SteveFrancis#3 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, MarioKempes said: Frenk Kaminski ni u ovom sastavu nema mesta? Â To je zato sto sam debil. Odmah ispravljam tu grubu gresku...
Dzep Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Slušao sam Pokua na Fart+. Retko uravnotežen dečko za jednog sportistu, sviđa mi se način na koji razmišlja, prošle godine apsolutno ništa nisam očekivao od njega i manje više sam to i dobio jer posle dugog i beznačajnog bitisanja u NBA svaki mladi igrač mora ponovo da nauči da hoda, a tek onda da igra. Sad kad je naučio da hoda i konačno počeo da pobeđuje svoje telo, očekujem i neki razumni učinak na terenu, ništa više osim blagog plusa i toga da odmeni/nije minus na terenu. Otprilike ćemo već u ovakvim duelima kakav će biti večeras videti može li makar toliko da doprinese Edited 3 hours ago by Dzep 3
MilošVB Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, SteveFrancis#3 said: Nesto razmisljam, u nekom iscasenom tajmlajnu i krivulji prostor-vremena, mogli smo da gledamo ekipu - Andrej Magdevski, Vlado Ilievski, Dragan Lukovski, Aleksej Pokusevski, Dylan Osetkowski, Vladimir Brodziansky, Marko Pecarski, Miroslav Pecarski, Artsiom Parakhouski, Frank Kaminsky, Predrag Samardziski. Trener naravno Saso Filipovski. Luka Spasovski 1
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 20 minutes ago, Dzep said: Slušao sam Pokua na Fart+. Retko uravnotežen dečko za jednog sportistu, sviđa mi se način na koji razmišlja, prošle godine apsolutno ništa nisam očekivao od njega i manje više sam to i dobio jer posle dugog i beznačajnog bitisanja u NBA svaki mladi igrač mora ponovo da nauči da hoda, a tek onda da igra. Sad kad je naučio da hoda i konačno počeo da pobeđuje svoje telo, očekujem i neki razumni učinak na terenu, ništa više osim blagog plusa i toga da odmeni/nije minus na terenu. Otprilike ćemo već u ovakvim duelima kakav će biti večeras videti može li makar toliko da doprinese  Ako od njega dobijemo ono što smo prošle godine imali od Balše, da razgužava razne Krke i Spartake, ja neću biti zadovoljan. Moraće neki iskorak da napravi i u Evroligi, da makar pokaže da je okrenut u pravom smeru i da ide pravo tim putem. Edited 3 hours ago by Stiletto
Dzep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 33 minutes ago, Stiletto said:  Ako od njega dobijemo ono što smo prošle godine imali od Balše, da razgužava razne Krke i Spartake, ja neću biti zadovoljan. Moraće neki iskorak da napravi i u Evroligi, da makar pokaže da je okrenut u pravom smeru i da ide pravo tim putem.  Legitimno, ali sa druge strane dečko je počeo iz debelog minusa, plus ima ugovor na 4 godine, tako da neki konkretan iskorak od njega očekujem u trećoj sezoni, kad definitivno stabilizuje core i kad pronađe svoje mesto u ekipi.  U svakom slučaju, bolje da mu se desi to što mu ti misliš (iskorak u EL) nego ovo što mu ja mislim, iz tvojih usta i Božije uši... Edited 2 hours ago by Dzep
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Za pocetak da nikad vise ne izgleda u napadu kao protiv Milana. Jer ono je bilo gore od njegovih najgorih izdanja u prosloj sezoni, iako se donekle povadio solidnom odbranom.
aleksandar2806 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Elevator Operater said: Za pocetak da nikad vise ne izgleda u napadu kao protiv Milana. Jer ono je bilo gore od njegovih najgorih izdanja u prosloj sezoni, iako se donekle povadio solidnom odbranom. Pokusevski od igre u napadu protiv Milana je imao ona dva prenosenje lopte koje je izgubio i to je sve.
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vise nema onih montaza i intervjua posle domacih utakmica u EL i posle toga ćaskanje i kasljanje u mikrofon pred inzenjerom Milenkom?  Ili je sad i taj luksuz za Fart +? 2
Carl Johnson Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 hours ago, Elevator Operater said: Svakako oni imaju jaci tim, ali to ne mora nista da znaci. Efes? Po cemu?
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Carl Johnson said: Efes? Po cemu? Â Po igracima. 1
Recommended Posts