bekrinjo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago "Open Air" turnir na kome su prvobitno bili predviđeni samo Partizam, PAOK i Zenit je dobio nov koncept i učesnike (Metalac, Uralamaš Jekaterinburg i Makabi TA). Quote Prema novim propozicijama, raspored utakmica je sledeći: Četvrtak, 11.09. Trening utakmica PAOK – Metalac od 19:00 u Maloj areni (Utakmica je zatvorena za javnost) Petak, 12.09. Makabi – Zenit u Hali Aleksandar Nikolić od 16:00 Partizan Mozzart Bet – PAOK na Stadionu Tašmajdan od 18:30 Subota, 13.09. Uralmaš – poraženi iz duela Makabi – Zenit od 16:00 u Hali Aleksandar Nikolić Partizan Mozzart Bet – pobednik duela Makabi – Zenit od 19:00 u Hali Aleksandar Nikolić NAPOMENE U VEZI ULAZNICA: Sve ulaznice koje su kupljene za utakmicu Partizan Mozzart Bet – PAOK, važe za celodnevni program 12.09. u Hali Aleksandar Nikolić i na Stadionu Tašmajdan. Sve utakmice koje su kupljene za utakmicu Zenit – Partizan Mozzart Bet 13.09. sada će važiti za celodnevni program u Hali Aleksandar Nikolić, istog dana.
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Danas navijamo da nam se Bonga brzo vrati (spoiler alert: nabice Njemci Slovnece sa 30). 1
realno *w Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Da nema neko neku vezu u KKP, kojoj bi mogao proslediti neki mail oko problema sa obnovom sezonske, koje ima jedan drugar? 1
pendulum Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Je l' ste probali na ovaj mejl da pišete: [email protected]? Takođe znam da je Ivča (PR) ranije odgovarao ljudima na Tviteru (mislim da je nalog @ivcha011). 1
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, pendulum said: Je l' ste probali na ovaj mejl da pišete: [email protected]? Takođe znam da je Ivča (PR) ranije odgovarao ljudima na Tviteru (mislim da je nalog @ivcha011). Ivču nisam, probaću. Na ovaj mail smo pisali naravno, nema odgovora.
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odličan Bongica danas. Ne stiže na red u napadu, ali svuda ga je bilo. Ne mogu da zamislim idealnije krilo za ovakav KKP. 7
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko je samo bitan za Nemce par vaznih skokova je imao.. i odlicno je drzao luku do druge licne stvarno je pre vazan... i ove sezone najzad da ga gledam na njegovoj pravoj poziciji 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, ScepanScekicSto said: i ove sezone najzad da ga gledam na njegovoj pravoj poziciji Ko ti je to obecao? 😁🥲
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago https://www.cbssports.com/fantasy/basketball/news/hawks-charles-bassey-signs-with-atlanta/
Recommended Posts