alcesta Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne verujem da ću ja, red bi bio malo i odspavati za promenu Manarino stvarno izgleda kao penzioner, pogotovo u poređenju s Lehečkom, a čovek ima 37 godina
jevrem69 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sta uradi ovaj Riderknes, ceo set delje prvi servis bez greske, i onda u tajbrejku odservira duplu i mislim nijedan prvi servis ................ dzaba mu trud, kada je od vodjstva uz mini brejk od 2 : 1 maltene sve prosuo do kraja ..................
Helena Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 26 minutes ago, jevrem69 said: Sta uradi ovaj Riderknes, ceo set delje prvi servis bez greske, i onda u tajbrejku odservira duplu i mislim nijedan prvi servis ................ dzaba mu trud, kada je od vodjstva uz mini brejk od 2 : 1 maltene sve prosuo do kraja .................. Milion puta je rečeno da živci čine svoje. Mnogo bolji igrači su padali na tom testu. Mene zapravo brine Alkaraz, poješće ga Siner ovakvog.
diego Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago Jbt kad je spalo da moramo da se nadamo da ce Bublik da ocisti dopingovanog, onda do k... 😁 nikad slabiji Tur. Mada imam osecaj da je ovo turnir gde ce Alkaraz ili Sinner da se sapletu u cetvrtfinalu.
Recommended Posts