Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 minutes ago, crni96 said: Što nismo u evropi "spustili gas" ☺️ U Evropi ekipa igra malo vise motivisana a poslednja 2 protivnika su rang LK a i te smo jedva dobili.
crni96 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ajde da ne kvarimo temu, ne branim ja terzu nego jednostavno uzivam u ovim evropskim rezultatima. Pitanje sta ce biti za 5 godina. Znam kad smo se branili protiv Bežanije, ovo je za mene san. Napadamo nokaut fazu jbt.. milina
Gromovnik Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, crni96 said: Ajde da ne kvarimo temu, ne branim ja terzu nego jednostavno uzivam u ovim evropskim rezultatima. Pitanje sta ce biti za 5 godina. Znam kad smo se branili protiv Bežanije, ovo je za mene san. Napadamo nokaut fazu jbt.. milina Sve zavisi iz kog ugla gledas. Ne tako davno smo pobedjivali prvaka evrope. A sad treba da budemo u ekstazi jer smo dobili fudbalske velesile Sturm, FSB..... A pri tom na papiru trosimo mnogo vise para nego ranije
crni96 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Gromovnik said: Sve zavisi iz kog ugla gledas. Ne tako davno smo pobedjivali prvaka evrope. A sad treba da budemo u ekstazi jer smo dobili fudbalske velesile Sturm, FSB..... A pri tom na papiru trosimo mnogo vise para nego ranije Vidis ove pobjede uzastopne s losom igrom i problemom s formom nam pokazuju koliko rastemo kao klub. To je moje misljenje, prije recimo kad smo u banani nas Levadia oduči od fudbala, prospemo se protiv bilo koga. Mi sad nemamo glavu ni rep, katastrofa i 9 bodova uzmemo u evropi kad su sve ekipe zajebane. Iskreno mislim da je prije bila vece razlika u kvaliteti medju klubovima. Sada nema, svi su zajebani. Karabag, Kairat, Šerif.. ma svi. Pa Partizan je nas godinama predstavljo u Evropi i u grupi 2,3 boda se uzmu. Nefci se nije mogao dobit. 1
Shunsuke Nakamura Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Morao je Zarić da dođe do lopte. Baš se prepao.
Petkovic Miroslav97 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Nikad mi neće biti jasno kako je Degenek ovako “propao”. Kad god je igrao kod nas bio je korektan, onda naprasno sklonjen kod Stankovića, nakon toga ga šatro Bahar želeo kao beka , pa ni minuta nije video..
Мџе Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago I onda zašto Nair izgleda loše. Čovek underlap-uje a ovaj mu šalje ovo govno od pasa.
Gromovnik Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 29 minutes ago, crni96 said: Vidis ove pobjede uzastopne s losom igrom i problemom s formom nam pokazuju koliko rastemo kao klub. To je moje misljenje, prije recimo kad smo u banani nas Levadia oduči od fudbala, prospemo se protiv bilo koga. Mi sad nemamo glavu ni rep, katastrofa i 9 bodova uzmemo u evropi kad su sve ekipe zajebane. Iskreno mislim da je prije bila vece razlika u kvaliteti medju klubovima. Sada nema, svi su zajebani. Karabag, Kairat, Šerif.. ma svi. Pa Partizan je nas godinama predstavljo u Evropi i u grupi 2,3 boda se uzmu. Nefci se nije mogao dobit. To koliko nam raste klub, kao sto ti kazes, smo videli relativno skoro, protiv Pafosa. Vrlo brzo se zaboravi Pafos, Seltik, Braga....i na sta smo licili. Ali se zato svrsava na pobedu protiv FSB i Sturma....
crni96 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 minutes ago, Gromovnik said: To koliko nam raste klub, kao sto ti kazes, smo videli relativno skoro, protiv Pafosa. Vrlo brzo se zaboravi Pafos, Seltik, Braga....i na sta smo licili. Ali se zato svrsava na pobedu protiv FSB i Sturma.... Porazi su sastavni dio sporta. Pafos je ozbiljna priča i nije sramota što smo ispali, moglo je bolje al jbg. Izbacili smo jedan ozbiljan Bode Glimt i ljudi napravili rezultat u LE a mi u LŠ odučeni od PSVa gdje nam je i bio kraj. Sve je to ok, nije ok da smo među zadnjima s 2,3 boda
Petkovic Miroslav97 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 6 minutes ago, Gromovnik said: To koliko nam raste klub, kao sto ti kazes, smo videli relativno skoro, protiv Pafosa. Vrlo brzo se zaboravi Pafos, Seltik, Braga....i na sta smo licili. Ali se zato svrsava na pobedu protiv FSB i Sturma.... Lila, napiši slobodno.
crni96 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Lila, napiši slobodno. Ma ne znam sta ljudi ocekuju vise? Prije jao vidi Dinama Zg sta rade ljudi, jest da puknu 1:7 od Liona, pa bilo je tud 9:2 u Minhenu al opet tate su. Ne znam ne bi se mijenjao ni sa tim Dinamom iskreno. Mi smo tate na ovim prostorima realno 😁 2
Gromovnik Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Lila, napiši slobodno. A sta menja Lil? Klub iz vrha evropskog fudbala? Pogledaj cene njihovih transfera kada dodvode igrace , pa uporedi sa nasim... 1
Gromovnik Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, crni96 said: Ma ne znam sta ljudi ocekuju vise? Prije jao vidi Dinama Zg sta rade ljudi, jest da puknu 1:7 od Liona, pa bilo je tud 9:2 u Minhenu al opet tate su. Ne znam ne bi se mijenjao ni sa tim Dinamom iskreno. Mi smo tate na ovim prostorima realno 😁 Naravno, bitno je biti prvi u selu, a u gradu... Ko ebe grad, svakako necemo iz naseg sela.
crni96 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Gromovnik said: Naravno, bitno je biti prvi u selu, a u gradu... Ko ebe grad, svakako necemo iz naseg sela. Prošle su 70te i 80te. Nikad mi necemo moci vise sa klubovima iz vrha, jednostavno to je tako.
Мџе Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago 23 minutes ago, Мџе said: I onda zašto Nair izgleda loše. Čovek underlap-uje a ovaj mu šalje ovo govno od pasa. 1
TB Told Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 25 minutes ago, Мџе said: I onda zašto Nair izgleda loše. Čovek underlap-uje a ovaj mu šalje ovo govno od pasa. U ova dva slučaja je bar probano dodavanje, vrlo često i ne dobije loptu kod ovakvih utrčavanja, jer je primarno da se doda Kataiju u ma kakvoj poziciji se nalazi. 1
Shunsuke Nakamura Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Koliko je ovo impotentna ekipa. Nije ništa bolja situacija ni na klupi.
Petkovic Miroslav97 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 22 minutes ago, Gromovnik said: A sta menja Lil? Klub iz vrha evropskog fudbala? Pogledaj cene njihovih transfera kada dodvode igrace , pa uporedi sa nasim... Bacih oko. Ove sezone - Hamza Igamane 11.5 miliona Felix Coreia 7.5 miliona Marius Broholm 6.5 miliona Berke Ozer 4.5 miliona Ngoj 3 m Perraud 3 m Veronk 3 m izlazni : Chevalier 40 M Diakite 35 m Zhegrova 15 m Gudmundson 11.5 Ilić 5 m Virginius 2.5 m Sta tačno treba da uporedim? Inače njihov klub vredi 235 miliona, naš 82 1
dunaj95 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Niko ne svršava na pobjede protiv prvaka Austrije i Rumunije i ekipe Lila, koja nije vrh Evropskog fudbala, nego trenutno vrh Francuskog fudbala, koja prodaje igrače u Premier ligu, Seriju A za po 30, 40 mil...a dovodi igrače od 10mil... ali te tri pobjede su uspjeh.. mali, veliki... kako za koga.. realno jeste.. uostalom taj FCSB je dobio u Rumuniji Fejnorda... kad bi govorili jbo ovog, jbo onog, raspad, slaba ekipa i sl..osporili bi dobar dio Zvezdine istorije... A ja se nadam da ako se par kockica poslože, ova sezona može biti istorijska u Evropi... 2 1 1
Markoss Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Igramo golo govno od fudbala, dzaba se zamlacujete rezultatima. I ne znam zasto se vi kao navijaci sluzite tim jeftinim propagandnim argumentima. Okej, ako udjemo u cetvrtfinale LE - to je ozbiljan rezultat. Ovo sad dal cemo da zavrsimo Evropu u januaru ili februaru je nebitno svima, osim Milojevicu koji je "ispunio cilj". I to isto kad vidim da neko pise ovde, prevrne mi se zeludac. "Ciljevi" su interni dogovor uprave i trenera. Vama kao navijacima valjda treba prioritet da bude taj da Zvezda igra lep fudbal, ima neku perspektivu kao klub i pravi uz to rezultate. Ovo sad nije nikakav specijalan rezultat, jer smo pod recimo Dejanom Stankovicem stizali i dalje u Evropi. Tako da, manite se tih propagandnih prica, jer je ova klika toliko odvojila klub od pravih zvezdasa, da ne pamtim kada je bilo gore. Edited 9 hours ago by Markoss 5
TB Told Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Koliko su besmislene ove Katai Ivanić postave, niti se vrši pritisak na odbranu protivnika, niti postoji protok lopte, štaviše ne postoji ni normalan raspored igrača na terenu, jer Katai ide tamo gde je lopta, ni minimum defanzive ne igra, dok Duarte kao navodni centarfor mora da trči po protivničkoj polovini da bi došao do lopte.
Recommended Posts