Luchifer89 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Samo se ti nadaj. Ne bi me čudilo ni da se limar naguzio i bukvalno samo da dovede bilo koga. Naguzio se jeste sigurno. Kolega TripleJ hoće da ga nabije. Sve ovo što pišete njemu savršeno odgovara, morate da menjate koncept psovanja. Šaljem link za enciklopediju psovki: Edited 4 hours ago by Luchifer89 2
Eddard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Menjate naziv teme u "Primera, el comienzo de una era" 1
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Eddard said: Primera, el comienzo de una era Primera, el començament d'una era. Da budemo precizni.
Eddard Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, Smrtokapa said: Primera, el començament d'una era. Da budemo precizni. Žali se Google translate-u 😜
jedibojan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 minutes ago, Smrtokapa said: Primera, el començament d'una era. Da budemo precizni. - repoblación forestal 1
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, Eddard said: Žali se Google translate-u 😜 Ma jok, svakako sam napravio lošu foru, čim moram da je objašnjavam. 😄
Coz29 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 hour ago, TripleJ said: Nabijem i Limara i ovog Spanca! Nagadja se da je ugovor do juna 2027. Sad je zanimljiivo kako njemu moze ugovor do tad a ranije nije mogao posto Limaru istice 2026. godine. Samo se nadam da su mu nabudzili klauzulu u ugovoru, da se isti produzava na sezonu 2026/27 samo ako se nekako udje u play in i osvoji ABA. Đoan Penjaroja već na treninzima Partizana https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/djoan-penjaroja-partizan-novi-trener-ugovor-zeljko-obradovic-sport-klub/ Pa brate ostoja govnjar je sada video da je kao i sef mu picousti sto ne moze niko da ih najuri, pa je pustio muda i sad da prostis ima da nas jebe od meraka Edited 3 hours ago by Coz29 1
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Jakob Aman said: Jebace nas Virtus. Dvejn sa mikrofonkom, ide 4/13 šut uz 3 4izg...
Coz29 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Brate ovi iz Arene su govna neviđena Popuse nam svima do jednog, jebo ih Jakovljevic, pa koga oni zajebavaju visee 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Coz29 said: Brate ovi iz Arene su govna neviđena Popuse nam svima do jednog, jebo ih Jakovljevic, pa koga oni zajebavaju visee Šta se dešava, napolju sam 😆
Coz29 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, JPM said: Šta se dešava, napolju sam 😆 Prvo stavili za našu utakmicu "stručnog konsultanta" deklasiranog navijača CZV, kao da nema ni jedan grobar pa makar i iz ćaci ekipe da sedi tu. Drugo ima neke komentare kao da je osvojio sve sto moze u svetu kosarke, novinar ga pita jedno, on prica sasvim nesto drugo. Kao da je poslat samo da nas nervira, sto u stvari i jeste poenta. Isto kao Vlade Djurovic kod vas. 1
Recommended Posts