Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zgromiće ih Siti. Arsenal je uzasan i nema sta da trazi na tom meču. Kad izgubiš od Vulvsa i Bornmauta kući to je ćao zdravo. Prokockali su svoje šanse. 

Posted (edited)

Ocekivao sam da Siti dobije ovo ali ne ovoliko ubedljivo, sad je gol razlika samo -3 u odnosu na Arsenal, tako da bi Siti pobedom sledece nedelje od 2 razlike vec presisao Arsenal i onda bi imao onaj zaostali mec sa Barnlijem da se odvoji na veliku  gol razliku vec. Sad i po kladionicama Arsenal je samo blagi favorit za osvajanje ali i dalje jeste nekakav favorit.

Edited by La mano de Dios
Posted (edited)
4 minutes ago, La mano de Dios said:

Ocekivao sam da Siti dobije ovo ali ne ovoliko ubedljivo, sad je gol razlika samo +3 u odnosu na Arsenal, tako da bi Siti pobedom sledece nedelje od 2 razlike vec presisao Arsenal i onda bi imao onaj zaostali mec sa Barnlijem da se odvoji na veliku razliku vec. Sad i po kladionicama Arsenal je samo blagi favorit za osvajanje ali i dalje jeste nekakav favorit.

Kako bi se tacno odvojio City na veliku razliku sa pobjedama protiv Arsenala i Burnleya ako je sada -6🤦‍♂️

44 minutes ago, Dzo23 said:

Zgromiće ih Siti. Arsenal je uzasan i nema sta da trazi na tom meču. Kad izgubiš od Vulvsa i Bornmauta kući to je ćao zdravo. Prokockali su svoje šanse. 

Nije nista gotovo. Ide teror fudbal na Etihadu, svih 11 u 16m i brani se 0-0, ceka se korner.

Arteta ball aka FC Stoke

Edited by Miki28 Lakers in 5
edit
Posted
3 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Kako bi se tacno odvojio City na veliku razliku sa pobjedama protiv Arsenala i Burnleya ako je sada -6🤦‍♂️

Veliku razliku u gol razlici na to mislim. Siti bi ako bi recimo dobio Arsenal 2:0 i Barnli 3:0  u duplom kolu imao 70 poena i gol razliku 68:28 (+40) dok bi Arsenal isto ostao na 70 bodova ali sa gol razlikom 62:26 (+36). Dakle Siti bi imao 4 gola viska sto je za 5 kola do kraja ozbiljna prednost, ne znam sta ti tu nije jasno?

• Ha-ha 3
Posted
14 minutes ago, La mano de Dios said:

Ocekivao sam da Siti dobije ovo ali ne ovoliko ubedljivo, sad je gol razlika samo +3 u odnosu na Arsenal, tako da bi Siti pobedom sledece nedelje od 2 razlike vec presisao Arsenal i onda bi imao onaj zaostali mec sa Barnlijem da se odvoji na veliku razliku vec. Sad i po kladionicama Arsenal je samo blagi favorit za osvajanje ali i dalje jeste nekakav favorit.

Sta tebi nije jasno???

Posted
2 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Sta tebi nije jasno???

Druze ja sve vreme pricam o gol razlici, ne znam jel treba da ti se crta. Pobedom od 2:0 za vikend vec bi imali bolju gol razliku od Arsenala. Interesantno je kako boldujes sve sem prve recenice koja je zapravo i uvod u celu pricu.

Posted (edited)

Navijači Totenhema u nekoj nadi da se negde može uzeti poen, a forma je blago rečeno katastrofa. Ekipa bez samopouzdanja, bez pobede u 2026. godine, a sad bi kao trebali pobediti 3 utakmice od 6 preostalih.

Jednostavno restart od svih nivoa sledeće  sezone, ostaviti decu uz par starijih igrača, ostale plaćenike sve prodati.

Kudus, obnovio povredu na treningu, završio sezonu. Romero, povreda kolena (Brobey, namerno guranje na Kinskog, bez sankcija?), završio sezonu.

Klubu u DNK nije borbenost i preživljavanje. Ova sad situacija je takva da ako moram da biram ko će potonuti, izabrao bi njih. Svi ostali su bili u takvim situacijama (WHM, Leeds, Notingem) i imaju mnogo više borbenog duha.

Prva utakmica De Zerbija, opet Tel i Xavi na klupi (kao kod Tudora), kreativnost nula. Solanke, Richarlison, Kolo Muani istovremeno u starnih 11, svi znaju da to ne može da uspe.

Edited by Lineker
  • Like 1
Posted
12 hours ago, holden c. said:

Ovo Lisandrovo je jedan od bizarnijih crvenih kartona koje sam video

mogli bi da upalimo po koju svecu za necime sto smo imali kao fudbal.

na svakoj utakmici se odomacilo da ljudi simuliraju, flopuju, prenaglasavaju kontakte, valjaju se kao sisurine, a crveni dajemo sto je neko nekom pipnuo rep.
onaj tard je pao kao da ga puska pogodila.

pre nekoliko godina sam isao na utakmice zenskog fudbala.
na mozda 7,8 nisam video nijednu naznaku simuliranja, valjanja i sl.

fudbaleri su picke.