kojan Posted October 10 Posted October 10 On 10/8/2025 at 6:23 PM, BattleBender said: Igrom slucaja je i moj ranking bio 1. Vidic 2. Terry (za dlaku ispred Vincenta) 3. Kompany 4. VVD/Rio Fun fact, Saliba je trenutno na 106 utakmica sa 67% pobeda (ako me nije slagala statistika na nekom random sajtu ) 1
McLeod Posted October 18 Posted October 18 (edited) Forest je u tako dubokom kanalu... e moj Marinakise. I koga ce sad, Potera? 😄 Bice Dajs verovatno. Edited October 18 by McLeod 1
kojan Posted October 18 Posted October 18 Navodno Mancini prvi favorit da nasledi Angea. Ne znam sta da mislim o tome
Don Dusko Posted October 19 Author Posted October 19 12 hours ago, McLeod said: Forest je u tako dubokom kanalu... e moj Marinakise. I koga ce sad, Potera? 😄 Bice Dajs verovatno. 101- how your president destroyed his own club.
Drug Crni Posted October 19 Posted October 19 "Iz aviona" se videlo da je Marinakis napravio baljezgariju. Duplu.
Don Dusko Posted October 19 Author Posted October 19 Ali Isak...Valjda ce on biti na nauk drugim klubovima da se olako ne zalecu sa masovnim ciframa..
Miki28 Lakers in 5 Posted October 19 Posted October 19 1 minute ago, BattleBender said: 8 minuta, lol... Nista novo kada gube. Bas ono upada u oko 1
Don Dusko Posted October 19 Author Posted October 19 3 poraz Slotove cete. Junajted konacno vezao 2 pobede.
MrTripleDouble Posted October 19 Posted October 19 Dobro se šibali sektaši, ali ćaci iz Mančestera ipaj jači 1
Recommended Posts