Luchifer89 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Jel mogu da se zanemare pravila foruma, odnosno olabave, kada je vređanje zaposlenih u kkP u pitanju? Imam par želja, psovki i uvreda zbog kojih bi mi oduzeli ličnu kartu i pasoš, a kamoli banovali... 3 5
SteveFrancis#3 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) 47 minutes ago, Luchifer89 said: Imam par želja, psovki i uvreda zbog kojih bi mi oduzeli ličnu kartu i pasoš, a kamoli banovali... Edited 19 hours ago by SteveFrancis#3
le piaf Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 hour ago, Luchifer89 said: Jel mogu da se zanemare pravila foruma, odnosno olabave, kada je vređanje zaposlenih u kkP u pitanju? Imam par želja, psovki i uvreda zbog kojih bi mi oduzeli ličnu kartu i pasoš, a kamoli banovali... Bednici nisu vredni ni bana od tri dana. Samo ih kulturno nazivaš govnima, jer se za činjenično stanje ne dobija kazna. Elem, moram da pohvalim moderaciju da je izuzetno tolerantna na izlive nekontrolisanog besa na ovoj i live temi KKP.
Don Dusko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 23 minutes ago, le piaf said: Bednici nisu vredni ni bana od tri dana. Samo ih kulturno nazivaš govnima, jer se za činjenično stanje ne dobija kazna. Elem, moram da pohvalim moderaciju da je izuzetno tolerantna na izlive nekontrolisanog besa na ovoj i live temi KKP. Pa kad ste vi cak i ovoj situaciji lajt verzija KKCZ live teme. 1
Jakob Aman Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Reset teski mora da usledi na svim nivoima. Sve je lose. Ali da se ovde i pored svega zali sto Dejvis nije ostao i ove sezone... dugo pratim Partizan i mislim da nikog nisam ni blizu toliko psovao kao njega, manite se ljudi...
Luchifer89 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 23 minutes ago, Jakob Aman said: Reset teski mora da usledi na svim nivoima. Sve je lose. Ali da se ovde i pored svega zali sto Dejvis nije ostao i ove sezone... dugo pratim Partizan i mislim da nikog nisam ni blizu toliko psovao kao njega, manite se ljudi... Pa Dejvis je za ove pičkice i Rambo i Roki istovremeno
wrach Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Jedva cekam mec sa Bajernom, trebalo bi da su Nemci naostreni za revans.
NikadProtivŽelimira Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Večeras ćemo Igosima da naplatimo prethodna dva meseca.
Elevator Operater Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 1 hour ago, NikadProtivŽelimira said: Večeras ćemo Igosima da naplatimo prethodna dva meseca. Ionako se ne palimo na evroligu
Ne sam Safete Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago 1 hour ago, NikadProtivŽelimira said: Večeras ćemo Igosima da naplatimo prethodna dva meseca. Ne bih se zakleo ili kladionicarski ne bih ni marku uložio.
Recommended Posts