dunaj95 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Mateus (Glazer) Seol (Stanković) Tiknizian (Avdić*) Veljković (Leković*) Učena (Rodrigao) Krunić (Badžo) Elšnik (Hendel) Ivanić (Kostov*, Katai) Ovusu* (Babika) Radonjić (Milson, Lučić) Arnautović (Duarte, Enem) 25 igrača, još tražimo prvih 11 jer realno i postoji par dilema, kao što je Radonjić npr... 4 solidna bonusa u... Katai je već odavno bivši, Ivanić još malo...zato nam je potrebna ako ne već sada (bila bi gužva) ozbiljna 10ka... ako je Markinjos dostupniji sada nego na ljeto već ga treba dovesti...
Milko Miller Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ne bi bilo lose ako mozemo da pojacamo kvalitet na pozicij stopera i levog krila, ali ne treba ni to na silu raditi. Mora stvarno da bude pojacanje i ne samo da popuni broj jer imamo dovoljno igraca. Naravno uz to onda mora da dodje do odlaska Lekovica i/ili Rodriga i Milsona i/ili Lucica. Sve ostalo treba raditi na leto.
Shunsuke Nakamura Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Bekovi su korektni. Meni se dopada i Stanković kao alternativa. Ali nikako, ni pod razno, ne bih ušao u drugi dio sezone bez jednog ozbiljnog pojačanja u centru odbrane. Veljković i Rodrigao su prespori u tandemu. Učena ima jako loš tajming. Stalno kasni ili se zaleti ranije, baš nema osjećaj kad treba da ide na loptu. Meni se ovo ne sviđa što ne tražimo štopera.
Amigo21 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 hours ago, JPM said: Zna li nesto ovaj Stankelin miljenik iz Spartaka? Ako su tacne cifre sa kojima se spekulise po medijima moje misljenje da te pare ne vredi. To najvise mislim na platu ako je istina da mu nudimo 2 miliona godisnje...
Diogen Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Koliko je usporeni snimak štoperski duo Veljković-Rodrigao na pokaznoj vežbi je pokazao Salzburg pre par dana. Lako je bilo igrati protiv Aaraua i Debrecena, prvi pravi test je ogolio defanzivnu rupu u centru naše odbrane. Nakon trojice starih i dvojice novih krila stiže još jedno, kao da smo KFC a ne CZFC. Ponovo neki Milson za 5 milki, plus 2 milke plata, na preporuku Stankele. Ma bravo 👏 Ali zato nedavno za Erakovića nije bilo toliko para, iako je imao želju da dodje a digao bi nam odbranu jedan nivo iznad. Lopine nesposobne…
Guru Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 7 miliona-5 miliona, potato-potejto... Nivo kritike kao ispred zadruge.
Diogen Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 33 minutes ago, Diogen said: Koliko je usporeni snimak štoperski duo Veljković-Rodrigao na pokaznoj vežbi je pokazao Salzburg pre par dana. Lako je bilo igrati protiv Aaraua i Debrecena, prvi pravi test je ogolio defanzivnu rupu u centru naše odbrane. Nakon trojice starih i dvojice novih krila stiže još jedno, kao da smo KFC a ne CZFC. Ponovo neki Milson za 5 milki, plus 2 milke plata, na preporuku Stankele. Ma bravo 👏 Ali zato nedavno za Erakovića nije bilo toliko para, iako je imao želju da dodje a digao bi nam odbranu jedan nivo iznad. Lopine nesposobne… 5 + 2 = 7 Da crtam? 🤔
Guru Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, Diogen said: 5 + 2 = 7 Da crtam? 🤔 A Eraković bi igrao za džabe, pa bi to izašlo na isto? Ako već spinuješ u nedostatku argumenata, potrudi se da to bude makar za nijansu kvalitetnije, ovo gde se jednom igraču računa obeštećenje i plata, a drugom igraču samo obeštećenje je, kao što već rekoh - nivo za ispred zadruge.
Мџе Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Ja sam ga gledao uživo na Lukoil areni kada su igrali protiv Lokomotive sada u novembru. Na mene je ostavio veliki utisak jer sam sedeo blizu terenu i stalno je pravio probleme Siljanovu koji je dobar defanzivni bek. On meni izleda kao unapredjena verzija Milsona koji je verovatno odlazi ako Brazilac dodje. Iako nizak kao on, Markinjos je jak kao bik. Ima baš velike noge i guzicu i čvrst je u duelu sa dosta višim igračima od sebe. Njegov forte je dribling, gde sa odličnom kontrolom lopte i dobrim ubrzanjem lako pravi prednost pa tako voli da ulazi u sredinu što mislim da će bit dosta dobro i za Naira ako ovaj dodje. Šut mu je jak ali tu ima začkoljica. Ima dosta snimaka njegovih golova gde skida pauka ali ti šutevi dolaze često iz situacija gde nema pritiska i ima vremena da se namesti, problem je kada udje u sredinu i kada ima manje prostora ili je pod pritiskom čuvara ondase preciznost se gubi i zato ima više asistencija nego golova. Ima dobar centaršut ali i ne veliku prosečnu brzinu. Ne znam koliko će se navijači Zvezde obradovati. Ovde svi pate da je krilo brzo kao Bukari ili Radonjić što Markinjos nije. Imaće on promašenih šansi nakon ostvarene prednosti ali i odličnu saradnju sa Tiknizjanom i nabačene lopte Marku. Biće dobro pojačanje ako dodje ali mi i nema smisla da ga Karsedo pusti. 1
Recommended Posts