Marko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 23 minutes ago, jevrem69 said: Izgleda da je u pitanju dosta izjednacen mec, ali evo, Krcmanovic gubi dva vezana poena u tajbrejku i izgleda da ce mu i ovaj set iskliznuti iz ruku .................. nista cudno za njega , momak od 19 godina ga dobija na "isksustvo" 😅 Moram reci: Typo koji me je najvise nasmejao u poslednjih mesec dva na netu (Bar na srpskom) 😄 Inace, sta znam, od svega ovog danas, mozda samo pogledam Alkaraza protiv Opelke. Reillyja sam zaboravio da postoji
alcesta Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ode i Kecmanović. 1 hour ago, Drug Crni said: Očito sam upao u moj period nesanice..oka nisam mogao do sklopim do 4 ujutru, pa sam se nagledao svakakvog tenisa. Gledao sam i Đokovića. Odigrao je taman kaoliko treba, ali fizički ne impresionira. Iznenađenje dana je eliminacija Klare Tauson. Za mečeve Medvedeva vredi platiti kartu iako, očito, ne iz teniskih razloga. Znači i ti imaš problem s nesanicom Videh sad šta je Medvedev radio sinoć, drago mi je što je izgubio posle svega. Ali zato ume da kuka na publiku kad su prema njemu ovakvi. Inače šta je bilo onom kamermanu stvarno mi nije jasno, još mator čovek, ajde da je neki žutokljunac... još nisam videla da se igra prekida zbog tako nečeg 2
Helena Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 hour ago, Drug Crni said: Očito sam upao u moj period nesanice..oka nisam mogao do sklopim do 4 ujutru, pa sam se nagledao svakakvog tenisa. Gledao sam i Đokovića. Odigrao je taman kaoliko treba, ali fizički ne impresionira. Iznenađenje dana je eliminacija Klare Tauson. Za mečeve Medvedeva vredi platiti kartu iako, očito, ne iz teniskih razloga. Ode i Medison Kiz. 1
Helena Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, alcesta said: Ode i Kecmanović. Znači i ti imaš problem s nesanicom Videh sad šta je Medvedev radio sinoć, drago mi je što je izgubio posle svega. Ali zato ume da kuka na publiku kad su prema njemu ovakvi. Inače šta je bilo onom kamermanu stvarno mi nije jasno, još mator čovek, ajde da je neki žutokljunac... još nisam videla da se igra prekida zbog tako nečeg
Milutinov Tata Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Odlicno se Venus drzi protiv Muhove, ocekivao sam rutinski poraz, ali evo duplog brejka za nju u drugom setu.
Poenter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 9 hours ago, Helena said: Alkatraz se ošišao na nularicu Nadal da isprati.
Drug Crni Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago 12 hours ago, Helena said: Alkatraz se ošišao na nularicu Koju li je opkladu izgubio?
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 13 hours ago, Milutinov Tata said: Odlicno se Venus drzi protiv Muhove, ocekivao sam rutinski poraz, ali evo duplog brejka za nju u drugom setu. Odlično se drži, stalno ispada u prvim kolima i redovno dobija WC. Stan ne može. 3 hours ago, Drug Crni said: Koju li je opkladu izgubio? Kaže nijednu. I sad kad razmislim, po onim vrućinama i vlazi, nije to ni loše.
Poenter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ma, super mu je, vidi se da je dečko neiskompleksiran, a i svejedno mu brzo raste kosa. Mogao bi i tako da fura, može to i lepše da se uradi, sad malo kvari utisak jer ga je brat ošišao pa je neujednačeno plus mu je bela glava gore jer je leto pa mu je lice pocrnelo, a gore mu je glava od kose bela. Plus su oni na suncu stalno, ne samo kada je ovde u Evropi leto. Da ga neko lepo ošiša i da izjednači ten, mogao bi kul da izgleda. I autfit mu je dobar.
Marko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ja mislim da mu ništa drugo ne preostaje nego da ode u solarijum i malo ozrači glavu da bi izjednačio ten 😁 Edited 1 hour ago by Marko
alcesta Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Valjda je dovoljno pametan da po suncu nosi kačket i mane se estetike
Recommended Posts