ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago https://partplus.rs/partplus/watch/partizan-mozzartbet-belgrade-vs-paok-mateco-i-open-air-tasmajdan evo cele utakmice... @realno *w A jabari? 😂😂😂😂
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Izostanci, cekanja, povrede, slabe provere (i da su jake, ne vredi kada nam fali 7 prvotimaca, ukljucujuci buduceg centra), jebena Australija... Sve se crta za EL otvaranje od 0-2, a uz manje kadrovskih i logistickih nevolja, moze lako biti 2-0...
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jedno ime... Sterling Brown... on je dosao sad u nivo, gde mene iznenadi kad promasi, iskren da budem. bas puca od samopouzdanja, i verujem da on moze jos bolje ove godine 1
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Imam utisak da se Lovernj uopste ne razmatra... Edited 1 hour ago by Jakob Aman
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Reko je pbg Ostoja da nije u planovima. Pored toga čuo sam isto veče kad je izašla ona tipsi slipsi objava da od toga nema ništa i da mu Miško preko nas diže cijenu za neki transfer van Evrope. 1
realno *w Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 1 hour ago, ScepanScekicSto said: @realno *w A jabari? 😂😂😂😂 Realno loš, ali sam uveren da je ovo bilo njegovih max 50% angažovanja. Realno, cirkus je ova utakmica na otvorenom, jasno se vidi da nekim igračima ne prija. Dosta je sveže uveče, baljke, dim, konfete po terenu... Dilan je to otvoreno rekao, a i kod Parkera se provlači između redova. Videćemo u narednim utakmicama, ali očekujem mnogo bolji pristup. Vidi se da je klasa i da je 12-13 poena nešto što može da postigne sa pola snage. 1
Recommended Posts