longbowman Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Jabari ne dobacuje i ne igra odbranu. Ja sam hteo da to bude Mike James ali mi se i ovo sviđa. 1
DameTime Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago @Magia, kakvo otvaranje, naježila sam se! Ne bih da budem Taylor Swift, ali ima nešto u tim brojevima i zatvaranju životnih krugova...
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Sledece 2 nedelje su kljucne (za dovodjenje dobrog i defanzivnog centra) ??
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Elevator Operater said: Sledece 2 nedelje su kljucne (za dovodjenje dobrog i defanzivnog centra) ?? ja mislim da ga cekamo koliko god... jbg a bojim se da cemo za sve izvisiti
realno *w Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Je l neko produžavao danas sezonsku? Drugar ima problem da mu je nestala karta za koju je imao rezervaciju.
Magia Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago 11 minutes ago, realno *w said: Je l neko produžavao danas sezonsku? Drugar ima problem da mu je nestala karta za koju je imao rezervaciju. Isto mi se desilo.
Jonas Lunden Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago A ljudi dragi koliko mračite! Te nema sezonske, te sezonska skupa, pa ne valja skok, ne igra se odbrana.......
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Magia said: Isto mi se desilo. Jesi rešio? Ako nisi, baš pusti poruku kad ti se pojavi karta.
Elevator Operater Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago Nije dobar znak kada mi sabijamo redom na pripremama.
ScepanScekicSto Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago Nije... al ovo izgleda lepo... Parker klasa.. lagano.. Milton se meni svidja, napada obruc, imao nekoliko asistencija, vidi se da ume Dylan nocas los.. duejn... koliko kosarke u tom coveku...
Recommended Posts