Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
On 1/23/2026 at 4:00 PM, Kosjan Willavić said:

Moram reci da sam jeo govna za Radeta Krunica prosle godine. Bolji je igrac nego sto sam mislio, ocigledno sasvim druga prica kada je fizicki pripremljen i uigran s timom ili saigracem na sredini

Najvažniji igrač ovog sistema. Pritom čovek medijski skroz zapostavljen jer ćuti i odrađuje posao profi, ne kenja o zvezdaštvu u prazno a la Radonjić nego praktikuje. Vrlo pismen veznjak i Dejan mora izvući sve kao od Mirka onomad. 

• Like 1
Posted

Najači deo tima nam je sredina terena, naravno i golman je super, bekovi dobri, štoperi korektni ali napad prilično tanak za evropske utakmice 

Posted (edited)

Pa naravno kad se sami trudimo da tome doprinesemo.

Imaš cista krila poput Radonjica, koji deluje da se dozvao pameti bar na onom uzorku sa priprema,  I umesto da on igra levo krilo nama igra Katai. Obrazlozenje glasi , mora i odbrana sa se igra.Ok , jel je igra Katai???

Imaš desno skupo plaćene Milsona 5.miliona, Babiku takodje, nama igra Lučić koji je otpisan kod nas, prosleđen IMT ali to bože sad je on odjednom posle priprema od 10 dana kalibar za startno krilo. 

Svaka i ole normalna ekipa vrsi napad preko krila, gde su tu najubojitiji igrači, gde se širi odbrana protivnika, gde se non stop pritiskaju bekovi protivnika. Ali mi igramo totalno kontra. Gledam Kataija u Malmeu, covek stoji do Arnautovica,  bukvalno na 2 m od njega se mota.Umislio da je špic. Pokušava na malom prostoru da nešto ućari, jer brzinu da se izvuče na krilo , da traži loptu izmedju linija odbrane protivnika on nema. Isto radi i Ivanic I on beži od trke, ulazi sa loptom unutra ka sredini, jer je takodje kao Katai usporen i fizički upitan. On misli da je krilo, ali jedino sto on može da igra je sredina iza napadača. 

Ovo je prošlo protiv ekipe kao što je Malme. Ljudi nisu prišli golu, osim jedne šanse u prvom minutu. Ostatak meča nisu sutnuli na gol. Apsolutno sam siguran da su vise oni bili loši, nego što smo mi bili dobri. 

Bilo koja jaca ekipa razbice nas na delove preko bokova. Protivnicki bekovi ovakva naša krila jedu za doručak. Ni ti su  Katai I Ivanic sposobni da brane prostor i pomažu bekovima, ni ti su sposobni u kontri da istrče istu i koriste širinu terena. 

Veliki će pritisak biti na Tirkinzjana jer će biti pod pritiskom i krilnog igrača protivnika kao i beka koji će komotno moći da kampuje na našoj polovini jer opasnosti sa ovakvim krilnim igračima nema.

Ali ajde da vidimo. 

Svakako su rezultati dobri. Četri uzastopne pobede su četri uzastopne pobede. Samo igra mora mnogo bolja. Dobili smo na agresivnosti što se I očekivala kod Stankovića,  ali mora i igra. Videćemo da li će da ustali jedan tim ili će kao Milojevic konstantno da rotira i tumba pozicije.

Jedno zapažanje u prvom poluvremenu je zapalo za oko. I dalje smo nastavili sa starom boljom kao kod Milojevica da na prvi jači pritisak protivnika loptu odmah šaljemo golmanu. Ok, da je to bio nzn kakav pritisak, ali ono je bilo statiranje igraca Malmea. To treba da se promeni. Cenim da smo toliko odmakli da ovakve ekipe poput Sturma,Steaue, Malmea, moramo rutinski da rešimo, a ne da strepimo do poslednjeg trenutka da li će Malme da pogodi neku frljoku jer imamo samo jedan gol prednosti. 

Edited by No name
Posted

Apropo priče za Radonjića. 
Jasno mu je stavljeno do znanja da mu je ovo poslednja prilika, ne mozes da budes spreman dve godine 15 min. Fudbala a imas 29 godine.. 

Ako zasluzi bicu najsrecniji da ga vidim standardno u 11 , ako nije i vuče se po treninzima a zaradjuje milione od Zvezde.. Daj ćeraj to odavde

• Like 1