Xpert Posted Wednesday at 05:24 PM Posted Wednesday at 05:24 PM Ajde za promenu, da se jednom skupimo na vreme. Prosle godine smo imali 16 ekipa, jel imamo i ove isti broj zainteresovanih? Ovo su proslogodisnji ucesnici. Komesar je renewovao ligu, ali bi najbolje bilo da se svi jave, da potvrde da zele da igraju i ove sezone. @Sombor Shuffle kao sampion @Lineker @Contador54 @nlavrnja @L' Imperatore @Kolbas @Skyglider @karipesic @Sharp @Romantik @Zijan @Ta'veren @Laka @Immanuel Kant @Ikac @Xpert 1
L' Imperatore Posted Wednesday at 06:30 PM Posted Wednesday at 06:30 PM Pohvale za inicijativu. Nema se više vremna kao nekad da se odradi combine i sve ostalo . Ali naravno da če se igrati. 1
Lineker Posted Friday at 09:08 AM Posted Friday at 09:08 AM (edited) Srećom kreće početkom septembra, tu negde će biti i draft, pa neću preskočiti. Avgust mi je za zaboraviti što se tiče slobodnog vremena i pripreme... Tako da potvrdjujem učešće... Fale mi i ovi biseri sa 99 jardi, otkad im je krenuo državni posao, nema se vremena za podkaste...bar da ispratim dešavanja... Edited Friday at 09:09 AM by Lineker 1
Romantik Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Jeste da se smanjio broj nas koji igramo, ali s obzirom da su to ljudi koji igraju uglavnom godinama, da li ima interesovanja da ovo pretvorimo u Dinastiu, ili da pored ove lige, sa vecinom istih ucesnika, igramo jednu ligu i u dinasty mode-u? Kada se takva opcija ovde pominjala pre mnogo godina ja sam bio izrazito protiv, ali nakon svih ovih godina to mi deluje kao jos zanimljiviji koncept, plus bi konacnao oziveli trziste razmene, jer ovako skoro da i nema trejdova u toku sezone, sto je i logicno, jer je tesko napraviti paket gde obe strane profitirau, ali bi u dinastiji to itekako imalo smisla, jer bi bilo ljudi koji bi mnejali matoru zvezdu za nesto slabijeg mladjeg igraca i slicno.
nlavrnja Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ja sam za, to je i meni padalo na pamet prosle i ove godine. Moguce da je problem ljudima koji igraju vise liga, ja igram samo ovu, pa mi je ok 😄 1
Recommended Posts