Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, realno *w said:

Naravno, čim budem imao bolji izvor. Uostalom, brzo dođe i taj završni za ovu godinu, pa se brojke zvanično pokažu. Pa sad, ako imaju motiv da laži i da se to pokaže vrlo brzo, onda si ti u pravu. 

Nije toliko ni bitno jesam li u pravu. Znaš čije je škole polaznik. Dupetom na vrelu ringlu da sedne, ni kad darove nose, ne verujem im. Da li misliš da ne izvlači lovu iz kluba, mulja? I na kraju godine, u kom izveštaju to piše? 

Posted
3 hours ago, ScepanScekicSto said:

Jbt postali smo kao cigani... posle 2 poraza teracemo trenera, u februaru mastati o sledecoj sezoni, a igrace dovoditi kao na menadzeru i 30 u rosteru  ce biti malo, bice samo daj jos, daj jos

Ne prihvatam ovo. 

Više ste mi se sviđali dok ste bili u "nismo isti" fazonu, jedno brdo dva univerzuma, avangarda, samofinansirajući klub i sl.

Dopadao mi se taj elitistički vajb, nadasve realan...

Posted

Najlakse je reci nesto i nemati dokaz da se ta tvrdnja potkrepi. Postala je praksa kod nas da se za funkcionere govori kako su lopovi i kako izvlace/peru pare. To je ta psihologija mase i deindividualizacija. Ako jedan krade, svi kradu. 

Posted
7 minutes ago, Alek The Great said:

Najlakse je reci nesto i nemati dokaz da se ta tvrdnja potkrepi. Postala je praksa kod nas da se za funkcionere govori kako su lopovi i kako izvlace/peru pare. To je ta psihologija mase i deindividualizacija. Ako jedan krade, svi kradu. 

Da si ti nama živ i zdrav, al da te na dan izbora zaključaju u kuću i puste tek sutradan. Tako ću i ja svoju babu 😹 

Posted
51 minutes ago, Alek The Great said:

Pretpostavljam da nisi procitao clanak koji je kolega postavio ovde, ne tako davno, na temu Ostojinih firmi i KKP aranzmana. Videli smo vec i dokumentovano je, lik laze kako zine. Mislim da ti pored ove deindividualizacije fali jos i cuvena dehumanizacijaTM.

Postavicu ti iskreno i prostodusno pitanje: da li ti zaista verujes da je Ostoja posten, radan i sposoban operativac koji voli Partizan, zeli mu sve najbolje i radi u njegovom, a ne licnom interesu? Dovoljno je samo da/ne.

• Like 1