Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, McLeod said:

Feliks ponovo u polufinalu slema. Nisam ga bas skroz usrao.

Taj momak je do sad po talentu i fizickim predispozicijama morao da ima vec 3,4 slema minimum a mi njemu sad brojimo polufinala. Bice da ipak jesi 😂

Posted
9 minutes ago, Helena said:

Ja volim Muhovu gospođetinu :classic_biggrin:

Za koga ću navijati ako se susretnu njih dve?

Svakako je bolja opcija kad ti je drago koja god da pobedi nego da navijaš da obe izgube, što se meni dešava u zadnje vreme.

• Ha-ha 1
Posted (edited)
1 hour ago, McLeod said:

Feliks ponovo u polufinalu slema. Nisam ga bas skroz usrao.

Posle US Opena '21 gde je dobio Alkaraza u QF (gde je vecina teniskog sveta obratila paznju na Karlitosa, nakon izbacivanja Cicija u 3r i dolaska medj' 8 ). Izgubio u SF od Medvedeva.

Posle su igrali odmah na AO '22 (Felix i Meda) mec u 5 setova u QF, Felix vodio 2-0 i imao TB 3. seta, ali ga je pukao i to je bilo to. Imao je u ovih par godina periode kada je kuburio sa  formom, povredama, ali svakako jako talentovan igrac i drago mi je da prosao u svoje drugo SF GS, a da je DeMinaur fejlovao i u svom 6om GrandSlam QF-u da prodje stepenicu vise.

Vise volim Felixovo ime u polufinalu, i da ga gledam, nego Demona. On je cak Sinera dobio 2x '22 i jednom mu je Janik dao walkover, ali u skorasnjem njihovom poslednjem mecu u Sinsiju, prepustio je Alijasimu samo 2 gema. 

Gledam sad snimak FAA vs ADM, i Pesikan u nekom trenutku prepoznaje glumca iz serije Shameless, a izgovara Shemles, i onda kaze - Glumio je i u onoj drugoj seriji gde je bio kuvar, ne moze da da tacan naziv, kaze nisam joj dao sansu.. Prosli prenos koji sam ga slusao, pricao je o nekom muzeju koji je posetio u NY, i o tako ostalim nekim mestima koje je posecivao... Samo sto ne pocne audio-dnevnik da vodi, kakav lik ;D 

Edited by delgado
Posted

Ok, slika dana, najava polufinalnih mečeva:

Đoković 24 GS 

Alkaraz 5 GS 

Siner 4 GS 

Ože 2x SF 

Bogami, dobro Novak drma sa mladima.