La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, McLeod said: Feliks ponovo u polufinalu slema. Nisam ga bas skroz usrao. Taj momak je do sad po talentu i fizickim predispozicijama morao da ima vec 3,4 slema minimum a mi njemu sad brojimo polufinala. Bice da ipak jesi 😂
alcesta Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 9 minutes ago, Helena said: Ja volim Muhovu gospođetinu Za koga ću navijati ako se susretnu njih dve? Svakako je bolja opcija kad ti je drago koja god da pobedi nego da navijaš da obe izgube, što se meni dešava u zadnje vreme. 1
Helena Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Obično se to dogodi (navijanje) kad krene meč. Bumo vidli Siner kvota 1.02
delgado Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 1 hour ago, McLeod said: Feliks ponovo u polufinalu slema. Nisam ga bas skroz usrao. Posle US Opena '21 gde je dobio Alkaraza u QF (gde je vecina teniskog sveta obratila paznju na Karlitosa, nakon izbacivanja Cicija u 3r i dolaska medj' 8 ). Izgubio u SF od Medvedeva. Posle su igrali odmah na AO '22 (Felix i Meda) mec u 5 setova u QF, Felix vodio 2-0 i imao TB 3. seta, ali ga je pukao i to je bilo to. Imao je u ovih par godina periode kada je kuburio sa formom, povredama, ali svakako jako talentovan igrac i drago mi je da prosao u svoje drugo SF GS, a da je DeMinaur fejlovao i u svom 6om GrandSlam QF-u da prodje stepenicu vise. Vise volim Felixovo ime u polufinalu, i da ga gledam, nego Demona. On je cak Sinera dobio 2x '22 i jednom mu je Janik dao walkover, ali u skorasnjem njihovom poslednjem mecu u Sinsiju, prepustio je Alijasimu samo 2 gema. Gledam sad snimak FAA vs ADM, i Pesikan u nekom trenutku prepoznaje glumca iz serije Shameless, a izgovara Shemles, i onda kaze - Glumio je i u onoj drugoj seriji gde je bio kuvar, ne moze da da tacan naziv, kaze nisam joj dao sansu.. Prosli prenos koji sam ga slusao, pricao je o nekom muzeju koji je posetio u NY, i o tako ostalim nekim mestima koje je posecivao... Samo sto ne pocne audio-dnevnik da vodi, kakav lik ;D Edited 5 hours ago by delgado
alcesta Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Muhova i povrede A Banjac objašnjava anatomiju i postavlja dijagnozu
Recommended Posts