Oi! Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Slažem se, samo sada je bitno. Totenhem je bio 4. pa šta su uradili. Ja sam i rekao da je isti taj Arsenal prvi favorit, da ne grešim dušu, tako i mislim. Pa bitno je, zato je glupo komentarisati X sa Vulvsima i Realov poraz od Osasune i Hetafea. Real je ponovo pokazao da je sila, kako god. A i generalno Španci da nisu za potcenjivanje.
Ludi za Poli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moze biti itekakvog cirkusa na Etihadu ako City zabije rani gol. Madrid je jako nestabilan ove sezone. Vinicius je onim promasenim penalom propustio zavrsiti dvomec, da to nije fulao bilo bi 5:0 na kraju. Ovako ne bih uopce iskljucio da se ponovi Barca-Liverpool scenario iz 2019. kad je Dembele u nadoknadi fulao zicer za 4:0 na Camp Nou, a na Anfieldu znamo svi sta se desilo. Mada opet izmedju sinocenjeg meca i tog meca na Camp Nou postoji solidna razlika jer je tadasnjih 3:0 bio nerealan rezultat sta je Pool tad sve fulao, a sinocnjih 3:0 moguce i nedovoljna razlika obzirom da City nije napravio bukvalno nista. 1
McLeod Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago Real u LS ne treba potcenjivati svakako. Cak i kad ne igraju dobro. Ali ovaj Real igra losije od ocekivanja na papiru duze od dve godine, da se ne zavaravamo. I ovaj Valverde koji je odigrao juce utakmicu zivota i ja ga generalno volim kao igraca, je cesto njima kancer poput Bruna u Junajtedu bio ovih godina. Belingem isto posle one sezone kao da je pao u mediokritetstvo. A najvise se kritikuje Mbape koji realno gledano isporucuje.
crni96 Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Ljudi imaju 3:0 pred Mančester, vi pišete kao da je bilo 2:2
Recommended Posts