Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Ma da, a Cunha? Golman? Sesko nam donio 10 bodova njegovim golovima ( Fulham, WH, Everton i juce Kristal Palas ).

Imamo odlicnog golmana, ne jos uvujek klasu ali itekako pouzdan.

Cunha je dobar igrac, ali svakako nismo treci zbog njegovih igara. Skupljali se bodovi i pre ove serije, a on je bio ili povredjen ili Amorim nije znao sta radi sa njim.

Golmana imamo, i to je to. Sto je ogromna promena u odnosu na to kada ga nemaš, kao što ga mi nismo imali. Bolji smo zbig njega, treci nismo zbog njega. Ima dosta boljih golmana od njega u PL.

Sesko je sad proigrao, i nije dao 18 golova nego 8 ove sezone.

Da su nam stoperi na nivou na kojem nam je ostatak tima, mi bi imali sad 35-41 pts, tj bili bi negde od 8og do 14og mesta. As simple as that.

Posted

Meni je Wash Sima Kikinda i to ne mogu da unseen-ujem, i ne da mi se da vidim neki drugi lookalike. Ali objektivno liče.

Inače, proslu sredu ortak dobio klinca i na proslavi je bio totalni dvojnik Megvajera (izvalio sam da je lik svestan toga, i da registruje da kad ga neki stranac pogleda da odmah to vidi).

A burazer od mog ortaka je copycat Hezonje. Jedina razlika je sto se ovaj lik ne zalizuje. Toliko lice, da ne mora da stavis jednog pored drugog, dovoljno je da vidiš majku od tog lika. Svako bi rekao da izgleda kao da joj je  Hezonja sin.

Posted (edited)

Duboki naklon Keriku. Kako je samo preporodio Mančester. Fergusonova škola... Već 2 mjeseca igraju najbolji fudbal na ostrvu i zasluženo hitaju ka ligi šampiona. 

Da je ranije došao vjerovatno bi dobili treću ekipu u trci za titulu. 

Nakon što je u početku savršeno odigrao derbije mene je interesovalo kako će se snaći na manjim utakmicama, kad se protivnik zatvori i ne bude toliko prostora. 

Medjutim stvarno igraju odlično.

Arsenal pada...Standardno ono njihovo kako sezona odmiče. Imam utisak da toliko nade polažu u taj korner da im je cilj samo da ga izbore. Previše igraju u širinu bez direktnosti. 

Siti s druge strane hvata kontinuitet i za očekivati je da prestigne tobdzije, tim prije jer imaju direktan duel na Etihadu. Sve je neuporedivo lakše za katalonskog ćelavca kad je Rodri tu. 

Liverpul nastavlja s košmarnom sezonom. Na dobrom su putu da ne izbore ligu šampiona. Imajući u vidu da su bili prvi favorit za titulu pred početak sezone to je svojevrstan podvig, i stvarno treba odati priznanje Slotu. 

Biće opasna borba i za opstanak. Da li će Vest Hem da izleti ili možda Notingem koji je imao sjajnu prošlu sezonu? Navijam da pjevci odu u čempionšip. Nekako su mi najbezličnija ekipa i igraju najlošiji fudbal zadnjih par mjeseci. 

Edited by Dzo23