Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, Barkley#34 said:

Zašto narod? U kojoj meri su na ovoj temi i uopšte među grobarijom brojana krvna zrnca? 

Mislio je na cigane 😁

Realno, nas nikad nije zanimalo koje je igrač nacionalnosti, i koliko srbalja ima u ekipi

Komšije, sa druge strane, imaju niz pravila i načela ko sve može igrati za Zvezdu, tako da mislim da je Thunder i imao poentu

Edited by le piaf
  • Like 2
Posted
5 hours ago, le piaf said:

Mislio je na cigane 😁

Realno, nas nikad nije zanimalo koje je igrač nacionalnosti, i koliko srbalja ima u ekipi

Komšije, sa druge strane, imaju niz pravila i načela ko sve može igrati za Zvezdu, tako da mislim da je Thunder i imao poentu

Vise je to izrazeno kod navijaca Zvezde nego Partizana, mislim da je jasno, ali znam dovoljno fanova "sa druge strane brda" koji vole da broje krvna zrnca da (nazalost) ne mogu da se slozim da to navijaca Partizana nikada nije zanimalo. 

Posted

Ali onda 2 trofeja otpisite odmah...

Jedini način imati solidan broj domaćih, a da opet se može igrati koliko toliko smisleno jeste roster od 20 seniora i to je to...

Posted
4 hours ago, SuperTraktorko said:

Vise je to izrazeno kod navijaca Zvezde nego Partizana, mislim da je jasno, ali znam dovoljno fanova "sa druge strane brda" koji vole da broje krvna zrnca da (nazalost) ne mogu da se slozim da to navijaca Partizana nikada nije zanimalo. 

Gde se to reflektuje? Svakako da ima malo kukolja, ali smo mi zauzeli suprotan kurs od vašeg, i lično, jako mi je drago što je tako. 

• Like 2
Posted (edited)
11 minutes ago, Elevator Operater said:

Mislim da komsije cak i ne bi zauzele stav za domace u tolikoj meri, da ih "ex" gazda nije potpaljivao i mobilisao im taj stav preko 10 god u kontinuitetu.

Ali kod njih je to načelo primenjeno u čitavom sportskom društvu. Jedino ako u svakom sportu imaju po jednog ćokija. 

Edited by le piaf
Posted
46 minutes ago, le piaf said:

Ali kod njih je to načelo primenjeno u čitavom sportskom društvu. Jedino ako u svakom sportu imaju po jednog ćokija. 

Ako misliš na pravila o nepodobnosti pojedinih kategorija igrača da, ali ako misliš na generalnu odbojnost prema strancima i priču kako zle strance samo pare zanimaju to nije primenjeno ni u jednom klubu kao u KK, gde je to bio modus operandi lažnog košarkaškog radnika kao način fukcionisanja kluba i način odbrane od svih kritika kad rezultati nisu odgovarajući.

To je ono što se i kod vas pokušava sa pričama kao u  mocartovom tekstu.

Kada se podvuče crta, Penjaroja je bio upravu kada je rekao da nije realno očekivati osvojiti Kup, ali ovo što su odabrani stranci pokazali u Nišu je za još jednu ozbiljnu analizu i nagoveštaj da će se tokom leta praviti još jedna ogromna čista i dovoditi domači igrači, kojih je doduše veoma malo za nivo koji zahteva Evrolige.

Ipak, nema dileme da će navijači više želeti srpske igrače koji se kontantno bore, a ne Dvejna Vašingtona koji je radio ono što je radio na parketu u Čairu.

Ovo je tako bedno, da bi i čović bio ponosan na autora.