Marvin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kontaš da nam on reši probleme u skoku? 😅 Šalu na stranu, ja mislim da ovoj ekipi baš fali ludila i energije, pa se nadam da će i Mika da profitira od ovog bola koji Jabulah oseća 1
Luchifer89 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 9 minutes ago, Marvin said: Kontaš da nam on reši probleme u skoku? 😅 Šalu na stranu, ja mislim da ovoj ekipi baš fali ludila i energije, pa se nadam da će i Mika da profitira od ovog bola koji Jabulah oseća Vitkovac - Vesely situacija
NikadProtivKaline Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 10 hours ago, JPM said: Ne verujem. Imate 3 godine licencu, jedino ako ga baš uzme neki NBA klub, a čisto sumnjam, a mislim da je i njemu jasno da će bolje biti da uči u KKP nego da se seljaka po raznim G ligama i slično. Verovatno ne bi ni mnogo veće pare dobio tamo. siguran sam da miku, kao i vecinu danasnjih mladih igraca, posebno onih koji vaze za NBA lottery prospecte, uopste ne zanima da uci u kkp ili bilo gde on zeli u nba sto pre i zeli sto bolju draft poziciju s tim u vidu, verujem da nije zadovoljan dosadasnjim minutima, jer na ovaj nacin akcije mogu samo da mu padaju nisam siguran da li je on eligible za '26 draft, izgleda da nije, jer ga nema po mockovima kontam da mu zelimir daje neki tough love tretman, ali videcemo do kad ce to da pije vodu
Wingwalker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 hours ago, Four Elements said: Bio bi red da jednom u zivotu oplete i po sebi malo. Procenat šanse da se to desi je za 2 do 3 posto tanji od mogućnosti da dobije tehničku u EL u preostale 3 sezone. Teraj sad ovako...
Recommended Posts