La mano de Dios Posted yesterday at 01:27 AM Posted yesterday at 01:27 AM Novak napravio brejk u 3.setu a zatim ga i potvrdio, vodi 4-1*. U medjuvremenu Mahac razbio i Blancheta, neka se spremi Tejlor Fric.
Barker Posted yesterday at 01:39 AM Posted yesterday at 01:39 AM Dogledati ili spavati, pitanje je sad 💀😁 Kocka je bacena! Dogledati 😀
La mano de Dios Posted yesterday at 01:50 AM Posted yesterday at 01:50 AM 11 minutes ago, Barker said: Dogledati ili spavati, pitanje je sad 💀😁 Kocka je bacena! Dogledati 😀 Pa kad smo ostali budni do sad, sta je jos 15 tak minuta( bar se nadam). 1
La mano de Dios Posted yesterday at 02:08 AM Posted yesterday at 02:08 AM Pobeda Novaka posle 2 sata i 50 minuta. 6-4, 6-7, 6-2, 6-3. U 1/8 finala igrace protiv Jana Lenarda Strufa i morace mnogo bolje da igra.Laku noc ili dobro jutro kako kome.
Barker Posted yesterday at 02:08 AM Posted yesterday at 02:08 AM Eto, odbranjeni poeni od lani, plus dodato na konto 🙂
diego Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Bilo bi lepo da pumpa posle pobede, umesto violine, ali avaj.
jevrem69 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Dobar je bio Novak, sigurno najbolje izdanje do sada na turniru. ukoliko ta povreda ledja nije ozbiljne prirode postoji sansa da dodje do meca sa Alkarazom. A Sapo trenutno dere Sinera, videcemo koliko ce izdrzati u tom ritmu ...................
La mano de Dios Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Siner gubi 0-1, *0-1 a kvota u lajvu na njega 1,08.
alcesta Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kad bih pogađala ko može da namuči Sinera današnji Šapovalov mi nikad ne bi pao na pamet. Ne znam doduše ima li Siner neki fizički problem, po prva dva kola ne bi se reklo, ali izbacivao je neke loptice baš nekarakteristično u aut. Sinoć sam se komirala baš rano i onda se probudim oko pola 4 polovinom 4. Novakovog seta. Onako bunovna pročitala sam da je izgubio prva dva i tek kad je komentator rekao da servira za meč shvatila sam da neće biti petog još sve vreme gledam i mislim kako izgleda odlično, i šta je kog đavola radio prva dva seta da ih izgubi Biće protiv Štrufa gadno s njegovim servisom i Novakovim riternom u zadnje vreme, a i TB bi valjalo izbegavati. U svakom slučaju samo da izađe čitav iz tog meča i ne pogorša neku eventualnu povredu. 20 hours ago, Helena said: Pa jebote stoka. Kamil je video i na IG pozvao da dečku ili roditeljima poruče da će mu poslati drugi. Nije ovo prvi put, bio je i pre par godina snimak kad su nekom detetu tako oteli peškir, a verujem da se i češće događa kad kamera ne uhvati 1
Helena Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1:1 😐 Trivija-tri igrača starija od 35 godina stigla u četvrto kolo USO - Novak, Manarino, Štruf. Desilo se zadnji put 1982. 1
jevrem69 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Steta za ovaj ispusteni brejk, bilo bi zanimljivo videti Sinera kako igra mec u pet setova protiv nekog ko nije Alkaraz ii Novak ...................... u ovim ranijim rundama na turniru ..................
La mano de Dios Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Neverovatno sta radi Sapovalov i kako je ovaj momak slab igrac mentalno, evo primer ovog seta zasto nece ispuniti ni 10% potencijala kojeg ima u igri i talentu za tenis.
jevrem69 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 9 minutes ago, La mano de Dios said: Neverovatno sta radi Sapovalov i kako je ovaj momak slab igrac mentalno, evo primer ovog seta zasto nece ispuniti ni 10% potencijala kojeg ima u igri i talentu za tenis. to je jasno odavno, ovo danas je prilicno iznenadjenje za mene kako se dobro drzao skoro tri seta .................. 1
Helena Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Majčak predao. Ne pamtim toliko predaja, msm, bilo je, al baš ovoliko i ovoliko ispadanja nosilaca... 1
La mano de Dios Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago S obzirom da mastersi sada traju po 2 nedelje bice toga sve vise. Svaka cast pametnjakovicu kojem je to palo na pamet. Ionako je zgusnut bio raspored turnira.
alcesta Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Rubljov igra 5 setova protiv kvalifikanta iz Hong Konga sreća njegova što sve traje relativno kratko, završiće za malo duže od 3 sata ako ne uprska do kraja.
La mano de Dios Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Pobedio na kraju Andrej i prosao u 1/8 gde ceka Zvereva ili FAA, Altmajer uzeo prvi set protiv De Minora.
La mano de Dios Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sutra na Asu Alkaraz u dnevnom terminu od 19:00 a Novak vecernji termin opet u 1 ujutru.
Helena Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kalinskaja nije od servirala za set protiv Ige, ajmo drugi put Potpuno bez prvog servisa, od 5:1 do 5:5
alcesta Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Feliks ispratio kući Sašu, koji posle tesno izgubljenog drugog seta nije više imao rešenja za agresivnijeg i boljeg protivnika. Prosto mi je čudno da napišem, još od onog meča protiv Nadala na RG nije igrao s toliko samopouzdanja, povremeno je čak proslavljao poene uz neke grimase koje nisam ranije videla kod njega Doduše stoji i da ga u drugom delu meča Zverev nije ni stavio pod neki pritisak da mu da priliku da čokira. Videćemo kako će izgledati u nastavku turnira sad kad je preuzeo Sašino mesto u žrebu.
Recommended Posts