Don Dusko Posted Sunday at 03:58 PM Author Posted Sunday at 03:58 PM Mikisa se aktivirao cudim se zasto. Nego:
Milaraki Posted Sunday at 03:59 PM Posted Sunday at 03:59 PM Da Arteta nije bio ziheras u dva derbija, mogao je lagano sampanjac da otvara...
sasha arsenal Posted Sunday at 04:00 PM Posted Sunday at 04:00 PM Nova tri boda.Utakmicu su obeležile odbrane.Arsenal bez kreacije napred dok su se igrači Palas dobro pozicionirali braneći gol i čekajući neku grešku protivnika.
Lineker Posted Monday at 09:35 AM Posted Monday at 09:35 AM Eh da nam je forma kući kao u gostima. Lakše Frank igra u gostima, kad se branimo. Kući, kad treba da imamo incijativu i dominiramo, tu je problem. Ali ne mogu se previše žaliti, dobro se držimo posle 9 kola.
McLeod Posted Monday at 10:00 AM Posted Monday at 10:00 AM O Franku se ne prica mnogo ali mi se cini da je najbolji sistemski menadzer od menadzera uslovno receno manjih klubova. Objektivno, on je dobio jako razliciti tim od onih koje je vodio, kao i Postekoglu i NES, ali njih dvojica se nisu sastavili, evo i NES cak ispod Foresta koji je vec sutnuo Angea. Radi lik sa cim ima, realno, ovo je najslabiji Totenhem sigurno od kako je Kejn postao jedan od najboljih napadaca, znaci 10+ godina, a on se snalazi ok. Jeste defanzivno orjentisan trener i nije igra kao sto je bila u zlatno doba Poketina, ali rezultati su okej. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted Monday at 10:02 AM Posted Monday at 10:02 AM 26 minutes ago, Lineker said: Eh da nam je forma kući kao u gostima. Lakše Frank igra u gostima, kad se branimo. Kući, kad treba da imamo incijativu i dominiramo, tu je problem. Ali ne mogu se previše žaliti, dobro se držimo posle 9 kola. Ako pregrmimo gostovanje NF i uzmemo sva 3 boda, bice show protiv vas. To bi bila 5 utakmica i prva prilika za 5 uzastopnih pobjeda te da se onaj nas mrceni navijac osisa posle vise od godinu dana
Lineker Posted Monday at 01:05 PM Posted Monday at 01:05 PM Aj veselja, sledeće nedelje Čelzi kući. Da vidimo da li će i Frank slomiti zube na njima... mukica... 3 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Ako pregrmimo gostovanje NF i uzmemo sva 3 boda, bice show protiv vas. To bi bila 5 utakmica i prva prilika za 5 uzastopnih pobjeda te da se onaj nas mrceni navijac osisa posle vise od godinu dana
kojan Posted Tuesday at 07:04 AM Posted Tuesday at 07:04 AM Fantazi jako nemilosrdan ove sezone, taman mislim da sam nadoknadio neku razliku od 20ak poena kad ono pojavi se Miki Van De Ven sa 23 poena i posere se u sve sto sam skupio tokom vikenda
Don Dusko Posted yesterday at 09:40 PM Author Posted yesterday at 09:40 PM Jeste da je liga kup al Liverpul je opet izgubio.
diego Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Slot presao igricu, od najboljeg do najgoreg trenera u ligi za samo pola godine. Danasnja utakmica je i sramota sa kojim timom je izasao, svi ostali su imali glavne igrace bar na klupi spremne da udju ako zatreba, Liverpul ni to nego omladince. Jebace ga karma zbog ovoga i u ligi i u LS, mislim da je odsvirao svoje.
Dzo23 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Palas je vrhunska ekipa predvođena sjajnim Glasnerom. Ove sezone navijam za njih da izbore Evropu i da budu što bolje plasirani. Što se tiče Liverpula raspad sistema. Slot je do zime arrivederci.
Miki28 Lakers in 5 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mole se ostale ekipe da igraju sa tinejdzerima. Nije fer
BattleBender Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 hours ago, Dzo23 said: Palas je vrhunska ekipa predvođena sjajnim Glasnerom. Ove sezone navijam za njih da izbore Evropu i da budu što bolje plasirani. Što se tiče Liverpula raspad sistema. Slot je do zime arrivederci. Dace mu sansu da osvoji LS. Ukolioko bude vise od 5pts iza prvog, i ispadne iz LS, mislim da ce mu tog momenta dati otkaz. To bi bilo fer. Ovaj Liverpool i dalje ima mogucnost da osvoji LS. Takvi timovi mogu da osvoje LS, krhki, nestabilni, ali ima dovoljno kvaliteta da se saberu kad je LS u pitanju. 1
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 hours ago, BattleBender said: Dace mu sansu da osvoji LS. Ukolioko bude vise od 5pts iza prvog, i ispadne iz LS, mislim da ce mu tog momenta dati otkaz. To bi bilo fer. Ovaj Liverpool i dalje ima mogucnost da osvoji LS. Takvi timovi mogu da osvoje LS, krhki, nestabilni, ali ima dovoljno kvaliteta da se saberu kad je LS u pitanju. Nisi to nikad rekao za Arsenal u prethodnih 15 godina koji bolje upada u taj opis od Liverpula. Ovo je istrosen tim bez klupe, takav tim nikada nije osvojio LS u njenoj istoriji.
Recommended Posts