Baš smo ovakvi bez ambicija nagazna mina. Sada roster ima dubinu i size. So obzirom da nemamo takmičarskih šansi: naše će sjenke lutati Evroligom i plašiti gospodu Edited Thursday at 11:24 AM by odupri se ludilu 2 5
Don Dusko Posted Thursday at 10:48 AM Posted Thursday at 10:48 AM 33 minutes ago, Chaos Is Me said: Nije malo kratko nego airball. Jeste bio airball al je malo kacilo mrezicu pa moze da zavara. :))
fillam Posted Thursday at 11:15 AM Posted Thursday at 11:15 AM Jbt, puca me nostalgija, ambicije kao nekad, da doguramo do Top 16. 1 6
le piaf Posted Thursday at 12:27 PM Posted Thursday at 12:27 PM 1 hour ago, fillam said: Jbt, puca me nostalgija, ambicije kao nekad, da doguramo do Top 16. Kad budeš slobodan napiši neke kalkulacije, šta nam treba u poslednjih 9 kola da se ušunjamo 6
odupri se ludilu Posted Thursday at 12:39 PM Posted Thursday at 12:39 PM 12 minutes ago, le piaf said: Kad budeš slobodan napiši neke kalkulacije, šta nam treba u poslednjih 9 kola da se ušunjamo Da Asvel sve izgubi 1
Don Dusko Posted Thursday at 01:03 PM Posted Thursday at 01:03 PM 1 hour ago, fillam said: Jbt, puca me nostalgija, ambicije kao nekad, da doguramo do Top 16. Vraca me ovaj post u neka srecnija vremena kada je Top 16 bila stvar uspeha. :D
Elevator Operater Posted Thursday at 02:17 PM Posted Thursday at 02:17 PM 1 hour ago, Don Dusko said: Vraca me ovaj post u neka srecnija vremena kada je Top 16 bila stvar uspeha. 😄 Pa i sada ce biti 🥲
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Quote Sport klubu je potvrđeno da je tandem košarkaša Partizana trenutno „zarobljen“ u Dubaiju i da traži načine da se vrati u Beograd. Reč je o Dilanu Osetkovskom i Šejku Miltonu.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Znači, umesto da su u full treningu (pogotovo Šejk), oni na par dana do Dubaija. Stvarno smo cirkus. 2
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja se samo pitam sta oni tamo rade jes da su rep obaveze al brate.... Valjda ce ih izvuci nekako.
texas Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 26 minutes ago, Don Dusko said: Ja se samo pitam sta oni tamo rade jes da su rep obaveze al brate.... Valjda ce ih izvuci nekako. Kako da ih izvuku? Dok se ne otvori vazdusni prostor, nema im pomeranja. 1
Knipex Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago 1 hour ago, Stiletto said: Znači, umesto da su u full treningu (pogotovo Šejk), oni na par dana do Dubaija. Stvarno smo cirkus. Pa Karlik Džons je, posle utakmice sa Fenerom, na pitanje novinarke šta će da radi tokom pauze rekao da će najverovatnije negde otputovati jer 4 meseca nije mrdnuo iz Srbije. Verovatno je ceo tim, osim reprezentativaca, dobio par dana slobodno tokom pauze za FIBA prozor.
Recommended Posts