Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Meridian piše da smo zainteresovani za Enema iz OFKe... gledao dam par njihovih utakmica..interesantan igrač.

10 golova na 16 utakmica u SL.. mlad, visok, zna lopte... 

Posted
10 minutes ago, dunaj95 said:

Meridian piše da smo zainteresovani za Enema iz OFKe... gledao dam par njihovih utakmica..interesantan igrač.

10 golova na 16 utakmica u SL.. mlad, visok, zna lopte... 

sportal. Rs piše i o Diogu Bezeri

Da dolaze u paketu 

Posted

U bespućima interneta naidjem na ovu sliku. Jebem ti život kako sam voleo Mihajla Pjanovića. Defenicija klasičnog poačera, ala Majkl Oven, uvek u nekom prikrajku da otme loptu i da gol. Nadavao se golova u derbiju i šteta da nije napravio ozbiljniju karijeru.

fYD1pdG.png

• Like 5
  • Love 5
Posted

Ja sam dugo bio izrazito protiv pojacanja iz Superlige, ali cinjenica je da tu sve cesce ima interesantnih igraca. Ovog leta su recimo Bamidele i Stanic otisli u Ferencvaros i Ludogorec (znaci klubovi slicnog profila kao Zvezda) i prvi ima redovnu minutazu pogotovo u Evropi dok je Stanic glavni igrac Ludogoreca. Da nismo doveli Ucenu verujem da bi Sicendze bio interesantan (iako je cinjenica da slicno kao Ucena relativno cesto ima crne minute), a i svijda mi se Ovusu iz Surdulice. Enem i Bezera imaju smisla u trenutkom igrackom kadru tj. imaju mesta pored Arnautovica i Babike kao bekap opcije koji za pocetak mogu da izguraju Superligu a ima potencijala za dodatni napredak, a posto su igraci OFKe nema komplikacija oko pregovora. Na levom krilu mora vec neki ozbiljniji a i skuplji kalibar da dolazi. Erakovic mi se cini kao naucna fantastika, ali ako ima sanse treba naravno probati. Mimovica treba osigurati na leto posle pozajmice u Pafosu.  

Posted

Bezera mi se jako dopao kad je igrao za Muru protiv nas na pripremama, a očito i Tvorzanu, pa ga je brže-bolje doveo u Ofku. Tamo sam očekivao bolje partije od njega, tek povremeno bljesne. Za igrača na poziciji Lučića može da prođe, za prvu postavu nikako.

Enem je mrga, na momente deluje jako nezgrapno i smotano, kao da je donedavno igrao štopera (možda i jeste). Kao neki Ndiaje za tešku sirotinju. Raspucao se u ovoj jadnoj ligi, pre toga je dao tri gola za tri godine. Za trećeg špica - ok.

• Like 1
Posted (edited)

Terzićima i Mrkelama fali još samo da Zvezdu presele na onu šatro ušminkanu Karaburmu dok sruše Marakanu za par hotela i solitera. Do sad se iživljavao samo jedan, sad idu porodično & naizmenično. Može im se. Zabranio bi šipku na 5 km od stadiona kad ovo zlo prođe, nijedna zastava im ne bi više visila tamo. Govna, kućni kerberi i kolaboracionisti najvećih dželata u istoriji kluba. Džaja, Piksi i Toplica za sve one godine nisu videli keša koliko ovi iznesoše za godinu dana. 

Edited by Molina23
  • Like 1
Posted
1 hour ago, Molina23 said:

Terzićima i Mrkelama fali još samo da Zvezdu presele na onu šatro ušminkanu Karaburmu dok sruše Marakanu za par hotela i solitera. Do sad se iživljavao samo jedan, sad idu porodično & naizmenično. Može im se. Zabranio bi šipku na 5 km od stadiona kad ovo zlo prođe, nijedna zastava im ne bi više visila tamo. Govna, kućni kerberi i kolaboracionisti najvećih dželata u istoriji kluba. Džaja, Piksi i Toplica za sve one godine nisu videli keša koliko ovi iznesoše za godinu dana. 

Pa o tome mogu samo dusmani da sanjaju... Marakana ako se nekada i srusi onda na tom istom mestu ce se praviti nov stadion, i ja ti kazem da je to stav bas onih koje pljujes. I ne znam odakle vam vise snage za te nebulozne price ala Zeljko Pantic ili Andjus i ostali cirkuzanti. To sto si nabrojao za pare verovatno i jeste istina ali si zaboravio jednu bitnu razliku tadasnja garnitura je mozda manje krala ali je i manje ulagala pa smo se tako blamirali protiv Cernomoreca i ostalih indijanaca po Evropi. Naravno sada ja ovim komentarom ispadne da branim Terzu retko ko ce reci za ovaj moj komentar da je samo realan i 100% tacan. Da li nama treba bolja uprava, naravno da treba ali nemoj da prizivate glave koje su sravnile klub sa zemljom. Cilj treba da nam bude da dodje Vidic, Jugovic ili takva neka glava a ne Toplica koji je sveo klub na nivo Mladost iz Lucana(uz duzno postovanje tom klubu)

• Love 1
  • Ha-ha 1
Posted
35 minutes ago, Amigo21 said:

Pa o tome mogu samo dusmani da sanjaju... Marakana ako se nekada i srusi onda na tom istom mestu ce se praviti nov stadion, i ja ti kazem da je to stav bas onih koje pljujes. I ne znam odakle vam vise snage za te nebulozne price ala Zeljko Pantic ili Andjus i ostali cirkuzanti. To sto si nabrojao za pare verovatno i jeste istina ali si zaboravio jednu bitnu razliku tadasnja garnitura je mozda manje krala ali je i manje ulagala pa smo se tako blamirali protiv Cernomoreca i ostalih indijanaca po Evropi. Naravno sada ja ovim komentarom ispadne da branim Terzu retko ko ce reci za ovaj moj komentar da je samo realan i 100% tacan. Da li nama treba bolja uprava, naravno da treba ali nemoj da prizivate glave koje su sravnile klub sa zemljom. Cilj treba da nam bude da dodje Vidic, Jugovic ili takva neka glava a ne Toplica koji je sveo klub na nivo Mladost iz Lucana(uz duzno postovanje tom klubu)

A gde si ti pročitao da prizivam jebenog Toplicu? Paralelizam kao stilska figura itd. Što se tiče sravnjivanja kluba sa zemljom, nemoj da misliš da nije blizu toga i sada. Dugovi su isti ako ne i veći, sponzori isti od 2015, klub visi od dobre volje Gasproma i Uefa para koje se spičkavaju unapred itd. Mnogo mi je žao što sam izgleda pogodio nerv sa prozivkom Terzićevih kerbera, sami su pristali na to i oterali sve normalne od sebe do mere da stadion zvrji prazan i na evro mečevima. Samo neka brane svoju šampionsku upravu i od novog stadiona će dobiti pomoćni teren u Surčinu. Vidića, Jugovića i slične sigurno nećeš videti pod ovom ekipom čuvara. Trebao bi da znaš ko su  neprijatelji apolitičnih branioca kluba. 

Posted (edited)

Solidna brojka je u evropi što se tiče gledalaca. 
26 hiljada Steaua 

35 hiljada Seltik

32 hiljade Lil

43 hiljade Pafos

45 hiljada Leh

primera radi da se vratimo malo unazad: 

2006 - 

Kork siti - 20 hiljada 

Milan - 55 hiljada (i preko toga) 

Liberec - 20 hiljada

2007 - 

Levadia - 25 hiljada 

Glazgov - Kao i Milan , preko 55 hiljada 

Groclin - 25 hiljada 

Bajern - 38 hiljada 

Bolton - 25 hiljada 

Tribine su bile prazne na domaćim utakmicama, derbi se nije prenosio uživo (!) da bi tribine bile što popunjenije. 
Tada je i nastalo ono čuveno “ Zvezda se voli svakoga dana, a ne samo protiv Milana “ 

Nakon toga kreće opšta mobilizacija, ali to je već prežvakana priča.

Edited by Petkovic Miroslav97
Posted
15 hours ago, Milko Miller said:

Ja sam dugo bio izrazito protiv pojacanja iz Superlige, ali cinjenica je da tu sve cesce ima interesantnih igraca. Ovog leta su recimo Bamidele i Stanic otisli u Ferencvaros i Ludogorec (znaci klubovi slicnog profila kao Zvezda) i prvi ima redovnu minutazu pogotovo u Evropi dok je Stanic glavni igrac Ludogoreca. 

Slazem se sa tobom, ali nazalost nije to znak volsebnog skoka kvaliteta ekipa iz nase lige i nje kao takve, vec samo jos jedan dokaz cinjenice koliko se u nasem klubu lose radi i koliko mi sve jadniji roster iz sezone u sezonu imamo.

Nasa liga je nikad jadnija, cak i bez predstavnika u ubogoj Ligi konferencija, a mi smo godinama jedini redovni predstavnik te lige u evropskim okvirima koji koliko-toliko odrzava nacionalni koeficijent.

Kad mi kao pretendent kvalifikacija za Ligu Sampiona svake godine, i godinama unazad redovan ucesnik jednog od dva najveca evropska takmicenja, u toj i takvoj domacoj ligi mozemo bez problema naci igrace koji mogu biti instant pojacanja i komotno zauzeti mesto u nasem prvom timu, onda tu nesto debelo ne stima.

Ne sa tim i takvim igracima koji se uglavnom dovode za neki kikiriki, nego sa nama kao ekipom u koju se od prodaje i prihoda u zadnjih 10 godina prosecno godisnje slije skoro 50 miliona €. I kako to onda nama uopste moze da bude interesantan jedan Bamidele, Opara, ili Ovusu. Taj Stanic je uvek pokazivao potencijal i morao je dobiti sansu, odlicno telo i fizikalije poput Matica, nas bajni sportski sektor ga proglasi za visak pa smo ga poklonili TSC-u i sad dobili neku sicu od procenta. Oni su zaradili finih 1,7 miliona i 15 % od naredne prodaje a sudeci po tome kako je on tek proigrao zaradice na kraju mozda i 3 miliona. Nama nije valjao, ali smo zato bez problema pljunuli 3,5 miliona plus bonuse za Händela da valjda glumi ofanzvnog veznog, a sad bi ga rado zamenili za Stanica "glavu za glavu" koji je najbolji igrac Ludogoreca i privukao vec paznju nekoliko ekipa iz lige petice. A mi i dalje nemamo ofanzivnog veznog tog profila. To su te bravure nase uprave i struke zbog kojih nam je nakon 475 miliona € prihoda od 2015. godine danas kao pojacanje uopste interesantan neki igrac iz ove jadne i bedne lige, a da ne pominjem sto se ista ta struka godinama ne ume da dovede krsteno krilo a ispucala je desetak miliona evra pri cemu je jedino dosledna u tome da je svaki sledeci promasaj sve skuplji. Itd  itd...

Elem, poenta je jasna. Ne samo igracki kadar, vreme je da se menja i nasa struka i to juce, ali od toga naravno da nema nista. Bitno je da se pune dzepovi terzinja i ekipe, da se severu razdele sargarepe cuj mene tenderi, da Masa vozi novi dzip svake godine, a novopeceni navijaci FKCZ ce da se zadovoljavaju nekim tabelama gde lepo pise koliko smo napredni i koliko 'ebemo kevu ekipama poput Lila koji vredi 215 miliona, ali koji ne kapiraju da je Lil 28. na UEFA listi a mi 56. sa tendencijom daljeg pada. I sve dok je takvih novopecenih navijaca kojima je bitnije da uvek nasteluju nadju neki razlog u tim sizofrenim tabelarnim komparacijama po kojima smo npr. nekako volsebno ispred FK Dinama - jer to treba da bude svrha postojanja FK CZ i to treba da nam bude krajnji rezultatski cilj - vladace terzinjo i pusiti tompuse u lozi do mile volje. Problem je sto ti instant navijaci ne kapiraju sustinu, a to je da je na UEFA tabeli nama trenutno blizi Qarabag nego mi tom Dinamu, ali kako njima objasniti kontekst toga... I tako, terzinjo pusi kubanske cigare, sever pusi terzinjovu magiju, neki za svoj obraz, drugi makar za tender... I zato ce taj i takav besraman sever uvek pevati.

I da ne budu usamljeni u svojoj sramoti, pridruzio im se i Miloje, koji koliko juce izjavi da titula jesenjeg prvaka "ne donosi nista". Bravo majstore, odlicna zamena teza. Ali sta vas briga, jasite na otetom klubu, kad vam se moze. Jezikom ovih novopecenih navijaca, pedantnih tabelicara, FK Partizan ima ekipu koja vredi 44 miliona €, sto znaci da tim FK Crvena Zvezda vredi duplo vise. U tom i takvom kontekstu, jedina "tabela" koja je potrebna i dovoljna za sve odgovore na to gde smo i sta smo - je ova ispod. Sve ostalo je palamudjenje ispranih mozgova...

tab.png.0d167367ced1f1b6c666b072919e26fb.png

• Like 3
Posted
5 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Šta mlate ovi iz Mocarta? Kao meč propuštaju Arnautović i Radonjić a u startnoj postavi ne treba očekivati ni Ivanića, Krunića i Tinkizjana. Ko je lud da ostavi tri startera na klupi u ovoj situaciji? 

EsVuqIK.jpeg

Posted
3 hours ago, Shunsuke Nakamura said:

Šta mlate ovi iz Mocarta? Kao meč propuštaju Arnautović i Radonjić a u startnoj postavi ne treba očekivati ni Ivanića, Krunića i Tinkizjana. Ko je lud da ostavi tri startera na klupi u ovoj situaciji? 

Nadam se da su poslednja trojica na klupi makar. Nerealno da neće biti ni deo tima večeras.

Arnautović i okej. Povređen je, naravno da neće igrati, čak ni pod blokadama kao protiv Šturma. Čak i ne treba. Ali Tiki, Krunić i Ivanić moraju da igraju. Pa nemaš Evropsku utakmicu narednih mesec dana i jače, za koga ih čuva? 

Posted

Radonjić je povredjen, Duarte i Arnautovic roviti, a Milson i Babika su valjda već sa reprezentacijom zbog Afrika kupa. Tu najviše logike ima da se koriste Damjanovic i Zarić kao bonus igrači. A za ostale pozicije ne vidim razlog da ne igra prvi sastav. 

Posted

Ne smijemo se veceras zajebavat, groblje ima finu prednost ako bi kiksali veceras. Uz sve to guraju ih opasno, barem protiv Napretka sta sam gledao.

Stanje u drzavi je tako da ce se trazit mir u kuci preko nasih ledja.

Posted
3 minutes ago, crni96 said:

Ne smijemo se veceras zajebavat, groblje ima finu prednost ako bi kiksali veceras. Uz sve to guraju ih opasno, barem protiv Napretka sta sam gledao.

To je kao da kazes guraju npr Rapid 1988g u Rumuniji...

Posted
25 minutes ago, crni96 said:

Haha. Dobra fora.

Zato Partizan ima tim u koji je ulozeno nekoliko miliona eura, a mi smo u nas prosuli desetine i desetine miliona.

Verovatno zato sto njih guraju.

Malo realnosti nije na odmet.

Posted
4 minutes ago, Gromovnik said:

Haha. Dobra fora.

Zato Partizan ima tim u koji je ulozeno nekoliko miliona eura, a mi smo u nas prosuli desetine i desetine miliona.

Verovatno zato sto njih guraju.

Malo realnosti nije na odmet.

Ne znam, ja i dalje mislim da smo dobili "naredjenje" da spustimo gas. 

Posted
1 minute ago, crni96 said:

Ne znam, ja i dalje mislim da smo dobili "naredjenje" da spustimo gas. 

Najlakse je lopovluk, muljanje sa transferima, neznanje......opravdati sa dobili naredjenje da spustimo gas

Posted
Just now, Gromovnik said:

Najlakse je lopovluk, muljanje sa transferima, neznanje......opravdati sa dobili naredjenje da spustimo gas

Što nismo u evropi "spustili gas" ☺️

Posted
1 minute ago, crni96 said:

Što nismo u evropi "spustili gas" ☺️

A u Evropi smo gazili redom?

Nevezano za rezultate, jedinu odlicnu utakmicu smo odigrali protiv Porta....sve ostalo je bilo ili prosecno ili lose....i to protiv prosecnih ili ispod prosecnih protivnika.