Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Perkos2 said:

CRVENA ZVEZDA: Rajković - Cvetković, Rendulić, Pavićević. Anđelković - Kovačević, Savićević - Katai, Vered, Parker - Orlandić.

što ne uradi Zvezda nešto sa ovako sklepaim timom 

Zato što nije imala kvalitet, isto kao što nemaju komšije sad. 
Ali kako su funkcioneri Zvezde , mi navijači i ostali simpatizeri kukali tad na suđenje, neregularnosti, loše lige, toleta a njihov trener nam je glasno i jasno rekao. “ Ako vam ne odgovara ova liga, uradite nesto u evropi” 

Inače, Zvezda kad je dobila Florijanu, Irtiš, Spartu i Krasnodar nije imala bog zna kako jake igrače. Isto tako ni ulazak u LŠ protiv Salzburga (sa samo jednim strancem u 11, Ben) nisu bili milioni kamioni. 

Posted
54 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Koji ljudi da se vrate na stadion? 
Ozbiljnu publiku pre 15 godina je imala Zvezda, ( čuvena “mobilizacija” ) pre 20 čak ni ona nije imala pristojnu brojku.. 

@stelarosa

Koji pokojni  Nesko Milovanović? 
Živ je i onaj debeljan, a i ona legenda Radničkog iz Kg-a.

Boze oprosti, sahranio sam zivog coveka

• Ha-ha 1
Posted
20 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Zato što nije imala kvalitet, isto kao što nemaju komšije sad. 
Ali kako su funkcioneri Zvezde , mi navijači i ostali simpatizeri kukali tad na suđenje, neregularnosti, loše lige, toleta a njihov trener nam je glasno i jasno rekao. “ Ako vam ne odgovara ova liga, uradite nesto u evropi” 

Inače, Zvezda kad je dobila Florijanu, Irtiš, Spartu i Krasnodar nije imala bog zna kako jake igrače. Isto tako ni ulazak u LŠ protiv Salzburga (sa samo jednim strancem u 11, Ben) nisu bili milioni kamioni. 

odlično je što pamtiš kako su se ponašali bahato, baš zato sad navijači Zvezde ne bi trebalo da se bahate i prozivaju ostale klubove iz Srbije, lopta je okrugla za čas se mogu promeniti neke stvari, eto iz ovog tvog primera se to odlično vidi

• Like 1
Posted

Tvoje mišljenje. Ne treba imati “milosti”, na kraju krajeva sportski je igrati na 100% i ne spuštati ručnu, time poštuješ protivnika. Zbog toga i to malo publike dolazi na stadion, a ne da na 2:0 nakon 20. Minuta  fudbala igraš ševu sa protivnikom koji ne želi da napadne, već stoji parkiran ispred svog golmana kao da rade dodatan posao pored fudbala. 

Posted

Ja sam više mislio da država ili savez daju neki podsticaj klubovima, da im se da vetar u leđa da dovedu kvalitetnije trenere i igrače. Pa videti odatle kako to ide. Ograničiti ligu na 10 najboljih klubova i onda polako... Svakako će Zvezda i tad da prednjači, jer prosto deceniju igranja Evrope, prodavanje igrača od po 10-15 pa sad i navodno 20+ miliona evra, ne može niko u ligi da parira. Prosto je Zvezda druga galaksija. Ali barem da se ne petardira svaka moguća ekipa. Da se ovi zatvore od prve sekunde, da nemaju ili imaju jedva jedan šut u okvir gola. Takva liga nama ne pomaže u Evropi uopšte. Kao ni drugim timovima iz SLS koji bi potencijalno igrali bilo koju evropsku ligu.

Ne mislim da bi sad trebalo država da pumpa desetine miliona u svaki klub pojedinačno. Mada ako postoji mogućnost i za tako nešto, vrlo verovatno bismo imali itekako zanimljivu ligu. Ali ajde, ovo je u domenu nemogućnosti prosto. Ali neki podsticaj, nešto što bi začinilo ligu. Ako ništa, neka se privatizuju klubovi. Neka im se nakrcaju sponzori do to mere da se ne vide prezimena ni grb kluba. Sad pod Stankovićem je opet ovo ekipa koja ti da petardu do poluvremna i kasnije samo odrađuje utakmicu. Kome je to zanimljivo? Verovatno nikome. Mada verovatno postoji % onih koji gledaju ove utakmice u uživaju u apsolutnoj dominaciji. Super je i meni što je došlo ovo vreme, da se ne mora uplaćivati SMS za moju Zvezdu, ali postalo je baš monotono da godinama nemaš nikakvu konkurenciju gde je 80% drugih timova nivo opštinskih klubova ili je Zvezda samo toliko iznad lige.

Posted (edited)
17 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Tvoje mišljenje. Ne treba imati “milosti”, na kraju krajeva sportski je igrati na 100% i ne spuštati ručnu, time poštuješ protivnika. Zbog toga i to malo publike dolazi na stadion, a ne da na 2:0 nakon 20. Minuta  fudbala igraš ševu sa protivnikom koji ne želi da napadne, već stoji parkiran ispred svog golmana kao da rade dodatan posao pored fudbala. 

Na terenu svakako ne treba imati milosti ali podjebavati i praviti se francuska sobarica ili ti "olja bećković" nije baš najpristojnije

Pre par godina jedan moj rođak igrao je za ekipu iz superlige na Marakani protiv Zvezde, stignem da uđem u nekom 15 minutu kad ono već 3:0. Posle utakmice pitam ga kako bre da vam daju tri gola a da ne napravite faul a odgovor je

" mi  tu samo statiramo i čekamo da prođe 90 minuta, de4rbi nam je sledeće nedelje protiv Kruševca"

U vreme SFRJ svaka ekipa prve lige je dolazila na Marakanu da izgine za svaku loptu, pobeđivali su nas i Čelik i Olmpija i Priština, da ne pominjem Rijeku ali nam to nije bio problem za evropske utakmice.

Mnogo se toga u srpskoj državi i sproskom fudbalu mora promenti da bi imali iole kvalitetnu ligu, ne rešava to ni neki bogati šeik koji će da ulupa pare u neki IMT ili Pančevo 

Edited by Perkos2
  • Like 1
Posted (edited)

Francuska sobarica i Olja Bećković, jaka uporedjivanja. 😂

Svakako, oni kao njihovi navijači su digli ruke od svog kluba, dođu u većem broju isključivo kad imaju rezultate, tad im ne smeta ništa o čemu mi trubimo ovde. 
Nema potrebe da ih žalim, ako ne mogu da igraju barem LK , takmičenje gde su učesnici Noah, Linkoln, Drita, Zrinjski, Škendija, KUps, Selburn, Breidablik… je sramota ne samo za FKP, već i za ostale naše klubove, ne treba ih ničim opravdavati, platežno su moćniji od svih navedenih.  Recimo, Zvezdini uspesi u evropi se godinama umanjuju, a guraju sasvim korektno, gde su svima u klubu, pa i nama navijačima apetiti porasli i gde svi očekujemo taj “iskorak” u evropi. 

Van teme

Da li je Mačva u pitanju? 😁

Edited by Petkovic Miroslav97
Posted
1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said:

“ Ako vam ne odgovara ova liga, uradite nesto u evropi” 

Ovakvo beosećajno, bahato, bezobrazno ponašanje je trademark Srba. Naime, uvek je neko jebana strana, isto tako se ni navijači KKP ne sećaju kako je bilo Zvezdi dok je pokušavana Makabizacija srpske košarke. Nikad ovde poštenja neće biti, uvek neko tlači drugog, zato nikad i nećemo biti normalno društvo.