Marko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 23 minutes ago, jevrem69 said: Izgleda da je u pitanju dosta izjednacen mec, ali evo, Krcmanovic gubi dva vezana poena u tajbrejku i izgleda da ce mu i ovaj set iskliznuti iz ruku .................. nista cudno za njega , momak od 19 godina ga dobija na "isksustvo" 😅 Moram reci: Typo koji me je najvise nasmejao u poslednjih mesec dva na netu (Bar na srpskom) 😄 Inace, sta znam, od svega ovog danas, mozda samo pogledam Alkaraza protiv Opelke. Reillyja sam zaboravio da postoji
alcesta Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ode i Kecmanović. 1 hour ago, Drug Crni said: Očito sam upao u moj period nesanice..oka nisam mogao do sklopim do 4 ujutru, pa sam se nagledao svakakvog tenisa. Gledao sam i Đokovića. Odigrao je taman kaoliko treba, ali fizički ne impresionira. Iznenađenje dana je eliminacija Klare Tauson. Za mečeve Medvedeva vredi platiti kartu iako, očito, ne iz teniskih razloga. Znači i ti imaš problem s nesanicom Videh sad šta je Medvedev radio sinoć, drago mi je što je izgubio posle svega. Ali zato ume da kuka na publiku kad su prema njemu ovakvi. Inače šta je bilo onom kamermanu stvarno mi nije jasno, još mator čovek, ajde da je neki žutokljunac... još nisam videla da se igra prekida zbog tako nečeg 1
Helena Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Drug Crni said: Očito sam upao u moj period nesanice..oka nisam mogao do sklopim do 4 ujutru, pa sam se nagledao svakakvog tenisa. Gledao sam i Đokovića. Odigrao je taman kaoliko treba, ali fizički ne impresionira. Iznenađenje dana je eliminacija Klare Tauson. Za mečeve Medvedeva vredi platiti kartu iako, očito, ne iz teniskih razloga. Ode i Medison Kiz. 1
Helena Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, alcesta said: Ode i Kecmanović. Znači i ti imaš problem s nesanicom Videh sad šta je Medvedev radio sinoć, drago mi je što je izgubio posle svega. Ali zato ume da kuka na publiku kad su prema njemu ovakvi. Inače šta je bilo onom kamermanu stvarno mi nije jasno, još mator čovek, ajde da je neki žutokljunac... još nisam videla da se igra prekida zbog tako nečeg
Recommended Posts