Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, BattleBender said: Mame im ga, morali su da imaju i nakboljeg golmana Ali ne igra nogom. I Utd je mogao da ga dovede. Bukvalno su se povratili njegovim dovodjenjem, bili su u rasulu. Bravoooo breee. Nema stajanja sad
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Maguire je world class. Amad je world class talenat. Bruno igra najbolji fudbal u zivotu. Igra maltene savrseno.
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 minute ago, BattleBender said: Maguire je world class. Amad je world class talenat. Bruno igra najbolji fudbal u zivotu. Igra maltene savrseno. Mainoo i Bruno drze cas fudbala. Nevjerovatno sta je prethodni trener radio sa klipiranjem najtalentovanijeg naseg veznjaka uz Bruna.. Edited 1 hour ago by Miki28 Lakers in 5 edit 1
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da se okajem za Bruna. Ovo sto generalno igra ove sezone je maltene savrseno. Sazreo je konacno da ne igra divljacki
Oi! Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Realan rezultat minimum 2-0 i mirnija završnica. Ne može ni Donaruma sve da skine 😄 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Al ce Semenyo brzo pocet da vraca lopte unazad. Jos uvijek ga nije Pep uzeo pod svoje pa nesto i forsira, pokusava sam da napada. Edited 1 hour ago by Miki28 Lakers in 5 edit
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nije ovo jos gotovo. Jos je usao Ugarte... Cekaj da dodje do 91 minut 1 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Haaland u dzepu Lisandra. Evo ga Ugarte. Sad cekamo neku njegovu bravuru da nas usere. 1
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Cherki ima da terorise ligu u godinama koje predstoje. Antipaticna njuska, ali prejeben igrac 1
Dzo23 Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Siti ne može da nađe zamjenu za Rodrija. Troše milijarde al ne mogu više da uspostave dominaciju.
BattleBender Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago E moj Amorime, mozda najpotentnije desno krilo na svetu ti igrao nekakvog desnog beka... Daj bas da vidim snimak jebem vam mater. Mislim da ovo nije videlo ofsajd 1
sasha arsenal Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Zadnje vreme došlo kada sam navijao za Junajted 🙂.Pogledao sam samo prvo poluvreme i morao zbog obaveza da prekinem.U prvom je Junajted odigrao vrhunski ali nije koristio šanse.Pomislio sam da će ih Siti kazniti.Ipak su uspeli da naplate dobru partiju-bravo. Sad Arsenal da odradi svoj deo posla.
Recommended Posts