Summerfunk Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Razmišljam u daleku budućnost (a potajno se molim da se to što pre desi rastanak sa Stankovićem), ko će mu biti zamena? Ja baš mislim da će da vrate Milojevića, jer imam neki osećaj da će Stanković da napravi karambol. Popičkaće se sa igračima, jer je jednostavno takav, pa će na kraju i sa pojedincima iz uprave, pa do te mere da će morati da leti. I ko umesto njega? Milojević? Milijaš? Joj Bože dragi, da ovi slepci ne mogu da dovedu nekog krštenog trenera, bar sa nekom jasnom vizijom, nekog ko neće brukati klub na svakom ćošku... I ovo malo želje su mi ubili iako smo konačno stali na noge u Evropi. Pa jebote nikad više para, nikad skuplje igrače nisu dovodili i to strane, naravno i oni se opredele za ćaciku Stankelu. Aaaaaaaaaaaaaa E i još jedna stvar. Šta ako Deki kiksne oba puta u Evropi i u prvenstvnu? Nije bilo *toliko* do Miloja koliko i samih igrača kao i kapaciteta istih. Edited 23 hours ago by Summerfunk 1
Bejn Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ne znam ko je još bio u priči ali ovo je najgore moguće rešenje. Čovek je pokazao da je nula od trenera gde god da je radio. Horor.
Nate Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Presipanje iz supljeg u prazno. Strasno sta ce sve popiti zvezdini "navijaci".
Petkovic Miroslav97 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago https://www.instagram.com/reel/DSiWopEAgGW/?igsh=NTN6dXB0amVvYm0w Ne znam da li ima tema bivši igrači i treneri, pa neka ovo ovde.
Summerfunk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 hours ago, Nate said: Presipanje iz supljeg u prazno. Strasno sta ce sve popiti zvezdini "navijaci". Čitam komentare na instagramu, fejsbuku, tviteru... Ljudi veličaju Dejana, pričaju o ljubavi prema Zvezdi, kako je on najbolje rešenje jer je domaći, oseća Zvezdu, a ne kao neki prljavi stranac koji će ovde biti samo zbog para... Ja evo ne znam da li ti ljudi stvarno to misle ili su samo botovski profili koji to moraju da pišu. Deki oseća Zvezdu, ali je zato brže bolje otišao iz iste jer je pregovarao sa kim je stigao dok je bio trener Zvezde 🤠 Časovi ljubavi.
Sokmeniki Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bas dobra konferencija, ima dosta zelje i motivacije kod Dekija to je primjetno, kaze da se pronasao u rijecima Saleta Obradovica i da nije isti kao u prethodnom mandatu. Kakve dve legende Zvezda ima na trenerskim pozicijama u KK i u FK, mislim da ne cijenimo to dovoljno. Puna podrska za Dejana Stankovica, nadam se da cemo mnoge velike stvari uraditi zajedno. 6 3
Milko Miller Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Glavna stvar konferencije je da sada Deki nije samo mister nego i Terza diretore 1
Summerfunk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 58 minutes ago, Sokmeniki said: Bas dobra konferencija, ima dosta zelje i motivacije kod Dekija to je primjetno, kaze da se pronasao u rijecima Saleta Obradovica i da nije isti kao u prethodnom mandatu. Naravno da nije isti kao u prethodnom mandatu, sad je još gori i bezborazniji. A ako se pronašao u rečima Saše, teško nama. Doduše, kod Saše je ekipa igrala odlično dok on nije implementirao neku svoju igru, pa od tad se ne zna gde bijemo. Dobra stvar je što ovi momci u FK-u ne znaju gde biju niti se igra išta, tako da možda Deki odradi neku šok terapiju. 1
Мџе Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Bojkot je jedina smislena reakcija na ovaj klub. Da možemo bar da odemo na stadion i zapevamo ovi Daltonima ali i ovi sa severa im ližu bulje. Jedino što preostaje da se distanciraš od ovog fudbalskog šunda. 5
Perkos2 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Promena koja u stvari nije ali ajde da vidimo da li je možda Stanković nešto naučio na svojim prethodnim greškama.
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Milko Miller said: Glavna stvar konferencije je da sada Deki nije samo mister nego i Terza diretore Pravi gastoz. “Kako se beše ono kod vas kaže” 🫣
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Sokmeniki said: Kakve dve legende Zvezda ima na trenerskim pozicijama u KK i u FK, mislim da ne cijenimo to dovoljno. Puna podrska za Dejana Stankovica, nadam se da cemo mnoge velike stvari uraditi zajedno. A koliko je to godina Stankela igrao u Zvezdi te je postao njena legenda?
Azazelkg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 minutes ago, Bejn said: A koliko je to godina Stankela igrao u Zvezdi te je postao njena legenda? Mnogi su igrali 5+ godina pa nikad nisu postali legende 😉...
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne treba zaboraviti ni način na koji je otišao kad nam je bukvalno gorelo pod nogama. Nije bio faca ni kad je prešao u poslednjeplasiranu Sampdoriju( silno želeo seriju a) gde nam je ‘ulazio’ u kapitena Dragovića.
Sokmeniki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Oprostajna utakmica kod nas, odbio da igra protiv Crvene zvezde sa Laciom. Na koliko je samo utakmica KK i FK bio. Najmladji kapiten u istoriji Crvene zvezde.... Stvarno je sramno sta se sve pise o Dekiju na raznim mjestima... Umjesto podrske, mi ga docekali na noz, a sa dvije pobjede u Ligi Evrope mi smo u top 8. Ja se nadam i siguran sam da ce biti bolje nego prosli mandat, jednostavno on ima energiju da to sve iznese, treba mu podrska a ne odmah pljuvanje.
Sasha Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovde čovek da uđe i čita ne bi verovao šta se priča za Dekija kao trenera i igrača. Igrali smo dobro sa njim, lako se zaboravljaju dve grupne faze LE i kako smo ih odigrali. Jbg ostaje sećanje na Makabi i Šerif ali grupe smo kidali pa i Milan i Rendžers borba do kraja. Teško je u ovom trenutku na zimskoj pauzi naći čoveka koji bi došao da radi sa ovim timom i na minus 1. Neka mu bude srećno i da sa njim izborimo LŠ
Recommended Posts