alcesta Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ne verujem da ću ja, red bi bio malo i odspavati za promenu Manarino stvarno izgleda kao penzioner, pogotovo u poređenju s Lehečkom, a čovek ima 37 godina
jevrem69 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Sta uradi ovaj Riderknes, ceo set delje prvi servis bez greske, i onda u tajbrejku odservira duplu i mislim nijedan prvi servis ................ dzaba mu trud, kada je od vodjstva uz mini brejk od 2 : 1 maltene sve prosuo do kraja ..................
Helena Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 26 minutes ago, jevrem69 said: Sta uradi ovaj Riderknes, ceo set delje prvi servis bez greske, i onda u tajbrejku odservira duplu i mislim nijedan prvi servis ................ dzaba mu trud, kada je od vodjstva uz mini brejk od 2 : 1 maltene sve prosuo do kraja .................. Milion puta je rečeno da živci čine svoje. Mnogo bolji igrači su padali na tom testu. Mene zapravo brine Alkaraz, poješće ga Siner ovakvog.
diego Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Jbt kad je spalo da moramo da se nadamo da ce Bublik da ocisti dopingovanog, onda do k... 😁 nikad slabiji Tur. Mada imam osecaj da je ovo turnir gde ce Alkaraz ili Sinner da se sapletu u cetvrtfinalu.
La mano de Dios Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Mislim da ce Mahac dobiti Frica, Tejlor ne deluje za sada na nivou od prosle godine a Tomas mu moze biti itekako nezgodan protivnik. Opet Mahac je igrac krajnosti, kod njega nema prosecne partije ili ce da izadje veceras i da stancuje vinere ili ce da izudara dno mreze, videcemo. Da dodam da je iz Novakovog ugla bolje da igra sa Fricom nego sa Mahacom.Ne moram objasnjavati zasto. Edited 9 hours ago by La mano de Dios
La mano de Dios Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kakva ludnica od meca na Armstrongu. Krejcikova spasila 8 mec lopti u 2.setu i slavila posle 3 sata igre u atmosferi gde su svi bili protiv nje na tribinama. Alal vera devojko
Helena Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ok je bila publika u datim okolnostima. Normalno je da će navijati za domaću takmičarku. Svakako nije doživela ono što je Novak doživeo i preživeo 2015.
alcesta Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 hours ago, diego said: Jbt kad je spalo da moramo da se nadamo da ce Bublik da ocisti dopingovanog, onda do k... 😁 nikad slabiji Tur. Mada imam osecaj da je ovo turnir gde ce Alkaraz ili Sinner da se sapletu u cetvrtfinalu. Meni se navijanje na slemovima u zadnje vreme svodi na "samo da Siner ne osvoji pa može ko 'oće drugi". Nego nešto slabo to prolazi 1
La mano de Dios Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 16 minutes ago, Helena said: Ok je bila publika u datim okolnostima. Normalno je da će navijati za domaću takmičarku. Svakako nije doživela ono što je Novak doživeo i preživeo 2015. Nije samo Novak prolazio kroz to, seti se finala zenskog singla 2018. i meca Osaka-Serena Vilijams.
Helena Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Za pola toga cirkusa je kriva sama Serena, pravila se blesava, nikad varalica, nikad ovo, nikad ono, a kamera uhvatila Muratoglua kako joj pokazuje šta da radi. Ali to nije bilo pola onog urlanja kao kod Novaka.
La mano de Dios Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mahac izasao u onom drugom raspolozenju na teren izgleda, duplo vise ue nego vinera i ocajan % ubacenog prvog servisa.
delgado Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, La mano de Dios said: Mislim da ce Mahac dobiti Frica, Tejlor ne deluje za sada na nivou od prosle godine a Tomas mu moze biti itekako nezgodan protivnik. Opet Mahac je igrac krajnosti, kod njega nema prosecne partije ili ce da izadje veceras i da stancuje vinere ili ce da izudara dno mreze, videcemo. Da dodam da je iz Novakovog ugla bolje da igra sa Fricom nego sa Mahacom.Ne moram objasnjavati zasto. Skroz ti je legit razmisljanje, i dalje ima sanse da se ostvari, ali eto, Fricko uze prvi set, brejknuo Mahaca kada je servirao za opstanak u setu. Imao jednu BP pre toga, Mahac nijednu. Btw, ovo je bas bio za kvalifikante mocan turnir, Struff i Riedi su dosli cak do R16, Kym do R32, i bilo ih je jos sa dobrim ucincima, nisam bas sve mogao da propatim ;D Dobrodoslica @La mano de Dios vidim da cemo lepo pratiti i diskutovati. 1
La mano de Dios Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Deluje da je Čeh izasao u slicnom modu kao i prosle godine protiv Drejpera u istoj fazi. Tada sam taj mec i gledao i nisam mogao da verujem kako neko moze toliko da padne u igri. Jeste bio Drejper jaci od dotadasnjih protivnika kao i sad Fricko ali bukv nemas opravdanja da ubacujes prvi servis 38%. Bas ogromne oscilacije ima u igri. 1
Helena Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ja sam mislila da Štruf ima plafon 28 godina. A tako i izgleda.
La mano de Dios Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Novak odmah iskoristio prvi los servis gem Strufa i brejknuo ga, svidja mi se kako je izasao na ovaj mec. S druge strane Mahac igra isto kao i protiv Drejpera prosle god i deluje da ce isto i proci uz kredit za Frica da servira odlicno i da mu nije ni dozvolio da uhvati ikakav ritam u svojim servis gemovima.
delgado Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mnogo lose Mahac servira, nema sta. Nekoliko velelepnih BH paralela za Fricka, posebno ona za brejk u drugom setu na 4-3 (za 5-3 i servis za set). Evo brejka i u trecem setu, sada mora da se rutinski zavrsi mec. Servis sluzi bolje, nego u prethodnim mecevima, nijedna BP nije dopustena (jos uvek)
La mano de Dios Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 5 minutes ago, delgado said: Mnogo lose Mahac servira, nema sta. Nekoliko velelepnih BH paralela za Fricka, posebno ona za brejk u drugom setu na 4-3 (za 5-3 i servis za set). Evo brejka i u trecem setu, sada mora da se rutinski zavrsi mec. Servis sluzi bolje, nego u prethodnim mecevima, nijedna BP nije dopustena (jos uvek) Bukvalno je odradio sta treba Tejlor u ovom mecu kad je vec video da se ovaj raspada. Odlican servis i drzanje lopte u polju dovoljno da ovaj na svaki viner ispali 2 ue.Bas identican mec kao i prosle godine, verovao sam moze Mahac korak dalje da ode jer mi je simpatican igracki ali ovo su vec neke mentalne barijere.
jevrem69 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Odlican pocetak Novaka i onda opet neko nezgodno istezanje vrata i odmah mu je pao fokus kod servisa kada je trebao da zapecati prvi set. Izgleda da ce to njemu veci problem predstavljati veci problem nego protivnici ....................
La mano de Dios Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Morao je Novak ovaj set ranije da zavrsi, ali bitno da ga je dobio. Opet neki nezgodan pokret kao i juce i i opet ulazi fizio na teren na pauzi izmedju setova, videcemo dal ce opet ici i do svlacionice.
La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovi sto vode intervjue na terenu posle meca nastavljaju da dominiraju sa glupim pitanjima. Inace Struf digao nivo igre, udara sad bas lepo u razmenama. 1
La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Novak opet sacekao losiji servis gem Strufa i odmah ga brejknuo, lepo za sada ovo ide. 6-4, *4-3.
La mano de Dios Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Na kraju 6-3, 6-3, 6-2 za sat i 50 minuta. Nema sta najbolja Novakova partija na turniru, od pocetka do kraja je drzao konstantan nivo. Protiv Frica ce igrati 99% u istom ovom terminu za 2 dana.
Recommended Posts