Romantik Posted October 2 Posted October 2 A šta je prihvatljiv paket? Isključivo drugi hvatač(i) ili mora biti uključen i trkač?
Lineker Posted October 6 Posted October 6 Može i 1 na 1 (WR za WR), a može i prošireni paket (sa obe strane), recimo da dodam jednog RB, a isto i da dobijem.
Romantik Posted October 6 Posted October 6 U tom slučaju pogledaj moj roster, može bilo koji hvatač koga želiš 1 na 1 za Chase-a (Rebels)
Lineker Posted October 8 Posted October 8 Bio sam na korak od slanja ponude, ali dajem Chase-u još koju nedelju pošto su doveli Flaka. 1
Sharp Posted October 14 Posted October 14 Kakav meč, 153-150.5. Šteta za @Skyglider i njegov tim, bilo koga drugoga u kolu bi uvjerljivo dobio. 1
Skyglider Posted October 14 Posted October 14 4 hours ago, Sharp said: Kakav meč, 153-150.5. Šteta za @Skyglider i njegov tim, bilo koga drugoga u kolu bi uvjerljivo dobio. Da, stvarno nije fer, daš 150 poena i na kraju izgubiš
Romantik Posted October 22 Posted October 22 Da sam znao da ce Imperator za odmazdu da krene u ovakav osvetnicki pohod na berzi pustio bih ga da pobedi proslo kolo 1
L' Imperatore Posted October 22 Posted October 22 (edited) 1 hour ago, Romantik said: Da sam znao da ce Imperator za odmazdu da krene u ovakav osvetnicki pohod na berzi pustio bih ga da pobedi proslo kolo Jbg, 2-5, nema više šta da se čeka 😁 Edit: I čestitke na pobedi, btw Edited October 22 by L' Imperatore 1
Romantik Posted November 11 Posted November 11 Kako sam ja nocas pobedio to mi nikad nece biti jasno Pre jutrosnjeg meca imao sam prednost od nesto preko 9 poena, ali bez preostalih igraca dok je protivniku (ne znam koji je nik na forumu) ostao A.J. Brown, od koga se i moglo ocekivati da podbaci protiv jake odbrane Pekersa, ali istovremeno i ta odbrana, koja je nocas primila samo 10 poena, odlicno izgledala, imala i osvojenu loptu, i uprkos tome osvojila samo 7 poena
Kolbas Posted November 14 Posted November 14 @karipesic Da znaš da mi je drago što si onoliko odskočio posle TNF-a😎...jer se bajka Patriota nastavlja...
nlavrnja Posted November 23 Posted November 23 @Lineker bez obzira na projekcije mirise mi da ce biti neizvesnosti, obicno tako bude kada se omasi na sit/start dilemama
Lineker Posted November 24 Posted November 24 Ekipa mi je potentna ko i Tottenham, tako da se ja ne bi brinuo. I stanje na tabeli j slično, ni ja ni Spursi pojma nemamo kako smo tako visoko.
Contador54 Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago Uh, kakvo nas ludo poslednje kolo ocekuje. 8 ekipa sa skorom 7-6 i 6-7 u borbi za preostala 4 mesta. Ovi moji su imali sansu da uhvate lepu poziciju pred poslednje kolo, ali je povreda ARSB-s totalno okrenula duel. Em sto sam ja dobio krompir, em je 49ers imao Vilijamsa koji je pokupio sav kajmak usled pomenute povrede. Sad moram da se vadim protiv coveka koji je izdominirao prethodno kolo i osluskujem desavanja na drugim terenima 🙂
Recommended Posts