Oi! Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 31 minutes ago, McLeod said: Dogovorite se sami sa sobom ko je favorit u takmicenju a ko nije. Prosla su dva kluba. Ja sam ocekivao tri, znaci jedan manje, vise od tri svakako nije bilo realno. Podsmevaju se ljudi PLu, jedna ekipa ispala od aktuelnog sampiona i najveceg favorita da odbrani titulu, jedna ekipa ispala od najbolje ekipe svih vremena, a dve ekipe od takodje dve druge ekipe koje su neuporedivo vece i bolje u evropskim okvirima. Sve bi to bilo ok da za tu istu ekipu najbolju svih vremena nisi pisao da su prosek i ispod proseka jer su izgubili od Osasune. I onda ta ista ekipa naguzi drugu najbolju i godinama najbolju ekipu u PL. Ne podsmevam se ligi niti gotivim Real, samo iznosim činjenice. Odrali su ih u dvomeču, kao što bi odrali i svakog drugog, sem Arsenala eventualno. Za Barsu si tek pisao da nema šanse ni protiv Njukasla i da su u rangu. Ako je u rangu dobiti nekog 8-3 šta bi bilo da su bolji. 4
McLeod Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 5 minutes ago, Oi! said: Sve bi to bilo ok da za tu istu ekipu najbolju svih vremena nisi pisao da su prosek i ispod proseka jer su izgubili od Osasune. I onda ta ista ekipa naguzi drugu najbolju i godinama najbolju ekipu u PL. Ne podsmevam se ligi niti gotivim Real, samo iznosim činjenice. Odrali su ih u dvomeču, kao što bi odrali i svakog drugog, sem Arsenala eventualno. Za Barsu si tek pisao da nema šanse ni protiv Njukasla i da su u rangu. Ako je u rangu dobiti nekog 8-3 šta bi bilo da su bolji. Ja sam pisao da Real igra daleko ispod onoga sto treba da igra sa ovim imenima. Oni nisu tim. Njihovi mecevi protiv Sitija tokom svih ovih godina imaju dosta specificnosti, iako su ekipe priblizne snage, razlika u dvomecima uglavnom nije mala. Mlatio je njih Siti takodje gde je igralo dosta igraca koji igraju i sad, pa nista. Za Barsu sam rekao da su u rangu Njukasla i ovaj dvomec nije dokazao da to nije tacno. Otvorilo im se, dali 3 gola za 10 minuta, wow. U prvoj utakmici Njukasl trebalo da dobije dva razlike, bilo nereseno. Ovde dok je rezultat egal ne sude penal za Njukasl. Tanka rotacija, velika potrosnja, raspali su se u jednom trenutku i to ekipa gde ima igraca sa velikim iskustvom i individualnim kvalitetom koristi. Ovo im se desavalo ove sezone i u Premijer ligi. Upali su u rupu u jednom trenutku i primali po tri gola od Brentforda i Vest Hema. A onda uzeli bod PSZu u Parizu. Ali tako je to kad se pausalno pogleda utakmica i pise rezultat. Kako li je Sporting dobio Bode 5-0, a nedelju pre toga spasavao zivu glavu na 3-0 za Bode. Verovatno je 5 golova razlike za Sporting i tu realna razlika u kvalitetu dva tima. 2
delgado Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ozbiljan drugi gol Kejna, kako je samo izbacio dva igraca i sutnuo savrseno. Navijam iz sveg srca da majstor osvoji najveci trofej.
crni96 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Ma gotivim Kejna al ne mogu navijat za Bajern. 😆 Inače ima da gori 1/4. Arsenal na papiru ima najlakši posao i ne bi trebalo biti problema. Ali opet u Lisabonu ih čeka pakao, nije Sporting toliko naivna ekipa.. ne samo zbog toga što su u 1/4 nego zadnjih godina opak posao rade i imaju lijepu ekipu sa sjajnim pojedincima. Ovo ostalo nemam bukvalno pojma šta očekivati. Lpool - PSG su mi goli egal, pogotovo ako Lpool uspije odigrati približno kao sinoć. Real - Bayern najjači možda par dok su Barsa - Atletico najdosadnij par 🙃 Edited 8 hours ago by crni96 1
Oi! Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pa dobro nisam ni ja rekao da su Njukasl ili Čelsi loše ekipe i naravno da ne mislim to. Samo je evidentna razlika u kvalitetu, rotaciji, iskustvu na strani PSG-a i Barse. Real je osvajao titulu u LŠ gde se svaku utakmicu "vadio" u nadoknadi, što takođe ne znači da nije kvalitetnija i bolja ekipa već su tu snagu i pobednički mentalitet pokazali kada je bilo najpotrebnije. A i to poređenje sa mestom u ligi mi je nepotrebno jer je potpuno drugo takmičenje, takođe su dva puta bili drugi u ligi a osvajali su LŠ 3 godine za redom. Naravno da ne gledam samo jednu utakmicu, ali ne možeš slučajno izgubiti tolikom razlikom. Navodim ovo zbog komentarisanja poraza od Osasune itd. Sporting je zaista bolja ekipa, Bodo je priča za sebe svaka im čast na svemu prikazanom. p.s. U pravu si Real igra ispod proseka, ali Real ima kvalitet i pokazao je to.
Oi! Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Da dodam da si ti isto pisao na osnovu jedne utakmice Čelsi - Barselona da bi ih glat izbacili. Ubeđen sam da igraju sada 5 dvomeča da ne bi nijednom dobili Barselonu. Složićemo se da je Arsenal favorit i da je u vrhunskoj formi, ali ne treba da previše veličamo ekipe koje to ne zaslužuju. Za City mislim da je top tim, u ovoj sezoni su nekako u senci i odigrali su kako su odigrali.
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Uvek cu vise ceniti i plasiti se Reala u LS nego Barselone.
Oi! Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) To je tvoje legitimno pravo, Real je zaslužio to i tu nema šta da se priča. Barselona je zaista daleko od one prajm Barselone sa onakvim veznim redom koji je dominirao reprezentativnim i klupskim fudbalom, ali daleko od toga da je prosečna ekipa. Ako izgubi od finaliste Intera ili PSG-a, Arsenala, Bajerna (i to ne 5 razlike već u egal dvomeču) ne mora ništa da znači. Tj znači to da nisu dovoljno dobri da osvoje, ali daleko od toga da su ekipa koja je prosečna u LŠ. A ista ta Barselona je kancer za Real i svaka im čast na tome kakve su partije prikazivali protiv njih. Edited 5 hours ago by Oi!
Perkos2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 10 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Chelsea 2-8 PSG City 1-5 Real Newcatle 3-8 Barsa Tottenham 5-7 Atletiko Koja pusiona Engleza ne mogu ni svi englezi da prođu među 8, bilo bi previše
Oi! Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 17 minutes ago, Perkos2 said: ne mogu ni svi englezi da prođu među 8, bilo bi previše Mislim da se post više odnosio na to da nisu pružili dovoljan otpor 😄
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, JPM said: Užas na Enfildu – igrač Galate izgubio deo prsta Čitam komentare i par kretena se pita zašto se valja po terenu, kao zbog ovog valjanja debil treba da ostane i bez šake. Očigledno da nisu vinklovani. I kakav im bre ovaj reklamni pano, mog'o čovek i celu šaku da sjebe. 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Volter said: Čitam komentare i par kretena se pita zašto se valja po terenu, kao zbog ovog valjanja debil treba da ostane i bez šake. Očigledno da nisu vinklovani. I kakav im bre ovaj reklamni pano, mog'o čovek i celu šaku da sjebe. Ja sam jednog napusio. Ako izadje komentar John Terry to sam ja. Ljudi su idioti. Covek je doziveo traumatski sok. Onaj Eduardo Silva sto igrao za Hrvatsku je pao u nesvest kod loma noge. To je ogroman adrenalinski sok. 1
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ma i različiti smo ljudi, različito podnosimo bol. Ovo je zajebana stvar, čovek se nekad pretuca pa to ume gadno da zaboli.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, JPM said: Ja sam jednog napusio. Ako izadje komentar John Terry to sam ja. Ljudi su idioti. Covek je doziveo traumatski sok. Onaj Eduardo Silva sto igrao za Hrvatsku je pao u nesvest kod loma noge. To je ogroman adrenalinski sok. Brate ti tamo komentarises. Cccc. Tamo pustaju samo takve bolide i trolere. Da bi se svadjali. Pogotovo sto sam primetio da pustaju one koje hvale Hrvatske fudbalere(da bi ovde izazvali mrznju)...
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Don Dusko said: Brate ti tamo komentarises. Cccc. Tamo pustaju samo takve bolide i trolere. Da bi se svadjali. Pogotovo sto sam primetio da pustaju one koje hvale Hrvatske fudbalere(da bi ovde izazvali mrznju)... Znam, nekad je jače od mene. Ali u 90% slučajeva mi ne objave komentar.
Recommended Posts