Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jel mogu da se zanemare pravila foruma, odnosno olabave, kada je vređanje zaposlenih u kkP u pitanju? Imam par želja, psovki i uvreda zbog kojih bi mi oduzeli ličnu kartu i pasoš, a kamoli banovali... 3 3
SteveFrancis#3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 47 minutes ago, Luchifer89 said: Imam par želja, psovki i uvreda zbog kojih bi mi oduzeli ličnu kartu i pasoš, a kamoli banovali... Edited 1 hour ago by SteveFrancis#3
le piaf Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 1 hour ago, Luchifer89 said: Jel mogu da se zanemare pravila foruma, odnosno olabave, kada je vređanje zaposlenih u kkP u pitanju? Imam par želja, psovki i uvreda zbog kojih bi mi oduzeli ličnu kartu i pasoš, a kamoli banovali... Bednici nisu vredni ni bana od tri dana. Samo ih kulturno nazivaš govnima, jer se za činjenično stanje ne dobija kazna. Elem, moram da pohvalim moderaciju da je izuzetno tolerantna na izlive nekontrolisanog besa na ovoj i live temi KKP.
Elevator Operater Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Opravdan bes nikada nije nekontrolisan 😇
Don Dusko Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago 23 minutes ago, le piaf said: Bednici nisu vredni ni bana od tri dana. Samo ih kulturno nazivaš govnima, jer se za činjenično stanje ne dobija kazna. Elem, moram da pohvalim moderaciju da je izuzetno tolerantna na izlive nekontrolisanog besa na ovoj i live temi KKP. Pa kad ste vi cak i ovoj situaciji lajt verzija KKCZ live teme.
Recommended Posts