Jump to content

𝑫𝒆𝒄𝒊𝒎𝒂 - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Ne sam Safete said:

Igrački verovatno zverina u nastajanju, ali mi je jezivo odvratan i odbojan ovaj mali. 

• Like 2
Posted
On 10/3/2025 at 4:38 PM, Ne sam Safete said:

🖤🤍

Malo kasnim, ali bukvalno ne vidim nijednog igraca koji je bolji fit za Partizan na 4 od Ledeja.

Evo nadam se da Dzabari moze da razuveri, ali teska prica

• Like 2
Posted

Gledao sam Efes sada, Osmani pokidao. Bilo bi izuzetno dobro staviti Osetkovskog na Osmanija, to bi bio baš pravi duel, ali pošto nemamo centra i Dilan samo na 5 igra, gledaćemo duele Parkera sa njime.

I tu predviđam bar 2 puta, u prvih 5 napada Efesa, spuštanje lopte na Osmanija, da napada Parkera na postu. Džabari je protiv Milana bar dva puta pokazao tu lenju odbranu, gde ako nismo u bonusu, odmah napravi faul kad ga napadnu leđima.

• Like 3
Posted

Ovaj Finac priziva flaše na terenu ( dosta neugodan predmet za nas i proklamovani cilj o klupskoj disciplini) ja mislim da Ostoja prska nitroglicerin pod jezik vec 

• Ha-ha 6
Posted

Finac i flasa....sjecam se da je Mati Nikenen svojevremeno uzeo 1 mjesto na novogodisnjoj turneji, ne sjecam se koju skakaonicu,  nakon sto je predhonu noc dobio flaju u glavu na doceku Nove godine. 

• Like 1
Posted
18 minutes ago, odupri se ludilu said:

Finac i flasa....sjecam se da je Mati Nikenen svojevremeno uzeo 1 mjesto na novogodisnjoj turneji, ne sjecam se koju skakaonicu,  nakon sto je predhonu noc dobio flaju u glavu na doceku Nove godine. 

Kakva je on legenda bio :).

Posted
1 hour ago, realno *w said:

Gledao sam Efes sada, Osmani pokidao. Bilo bi izuzetno dobro staviti Osetkovskog na Osmanija, to bi bio baš pravi duel, ali pošto nemamo centra i Dilan samo na 5 igra, gledaćemo duele Parkera sa njime.

I tu predviđam bar 2 puta, u prvih 5 napada Efesa, spuštanje lopte na Osmanija, da napada Parkera na postu. Džabari je protiv Milana bar dva puta pokazao tu lenju odbranu, gde ako nismo u bonusu, odmah napravi faul kad ga napadnu leđima.

Ne bi bilo lose probati sa Pokusevskim na početku na Osmaniu.. sličnih su gabarita, doduše Osmani neuporedivo čvršći, ali verujem da Poku ipak moze pružiti kakav takav otpor.

Petorka sa Osetkovskim i Pokusevskim moze fino da raširi i ukoliko nas krene sut mozemo se lepo uvesti u mec.