AlexMaxim Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Miltonu je ovo vatreno krštenje i shvatam da je on na prilagodjavanju etc. Mene više brine najvažnije pojačanje ove godine, koje ima već priličan eu staž. Reče gore neko, kako se čeka neka 20+ partija-e. Ja bih ipak voleo konstantniji doprinos uz manje oscilacije, naravno ukoliko sam dobro shvatio da je Parker "a Man" ove godine. Lično, navikao sam da čekam. Uopšte nema problema, stalno nešto čekam, pa je i ovo čekanje zapravo zadovoljstvo, samo kad bi bilo malo manje stresa.
Shikamaru Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 hours ago, realno *w said: Je l se sećaš one namerne Smajlija od pre 2 godine, mislim protiv Reala. Stajao ispod koša, raširiš ruke i kako se okretao, natrči neko i dobije po licu. Bukvalno na snimku vidiš da je Smajli okrenut leđima i da mu taj igrač dolazi iz mrtvog ugla, ali kao po licu je i mora namerna. A ovde stoje jedan ispred drugog. Uh sećam, možda se najbolje sećaju i ljudi pored mene koliko sam tad pizdeo..
jedibojan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Magia said: Sa druge strane meni se uopste ne svidja ovo sto Jabari igra, i ne bi mi se svidjalo ni da je pogadjao te suteve - previse me podseca na Pantera igrom, mada se slazem da je stav drugaciji. Znaci daj kikice zahebi mikrofonku. I tu misteriju smo resili 🙃 1
Ne sam Safete Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Inace bih, zbog Cildresa, zabranio mikrofonku u kk-u 3 4 1
jedibojan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 55 minutes ago, Ne sam Safete said: Inace bih, zbog Cildresa, zabranio mikrofonku u kk-u Taj Cilders kojeg spominjes... Ko je to? 2
goofy Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Neki nebitan lik koji je upamćen po nekom prikucavanju jer je jedan slepac ispalio airball...
Luchifer89 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 58 minutes ago, goofy said: Neki nebitan lik koji je upamćen po nekom prikucavanju jer je jedan slepac ispalio airball... Evo ga: 4
jedibojan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, goofy said: Neki nebitan lik koji je upamćen po nekom prikucavanju jer je jedan slepac ispalio airball... 1 1
Shonewizard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Post EL petak je zaista uživanje na temi, idem redom i dijelim reakcije. Mnogo kvalitetnih opservacija, čak i one sa kojima se lično ne slažem, imaju svoj rezon i tjeraju na razmišljanje. 👍 Da se ne ponavljam, meni je glavni utisak dan posle da sam stvarno vjerovao da nakon što smo odmah odgovorili onim Miltonovim košem na preokret Efesa, mi sada jesmo ekipa koja može da dobija ove mečeve. I pametnim napadima, a što je još važnije, i odbranom. 4
Coz29 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dobijamo protiv ozbiljnih ekipa, od kojih smo prošle godine gubili lagano. Istakao bih i to da pobedjujemo u neizsvesnim zavrsnicama, nesto sto smo isto gubili bez problema. Poznato je da mi lose otvaramo sezonu u EL i obično krecemo iz minusa. U prvih 10tak kola ukoliko odnos pobeda i poraza bude blizu 50/50 mi smo na konju. 2
ranzo Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Pa ovako... Najbitnije je da smo dobili, i to jednu kvalitetnu ekipu Sto neko rece ovakve meceve bi ranije gubili a sad smo uspeli da se iscupamo i protiv milana i protiv efesa, imali smo i srece ali smo vrv i zasluzili, 98% vremena svake tekme smo vodili Atmosfera bila ok do tuce u kopu posle jbg bas pala ko i nasa igra Nije bilo problema na ulazu ko prosli put, takodje nije bilo redara na nivo400 da proveravaju sektor Video sam neke zene finkinje na poluvremenu, njih 5-6 tako drze finske zastavice predpostavnjam da su dosle da vidu miku O igracima vec ste sve napisali Mene posebno raduje sto napokon uzimamo i koji skok vise pa iz eksta poseda nesto ubodemo Jos da resimo da koristimo taj bonus kako treba 2:1 teraj dalje Nadam se da gostovanje u spaniji nece biti nase klasicno turisticko nego da idemo da se posibamo pa sta bude
Recommended Posts