BattleBender Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mame im ga, morali su da imaju i nakboljeg golmana
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, BattleBender said: Mame im ga, morali su da imaju i nakboljeg golmana Ali ne igra nogom. I Utd je mogao da ga dovede. Bukvalno su se povratili njegovim dovodjenjem, bili su u rasulu. Bravoooo breee. Nema stajanja sad
BattleBender Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Maguire je world class. Amad je world class talenat. Bruno igra najbolji fudbal u zivotu. Igra maltene savrseno.
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 minute ago, BattleBender said: Maguire je world class. Amad je world class talenat. Bruno igra najbolji fudbal u zivotu. Igra maltene savrseno. Mainoo i Bruno drze cas fudbala. Nevjerovatno sta je prethodni trener radio sa klipiranjem najtalentovanijeg naseg veznjaka uz Bruna.. Edited 3 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit 1
BattleBender Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da se okajem za Bruna. Ovo sto generalno igra ove sezone je maltene savrseno. Sazreo je konacno da ne igra divljacki
Oi! Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Realan rezultat minimum 2-0 i mirnija završnica. Ne može ni Donaruma sve da skine 😄 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Al ce Semenyo brzo pocet da vraca lopte unazad. Jos uvijek ga nije Pep uzeo pod svoje pa nesto i forsira, pokusava sam da napada. Edited 3 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit
BattleBender Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nije ovo jos gotovo. Jos je usao Ugarte... Cekaj da dodje do 91 minut 1 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Haaland u dzepu Lisandra. Evo ga Ugarte. Sad cekamo neku njegovu bravuru da nas usere. 1
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Cherki ima da terorise ligu u godinama koje predstoje. Antipaticna njuska, ali prejeben igrac 1
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Siti ne može da nađe zamjenu za Rodrija. Troše milijarde al ne mogu više da uspostave dominaciju.
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago E moj Amorime, mozda najpotentnije desno krilo na svetu ti igrao nekakvog desnog beka... Daj bas da vidim snimak jebem vam mater. Mislim da ovo nije videlo ofsajd 1
sasha arsenal Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zadnje vreme došlo kada sam navijao za Junajted 🙂.Pogledao sam samo prvo poluvreme i morao zbog obaveza da prekinem.U prvom je Junajted odigrao vrhunski ali nije koristio šanse.Pomislio sam da će ih Siti kazniti.Ipak su uspeli da naplate dobru partiju-bravo. Sad Arsenal da odradi svoj deo posla.
ras kass Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said: Haaland u dzepu Lisandra. Ne moze protiv jakih defanzivaca i standardno se vec raspada u drugom delu sezone.
Don Dusko Posted 12 minutes ago Author Posted 12 minutes ago (edited) Mislim da Frank dobija otkaz posle ovog poraza ili remija od WH-a. Edited 11 minutes ago by Don Dusko
Recommended Posts