Stefi88 Posted yesterday at 08:42 AM Posted yesterday at 08:42 AM Navodno prodato 3000 dresova juce sa brojem 89... 1
СтелаРоса Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 12 hours ago, Drug Crni said: Ja došao da pitam je li tuča navijačke grupe sa policijom najava nekih promena ili ipak ne? Ne. Tuca kao tuca izmedju navijaca i policije, ni prva ni poslednja. Naravno opozicioni mediji pokusavaju da predstave ovaj sukob kao da postoji nesto vise, ali nazalost nije tako, niti treba ocekivati dok god tribinu vode ove vodje. 1 1
Sokmeniki Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 hour ago, Stefi88 said: Navodno prodato 3000 dresova juce sa brojem 89... Gdje si to procitao?
deez nuts. Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 hour ago, Stefi88 said: Navodno prodato 3000 dresova juce sa brojem 89... To ce biti jedina korist od njega. 2 1
fradler Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Ja nisam od onih koji su pali u euforiju zbog tog potpisa, ali bice Arnautovic sigurno koristan. Sinoc se pri svakom dodiru videla klasa, osim u onoj sansi kad ga je verovatno pojela trema usled mogucnosti da mu prvi kontakt s loptom bude gol i da stadion nacisto eksplodira. To je igrac koji fakat moze jednim potezom da resi ekipe poput Leha, mozda nekom majstorijom, mozda iznudjenim penalom na autoritet kod sudije. Ono sto mi se ne svidja je sto (ocekivano) igra peske. Vise mlatara rukama trazeci loptu i pokazujuci saigracima sta da urade nego sto trci. Bila je sinoc ona jedna situacija kad se nasao u sansi, ali je bio prespor, pa je stoper Linkolna uklizavanjem otklonio opasnost. Bratu Arnautu je potom trebao citav minut da se pridigne, pa jos jedan minut da laganim hodom izadje iz dubokog ofsajda. Covek se bukvalno odjavio sa utakmice na dva minuta. Da se razumemo, isti takav je bio i u Interu. Dosta je lenj, statican i generalno ce usporiti ionako spor fudbal koji igramo. Isto vazi i za Tadica ako dodje, s tim sto ce on verovatno na mesto Kataija, pa tu necemo ni izgubiti ni dobiti mnogo. Bas nam fali brzine u svim linijama tima. Imamo dosta dobrih igraca, ali jedino Tiknizjan i Radonjic deluju kao moderni fudbaleri iz ove decenije. Rodrigao bi npr. bio strava stoper pre 30 godina, danas je surova realnost da ga veteranski part-time konobari iz Linkolna vozaju kao na ringispilu. Edited 22 hours ago by fradler 6
Мџе Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago Valjda smo naučili nešto od Intera ovih godina da taktički uigrana ekipa može lako sve te nedostatke da pokrije. Nije sve u fizikalijama iako nam fale brza krila koja nemaju problem sa defanzivnim zadacima (Radonjić) jer mi ne možemo drugačije da preživimo po krilu u Evropi. 1
MGinobili20 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Гледати Тикнизјана ових неколико утакмица након толико година гледања Родића ми је као да гледам прајм Марсела у нашем дресу. 24
Pero_Cameron Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Izvesni Sportisimo navodi da je u ponedeljak promocija Dusana Tadica, plata 3 miliona. 1
No name Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ja ne znam sta su ljudi očekivali od Arnautovica da uzme loptu kao na video igrici predje ceo tim i da gol...Ok promasio je lepu šansu, to mu je bio i prvi kontakt sa loptom. Masili su i veći igrači i sa bliže poziciji pa nikom nista. Osim tog promašaja imao je nekoliko dobrih sprinteva, gde je lepo uposlio bočne igrace , imao je jednu nesebicnu asistenciju Šerifu kada je istrčao kontru... Napokon igrač koji se okreće licem ka golu, a ne igrač koji se ukopa leđima okrenut golu protivnika, gde navlači stopere sebi na ledja. Ono što sam do juče mogao da gledam samo na TV -u, sada gledam u mom timu. 2
Maksim Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 hour ago, fradler said: Ja nisam od onih koji su pali u euforiju zbog tog potpisa, ali bice Arnautovic sigurno koristan. Sinoc se pri svakom dodiru videla klasa, osim u onoj sansi kad ga je verovatno pojela trema usled mogucnosti da mu prvi kontakt s loptom bude gol i da stadion nacisto eksplodira. To je igrac koji fakat moze jednim potezom da resi ekipe poput Leha, mozda nekom majstorijom, mozda iznudjenim penalom na autoritet kod sudije. Ono sto mi se ne svidja je sto (ocekivano) igra peske. Vise mlatara rukama trazeci loptu i pokazujuci saigracima sta da urade nego sto trci. Bila je sinoc ona jedna situacija kad se nasao u sansi, ali je bio prespor, pa je stoper Linkolna uklizavanjem otklonio opasnost. Bratu Arnautu je potom trebao citav minut da se pridigne, pa jos jedan minut da laganim hodom izadje iz dubokog ofsajda. Covek se bukvalno odjavio sa utakmice na dva minuta. Da se razumemo, isti takav je bio i u Interu. Dosta je lenj, statican i generalno ce usporiti ionako spor fudbal koji igramo. Isto vazi i za Tadica ako dodje, s tim sto ce on verovatno na mesto Kataija, pa tu necemo ni izgubiti ni dobiti mnogo. Bas nam fali brzine u svim linijama tima. Imamo dosta dobrih igraca, ali jedino Tiknizjan i Radonjic deluju kao moderni fudbaleri iz ove decenije. Rodrigao bi npr. bio strava stoper pre 30 godina, danas je surova realnost da ga veteranski part-time konobari iz Linkolna vozaju kao na ringispilu. U tu grupu treba dodati Ivanica i Seola ali se slazem za sve ostalo.Pored stopera mene brinu Krunic i Elsnik, kao da su dodatno usporili u odnosu na proslu godinu i cini mi se da nam tu bas nedostaje jedan zadnji vezni a vise o tome niko i ne prica.
Azazelkg Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 14 minutes ago, Maksim said: U tu grupu treba dodati Ivanica i Seola ali se slazem za sve ostalo.Pored stopera mene brinu Krunic i Elsnik, kao da su dodatno usporili u odnosu na proslu godinu i cini mi se da nam tu bas nedostaje jedan zadnji vezni a vise o tome niko i ne prica. U bližoj prošlosti je izgledalo da je pozicija na kojoj nam nikad neće nedostajati igrač: zadnji vezni :).....
Igor_ Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Opet nismo doveli krilo, radujem se dolasku Tadica, ali dzaba ako ce pored njega da igra Lucic. 1
СтелаРоса Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 8 minutes ago, Igor_ said: Opet nismo doveli krilo, radujem se dolasku Tadica, ali dzaba ako ce pored njega da igra Lucic. Desno treba da igra Radonjic i to bi bio idealan fit uz Tadica u sredini i Ivanica levo.
Igor_ Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Just now, СтелаРоса said: Desno treba da igra Radonjic i to bi bio idealan fit uz Tadica u sredini i Ivanica levo. Ne znam koliko Radonjic moze desno protiv jacih ekipa, leva strana mu je prirodnija.
Amigo21 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 2 hours ago, deez nuts. said: To ce biti jedina korist od njega. A kako si brate ti zakljucio da je Arnautovic totalni promasaj? Sta je on to juce radio na terenu pa si to zakljucio? Ja sam gledao bukvalno savrseno prvo poluvreme. Onda sam gledao losu igru od 45. minuta do 70. minuta. Tada su usli Radonjic i Arnautovic i od 70. minuta do kraja meca sam gledao bukvalno viktorije svaki napad je bila polu sansa za gol. Arnautovic je promasio zicer sve ostalo sto je radio na terenu je cas fudbala za centarfore kako da se krecu kako da odigravaju. Mozda si ti video nesto sto ja nisam pa mi slobodno napisi sto je Arnautovic promasaj i to si zakljucio za njegovih 20 minuta na terenu... 3
deez nuts. Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 11 minutes ago, Amigo21 said: A kako si brate ti zakljucio da je Arnautovic totalni promasaj? Sta je on to juce radio na terenu pa si to zakljucio? Ja sam gledao bukvalno savrseno prvo poluvreme. Onda sam gledao losu igru od 45. minuta do 70. minuta. Tada su usli Radonjic i Arnautovic i od 70. minuta do kraja meca sam gledao bukvalno viktorije svaki napad je bila polu sansa za gol. Arnautovic je promasio zicer sve ostalo sto je radio na terenu je cas fudbala za centarfore kako da se krecu kako da odigravaju. Mozda si ti video nesto sto ja nisam pa mi slobodno napisi sto je Arnautovic promasaj i to si zakljucio za njegovih 20 minuta na terenu... Jel taj cas fudbala sa nama u sobi sada? Odigrao 2na1 kontru Serifu iza ledja.
СтелаРоса Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 10 minutes ago, Igor_ said: Ne znam koliko Radonjic moze desno protiv jacih ekipa, leva strana mu je prirodnija. Njih trojica uvek mogu da rotiraju pozicije tokom meca u zavisnosti od postavke protivnika, mada ja ne vidim sta bi to Radonjica limitiralo da igra desno. Ivanic i Tadic su igraci koji vise vole sredinu terena, tako da je na drugoj strani idealno imati igraca koji vise voli aut liniju i prostor ispred sebe sto nas dovodi do Radonjica. Ok mozda je njemu prirodnije levo, ali mislim da moze lako da se prilagodi i da igra desno. On je meni po karakteristikama vise zamena za Bukarija koji nam je igrao desno, nego za Kataija/Ivanica koji igraju levo godinama unazad. Sto se tice Arnautovica klasa je bila vidljiva i juce za 20ak minuta. Morao je da da gol iz one sanse, ali to je sad manje bitno. Pitanje je kada smo poslednji put imali napadaca koji je toliko jak tehnicki na lopti i moze da kreira drugima. Veliko osvezenje u odnosu na Serifa kojem se juce lopta tri puta odbila od nogu kao od zid. Mislim da su juce svi na stadionu ukljujuci igrace i samog Arnautovica zeleli da on sto pre postigne gol, ali nema potrebe za tim pritiskom, doci ce gol vrlo brzo siguran sam.
No name Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 24 minutes ago, СтелаРоса said: Desno treba da igra Radonjic i to bi bio idealan fit uz Tadica u sredini i Ivanica levo. Mozemo to već sad da probamo protiv Poljaka, samo umesto Tadica da igra Milson... Arnautovic Radonjic Ivanic. MIlson Krunic Elsnik Tirknizjan Veljko Rodrigao Seol 1
Sokmeniki Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 26 minutes ago, mare80 said: Navodno prodajemo Anana Sent Etjenu za 2,5 milke ... Gdje si to procitao? Ekstra prodaja opet.
Dzo23 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 33 minutes ago, mare80 said: Navodno prodajemo Anana Sent Etjenu za 2,5 milke ... Ko ostaje kao alternativa na lijevom beku? Opet će biti sjeci uši krpi dupe, koliko vidim. Treba nam zadnji vezni podhitno. Krunic i Elsnik ne mogu zajedno. To smo vidili i prosle sezone u Evropi. Brži štoper kao i desno krilo. Leh je trenutak istine za ovu ekipu. Biće čupavo.
Bad Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 9 minutes ago, Sokmeniki said: Gdje si to procitao? Ekstra prodaja opet. https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-zvezda-prodala-anana-u-francusku-stize-zamena-iz-spartaka-616509/?fbclid=PAQ0xDSwL2-NJleHRuA2FlbQIxMQABp4BN5m2QIYdvrBzMvDuXbCr1sQcMv8rZ0x-jSyrmHqcC7Rvds2pGKRLwxV07_aem_KTfRU0H0QRmV_6ppORg1QQ 1
suptil Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 hours ago, Pero_Cameron said: Izvesni Sportisimo navodi da je u ponedeljak promocija Dusana Tadica, plata 3 miliona. Da li je moguce da cu morati da preispitam odluku o (ne)kupovini sezonske
drperce Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) 1 hour ago, deez nuts. said: Jel taj cas fudbala sa nama u sobi sada? Odigrao 2na1 kontru Serifu iza ledja. Koliko sam ja video on je odigrao savrsen pas Serifu koji se sapleo jer nije znao kojom nogom da sutne... Tu je mozda bolje da je odigrao na drugu stativu Radonjicu, ali mozda covek jos ne zna da Šerif ume da omasi zicere jbg... Sve u svemu sad trazimo dlake u jajetu i kukamo unapred... Sto bi se reklo na zapadu nista novo 😂 Edited 18 hours ago by drperce 2
mare80 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 hour ago, mare80 said: Navodno prodajemo Anana Sent Etjenu za 2,5 milke ... Evo i na MozzartSportu ... Anan ide za 2 milke + procente od naredne prodaje ... Vraćamo Avdića iz OFK kao rezervu Tiknizijanu ... Ok rešenje za domaće livade, za Evropu da palimo sveće za dobro zdravlje Jermena .... 1
Recommended Posts