Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, realno *w said:

Naravno, čim budem imao bolji izvor. Uostalom, brzo dođe i taj završni za ovu godinu, pa se brojke zvanično pokažu. Pa sad, ako imaju motiv da laži i da se to pokaže vrlo brzo, onda si ti u pravu. 

Nije toliko ni bitno jesam li u pravu. Znaš čije je škole polaznik. Dupetom na vrelu ringlu da sedne, ni kad darove nose, ne verujem im. Da li misliš da ne izvlači lovu iz kluba, mulja? I na kraju godine, u kom izveštaju to piše? 

Posted
3 hours ago, ScepanScekicSto said:

Jbt postali smo kao cigani... posle 2 poraza teracemo trenera, u februaru mastati o sledecoj sezoni, a igrace dovoditi kao na menadzeru i 30 u rosteru  ce biti malo, bice samo daj jos, daj jos

Ne prihvatam ovo. 

Više ste mi se sviđali dok ste bili u "nismo isti" fazonu, jedno brdo dva univerzuma, avangarda, samofinansirajući klub i sl.

Dopadao mi se taj elitistički vajb, nadasve realan...

Posted

Najlakse je reci nesto i nemati dokaz da se ta tvrdnja potkrepi. Postala je praksa kod nas da se za funkcionere govori kako su lopovi i kako izvlace/peru pare. To je ta psihologija mase i deindividualizacija. Ako jedan krade, svi kradu. 

Posted
7 minutes ago, Alek The Great said:

Najlakse je reci nesto i nemati dokaz da se ta tvrdnja potkrepi. Postala je praksa kod nas da se za funkcionere govori kako su lopovi i kako izvlace/peru pare. To je ta psihologija mase i deindividualizacija. Ako jedan krade, svi kradu. 

Da si ti nama živ i zdrav, al da te na dan izbora zaključaju u kuću i puste tek sutradan. Tako ću i ja svoju babu 😹 

Posted
51 minutes ago, Alek The Great said:

Pretpostavljam da nisi procitao clanak koji je kolega postavio ovde, ne tako davno, na temu Ostojinih firmi i KKP aranzmana. Videli smo vec i dokumentovano je, lik laze kako zine. Mislim da ti pored ove deindividualizacije fali jos i cuvena dehumanizacijaTM.

Postavicu ti iskreno i prostodusno pitanje: da li ti zaista verujes da je Ostoja posten, radan i sposoban operativac koji voli Partizan, zeli mu sve najbolje i radi u njegovom, a ne licnom interesu? Dovoljno je samo da/ne.

• Like 1
Posted

Postavio si vise pitanja u jednom. Odgovoricu sa ne znam i ne zanima me. Ja nisam od onih koji ce ovaj klub prestati da prati jer na njegovom celu sedi neki Ostoja Mijailovic. Ili zato sto je u timu igrac koji odavno nije trebao biti. Ja ovo sportsko drustvo volim vec 37 godina, do pre 30ak godina sam znao i da zaplacem kad neka sekcija izgubi. Razocaran sam bio odlaskom Obradovica, ali smatram da je on veliki krivac za ovo sto se desilo sa ekipom. Kazem to jer sam ocekivao da on bude nas Greg Popovic. I o tome sam pisao ovde kad su ga mnogi od vas terali tamo u oktobru.