VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Parker povreda ala Dejo Savicevic... Boli me primicač Sto bi nasi rekli 4 do 6 nedelja, Game time decision 😂
Goofy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Ovo prosto nije tačno. Od ostalih vesti, moja keva (koja inače navija za KKCZ), insistira da večeras gledamo Partizan, kaže vama više treba pobeda, mučenici... Prihvatam da možda nije tačno, i rekao sam da je to samo moj utisak. A ovo drugo, što nam više cigana želi dobro (a ima ih u poslednje vreme, nakotili se), to smo više najebali. 2
Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 7 minutes ago, Ne sam Safete said: Izgleda bez Vanje i Parkera. Do q više Došao čovek po novembarsku platu i paljba Edited 2 hours ago by Luchifer89
Jakob Aman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dzabari primicac. Ja bih mu dao momentalni odmicac. Nek se tera u kurac vise. 4
TripleJ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Opet ulazimo u problem i u timu imamo samo 9 upotrebljivih igraca na EL nivou.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Goofy said: (a ima ih u poslednje vreme, nakotili se), Ajde izbegavajte ove termine molim vas
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da napisem pre nego sto pocne.. danas slavim, a imam bas neki blah osecaj u vezi utakmice... mozra me osecaj vara 1
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, Goofy said: nakotili se Moras priznati da ovo bas i nije lepo.
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Da napisem pre nego sto pocne.. danas slavim, a imam bas neki blah osecaj u vezi utakmice... mozra me osecaj vara Srecna slava i da uteras u sebe dovoljno anestezije do 20:30. A dzabari i vanja nek se teraju u kurac. Narocito prvi,mangup ne razume pitanje na kzs, ali zato je sisa nevidjena. Izgleda anestezija proradila kod mene 1
Goofy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, Don Dusko said: Ajde izbegavajte ove termine molim vas 5 minutes ago, VISOKOLETAC said: Moras priznati da ovo bas i nije lepo. U pravu ste, izvinjavam se. 1 1
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Elevator Operater said: Srecna slava i da uteras u sebe dovoljno anestezije do 20:30. Hvala na čestitkama, ovo drugo odradio.
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 31 minutes ago, Goofy said: što nam više cigana želi dobro (a ima ih u poslednje vreme, nakotili se), to smo više najebali. komšo, nek je sa srečom...😎 Edited 1 hour ago by Wingwalker
deez nuts. Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 42 minutes ago, DameTime said: Ovo prosto nije tačno. Od ostalih vesti, moja keva (koja inače navija za KKCZ), insistira da večeras gledamo Partizan, kaže vama više treba pobeda, mučenici... I keva provalila da nisi neutralna?
Recommended Posts