longbowman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jabari ne dobacuje i ne igra odbranu. Ja sam hteo da to bude Mike James ali mi se i ovo sviฤa. ย ย 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago @Magia, kakvo otvaranje, najeลพila sam se! ย Ne bih da budem Taylor Swift, ali ima neลกto u tim brojevima i zatvaranju ลพivotnih krugova...ย
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sledece 2 nedelje su kljucne (za dovodjenje dobrog i defanzivnog centra) ??
ScepanScekicSto Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 1 hour ago, Elevator Operater said: Sledece 2 nedelje su kljucne (za dovodjenje dobrog i defanzivnog centra) ?? ja mislim da ga cekamo koliko god... jbg ย a bojim se da cemo za sve izvisiti
realno *w Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Je l neko produลพavao danas sezonsku? Drugar ima problem da mu je nestala karta za koju je imao rezervaciju.
Magia Posted 4 minutes ago Author Posted 4 minutes ago 11 minutes ago, realno *w said: Je l neko produลพavao danas sezonsku? Drugar ima problem da mu je nestala karta za koju je imao rezervaciju. ย Isto mi se desilo.
Recommended Posts