sasha arsenal Posted Saturday at 11:20 AM Posted Saturday at 11:20 AM (edited) Nije baš da je sve tako sjajno.Ovoga sam se setio. Edited Saturday at 11:21 AM by sasha arsenal 1
McLeod Posted Saturday at 01:14 PM Posted Saturday at 01:14 PM Ja se secam da je onaj momak sto je igrao u Borcu iz Cacka pre nekih 6-7 godina bio ne samo vredjan nego i proganjan. 1
HAMMER Posted Saturday at 07:29 PM Posted Saturday at 07:29 PM a neke smo vozali hladnjacama a rodjake im ispratili bez pasosa put makedonije i albanije, neke streljali dva dana jer nismo voljni da radimo prekovremeno pa to obavimo za jedan dan a neke trece lovili snajperima i artiljerijom. 2
crni96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakav pritisak Intera, bukvalno ih gaze. Nadam se da će Bode izvući 0:0 do poluvremena. U drugom ima da gori na sve strane.
Drug Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Još na početku sezone napisah (na Serie A topiku): "Ne verujem Rumunju", misleći na Kivua. U Italiji je konkurencija preslaba, ali evo neuspeha u Ligi šampiona. Školuje Bodo na Meaci Edited 1 hour ago by Drug Crni slovo
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Zajeban ovaj Bodo. Dere pa dere italijane. Seria A presmijesna Edited 1 hour ago by Miki28 Lakers in 5 edit 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Zajeban ocaj Bodo. Dere pa dere italijane Jedno slovo menja ceo smisao reci.
crni96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Italijani u fazonu moramo smanjit ligu na 10 klubova pa četverokružno ko hrvati 1
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, crni96 said: Kakav pritisak Intera, bukvalno ih gaze. Nadam se da će Bode izvući 0:0 do poluvremena. U drugom ima da gori na sve strane. :Bodo Ninković u drugom poluvremenu:
Petkovic Miroslav97 Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Eh kad se setim.. Prosle sezone nisam mogao da nadjem 2 čoveka za Bodo, bila im skupa karta a i protivnik nije atraktivan. Morao sam sam da palim kola i pravac za Beograd. Jos tada se videlo koliko ljudi igraju automatski. Doktorska postavka Vladana Milojevića da neutrališe njihovu igru 👏 1
Recommended Posts