La mano de Dios Posted yesterday at 09:34 PM Posted yesterday at 09:34 PM Vamoss, cinjenica da je Siner bio ispod nekog ocekivanog nivoa i mora se reci da mu je ovo najgore odigrano gs finale ove godine. Bez obzira na to, Karlos je od pocetka do kraja odigrao Us open potpuno konstantno bez trzavica sa jednom odlicnom igrom i totalno zasluzeno uzeo ovo. Ovo je i velika psiholska prednost njemu pred sledecu sezonu jer ulazi sa 6:4 na australian open gde nikad nije dosao ni do finala a Siner je dvostruki uzastopni sampion.
Drug Crni Posted yesterday at 09:36 PM Author Posted yesterday at 09:36 PM On 9/6/2025 at 2:26 PM, Milutinov Tata said: Moj utisak je da je Siner u nesto losijoj formi nego na evropskim GS, gledao sam ga u dva meca (bas je u njima gubio setove) i nije njgova igra tako fluidna kao pre par meseci. Alkaraz mi deluje nesto bolje nego u Parizu i Londonu, pa ocekujem da bude neizvesniji mec. Naravno Alkaraz uvek ima u rezervi neku magiju kao na RG, kojom moze da se izdigne iz svojih slabijih izdanja, pa bih njemu dao blagu prednost. To je bilo to otprilike.
alcesta Posted yesterday at 09:37 PM Posted yesterday at 09:37 PM (edited) Ono što je zabrinjavajuće je da je Siner s igrom prilično ispod svog najboljeg nivoa bez većih problema stigao do finala. Ali dobro, tenis je spasen bar za danas. Dobro je, Lendl predaje pehar, nisu pustili Trampa na teren Edited yesterday at 09:41 PM by alcesta 1
diego Posted yesterday at 09:42 PM Posted yesterday at 09:42 PM Mozda i najtezi poraz Sinera na GS-ovima, osim te pauze nakon drugog seta kada je na semaforu bilo 1:1 u setovima, nijednog trenutka nije bio konkurentan, niti se videlo da on uopste ovo moze da dobije. Alkaraz je dobijao i relije ispod 4 razmene, i one duze. Cak i kada bi Alkaraz pravio te neiznudjene greske, odmah bio ga razneo u sledecem poenu ili gemu na prilicno lak nacin kao da se nista nije desilo.
Drug Crni Posted yesterday at 09:53 PM Author Posted yesterday at 09:53 PM 14 minutes ago, alcesta said: nisu pustili Trampa na teren Ja ga uopšte nisam video u prenosu. Siner rekao da nije mogao više da pruži danas; između redova kao da je hteo da kaže da ga je nešto sprečilo u tome. Tako sam ja protumačio
Carl Johnson Posted yesterday at 09:55 PM Posted yesterday at 09:55 PM 1 minute ago, Drug Crni said: Ja ga uopšte nisam video u prenosu. Siner rekao da nije mogao više da pruži danas; između redova kao da je hteo da kaže da ga je nešto sprečilo u tome. Tako sam ja protumačio Meni je tako i delovao, cak i u polufinalu pre onog medical to-a 1
Helena Posted yesterday at 10:02 PM Posted yesterday at 10:02 PM 6 minutes ago, Drug Crni said: Ja ga uopšte nisam video u prenosu. Kaže da je tražio cenzuru, dal on Il WH A što Vilander izgleda ko da je proguto kilo limuna
alcesta Posted yesterday at 10:04 PM Posted yesterday at 10:04 PM 8 minutes ago, Drug Crni said: Ja ga uopšte nisam video u prenosu. Ni ja, ali propustila sam prvi set pa sam mislila da su ga možda prikazali na početku. Siner jeste izokola pomenuo da su važni ljudi prisutni, ali to je sve što sam primetila.
alcesta Posted yesterday at 10:12 PM Posted yesterday at 10:12 PM 2 hours ago, Helena said: Nije on a nije ni Ceronja, zato pitam. Evo sad reče, zove se Boris Bugarčić. Inače čim se završilo finale krenuli su s najavom Lejver kupa, kako reče Mats ozbiljan turnir s ozbiljnim učesnicima
La mano de Dios Posted yesterday at 10:19 PM Posted yesterday at 10:19 PM Jeste bio ozbiljan Laver cup al mozda pre 6 godina.
Helena Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Sad mogu trivije Ovo je sa ESPN -ovog prenosa, oni uvek imaju negde svoje kamere, a te kadrove drugi ne vide.
wrach Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Zao mi je sto je ovaj prevarant uzeo i taj jedan set. Nadam se da sledece godine nece igrati ni upola ovoliko finala, a da i kad bude igrao da ce biti pociscen 3:0.
Besni lala Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Sreća pa nemaju đuskanje i na kraju ovog slema ... Imam osećaj da je Arina viša i šira u ramenima od Karlitosa.
Mina D. Harker Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kako je inspirisano i dominantno odigrao 4. set, valjda se to zove biti "u zoni", bravo dečko!!! 💪 Milina gledati.
alcesta Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 12 hours ago, Helena said: Sad mogu trivije Ovo je sa ESPN -ovog prenosa, oni uvek imaju negde svoje kamere, a te kadrove drugi ne vide. Čini mi se da je rekao koji je aktivni prddsednik poslednji pre Trampa gledao USO, ali nisam razumela ime... Klinton?
Recommended Posts