Jonas Lunden Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Ne sam Safete said: Gledam ovaj nas sastav i ne mogu se oduprjeti misljenju da nam fali jedan centar. Ima Lakić!
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 47 minutes ago, Marvin said: Nije toliko ni samo start sezone u pitanju, vec tebi pripreme gube na kvalitetu jer pola igraca igra van pozicije. Kad je postalo jasno da ni Poku ni Tajrik nece moci da igraju neko vreme, trebalo je pojuriti makar neke polovnjake da se pripreme odrade kako treba Po meni jeste start sezone. Mi već godinama tokom cele sezone žalimo za nekim kiksevima koji su se uglavnom dešavali u prvoj trećini sezone. Sezona ove godine jeste duža, ali isto tako još više ekipa u igri, za isti broj mesta u plejofu. Mnogo jača konkurencija. Ovo za pripreme stoji, ali ajde, makar su nam 3 bitna pojačanja prošla cele pripreme, a za ostalo bi morali da se oslonimo na uigranost ovih koji su tu drugu godinu. Edited 2 hours ago by realno *w 2
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja sam uveren da će Tajrik biti najbolji centar u el I da ima potencijal za Lesorovih 13p 7sk iz prošle sezone. Takodje defanzivno odlično leže na Željkov sistem, a upravo zbog tog specificnog sistema i sve više centara koji nemaju post-up igru mislim da se Poku može nekih 15 min na 5 koristiti( npr protiv Panate ne može, pa i Dubai teže iskreno kao i Hapoel). Problem je sad i aba, Tajrika treba što više odmarati, plus njegov motiv u abi je daleko manji od motiva u el, tu bi sjajno legao taj centar na neku pasarelu sa Pokuom, dok Dilan na 4 25 min gde se maksimalno Parker treba štedeti.
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Evo Olympiakos poslao zvanicnu ponudu z Nilikinu 1
fedor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni je transfer politika naseg kluba apsolutna misterija... Jedan jedini put smo slozili ekipu na vreme i tada smo bili na dva pogodjena bacanja ili jednu tucu manje ili jednog maloletnog psihopatu manje od f4. Sve pre i posle toga cirkus. Centra nemamo, a znamo celo leto da nam fale dva. Sada ako ode i Nilikina, a sva je prilika nemamo ni pleja. Placacemo Ifea da trcakara po halama u Danskoj...
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, ScepanScekicSto said: Evo Olympiakos poslao zvanicnu ponudu z Nilikinu Bog im zdravlja dao.
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ode nam Nilikina. Verujem da imaju nekoga spremnog kao zamenu, ali svejedno još jedno tumbanje ekipe pred start.
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, ScepanScekicSto said: Evo Olympiakos poslao zvanicnu ponudu z Nilikinu Barcokas ima nevjerovatan fetiš prema kamenjarima na poziciji 1. Lično bih i ja uvijek prije birao Nilikinu nego nekog midjeta koji je ofanzivno potentniji, ali Barcokas je tata stvarno. Umesto Evansa koji je trebao da oplemeni Olijev napad i da uzme loptu kad se lomi ili kad imaju one rupe po 5-6 minuta kad ne mogu vola da ubodu, oni hoće Nilikinu. A tu su već Mekisik i legendarni Vokap. Strašno rigidan trener ali ga u drugu ruku poštujem jer je kod njega sve podređeno odbrani i fizikalnosti. Ni po koju cijenu ne odustaje od svojih principa. Ovo je više za temu EL, praštajte.
fedor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Inace Zeljko Obradovic trazi dva centra, kvalitetnog stranca koji ce da deli minuta sa Tajrikom i mladog domaceg koji ce preuzeti breme Aba lige i glumiti Balsu. Preko 30 imena je "ponudjeno" na tim pozicijama i mi jos uvek iz ovog ili onog razloga nemamo niti jednog od te dvojice. Sa druge strane za koji dan Ife ce "odraditi" prvi mesec druge godine svog ugovora i kasirati preko 100k na racun. Dok mi u sezonu ulazimo sa nula spremnih prvih centara, nula spremnih rezervnih centara i nula spremnih trecih centara... Edited 1 hour ago by fedor
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, realno *w said: Ode nam Nilikina. Verujem da imaju nekoga spremnog kao zamenu, ali svejedno još jedno tumbanje ekipe pred start. Nadam se... Mozda Kalates?
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago HHahahahaha ako dodje brat nik the brick ispunila mi se velika zelja
Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 hours ago, Marvin said: Bez zajebancije, ne znam zasto nismo nasli makar neko domace drvo da potpisemo na 2-3 meseca da imamo za pripreme i dok se situacija malo stabilizuje Imamo mi na lageru jedno takvo drvo, javite se za dogovor😆 Edited 1 hour ago by Gudura 2 1
Coz29 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sad ce Nilikina da odigra sezonu bez povrede. I beka cemo čekati kao centra, 300 godina, jer pazi sad nema nista od igraca na trziatu a da odgovara Zeljkovoj filozofiji 9 minutes ago, fedor said: Inace Zeljko Obradovic trazi dva centra, kvalitetnog stranca koji ce da deli minuta sa Tajrikom i mladog domaceg koji ce preuzeti breme Aba lige i glumiti Balsu. Preko 30 imena je "ponudjeno" na tim pozicijam i mi jos uvek iz ovog ili onog razloga nemamo niti jednog od te dvojice. Sa druge strane sa koji dan Ife ce "odraditi" prvi mesec druge godine svog ugovora i kasirati preko 100k na racun. Dok mi u sezonu ulazimo sa nula spremnih prvih centara, nula spremnih rezervnih centara i nula spremnih trecih centara... Al bih voleo da nas nabiju svi da krenemo sa 0-10 uffff
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Postoji li mogućnost da, ako Nilikina ode, obnovite zavete sa Ifčeom? Kad već nije našao EL klub na 7 dana do početka sezone a nije mu još vreme za Kine i Japane? Ili će sa Jagom da pika šah na Kališu i broji šuške srpskih poreskih obveznika? 1
Marvin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Quote Vanja Marinković je odustao od većeg ugovora da bi došao u Partizan. Zato on ima najveći novac u timu 🤯
PatrickStar Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Produžili mu ugovor, smanjili platu pre 2 nedelje i sad ga puštaju bez obeštećenja. Pritom za taj manji novac Nilikina ima itekako smisla, čak i odlična priča kada bi iole zdrav izgurao sezonu. Pritom činiš bukvalno Olimpijakosu da zakrpi svoj roster, a ti vec skraćen na 7 dana do sezone još skraćujes. Spali smo na to da nam je najbolja opcija da se nastavi sa Ifeom, jer nedao nam Bog da dodje neko iz NBA i prolazi prilagođavanje kod Zoca. Daleko je KK Partizan od kluba sa najvišim ambicijama.
Tex_Willer Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 9 minutes ago, PatrickStar said: Produžili mu ugovor, smanjili platu pre 2 nedelje i sad ga puštaju bez obeštećenja. Pritom za taj manji novac Nilikina ima itekako smisla, čak i odlična priča kada bi iole zdrav izgurao sezonu. Pritom činiš bukvalno Olimpijakosu da zakrpi svoj roster, a ti vec skraćen na 7 dana do sezone još skraćujes. Spali smo na to da nam je najbolja opcija da se nastavi sa Ifeom, jer nedao nam Bog da dodje neko iz NBA i prolazi prilagođavanje kod Zoca. Daleko je KK Partizan od kluba sa najvišim ambicijama. Verujem da je zamena nađena, a od Frenka verovatno se odustalo jer je postao totalni krater u smislu povreda( e sad ovo je potez koji se morao dosta ranije izvršiti barem pre 2 3 nedelje a i letos).
PatrickStar Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Ja se nadam i logično je da zamena postoji, ali da li bi iko bio iznenađen da se tek kreće u potragu? Nilikina je otpisan pre 2 meseca, ali obzirom da nisu našli zamenu, pristao je da ostane za manji novac i duži ugovor. I sada 7 dana pre starta sezone ovo, nerezonski, kao i puštanje Majka.
bungalov Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Westbrook incoming in 3, 2, 1... Hajmo oStoja! Daj Westbrooka i Horforda pa da napadnemo Finale Istocne konferencije! 1
Alek The Great Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Nije lako ugoditi Grobarima. U svakom slucaju je bogatije trziste bekovima nego centrima. 1
kendrick duckworth Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Odlaskom Frenkija oslobađamo 500k u budžetu, koji će otići da podebljamo ponudu petici. 3
Recommended Posts