Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Utakmica ce se izgleda igrati bez VAR-a tehnologije, zbog kvara.
Stiletto Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Već dva puta Sek pogađa naše na petercu u trepavice, ali džaba.
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, Xpert said: Utakmica ce se izgleda igrati bez VAR-a tehnologije, zbog kvara. kVAR
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dragojevic i Vukotic bas jezivi na pocetku ovog prolecnog dela sezone.
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Jos jedan gol, koji po meni, ide na dusu Milosevica. Precizan, ali spor sut, van 16m. Edited 1 hour ago by Xpert
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vanja jeste loš, kasni, greši u anticipaciji ali je protiv Spartaka bio najbolji na terenu. Mislim da se stoti put pokazuje da ne može sam da drži ceo prostor ispred odbrane, zato i greši i ne dolazi do izražaja njegova pokretljivost. Vukota je van forme a nema ni s kim da kombinuje napred. Fino je izgledalo sa Ugrešićem na sredini desno, zato je i Sek dobio više prostora po strani u početku, opteretili smo im stranu i uspevalo je. Do gola je izgledalo neuporedivo bolje nego sa onim nesrećnikom na klupi. Stali smo s trčanjem posle gola, zato smo ga i primili i ugušili su nam igru. Nemamo kvalitet da možemo peške da odrađujemo, mora da se trči.
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sek je završio sa dobrim potezima za večeras, sad je na redu mučenje.
Xpert Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Deluje da je kompletan tim završio sa dobrim potezima za večeras. Ako neka ekipa deluje ozbiljnije u 2. pol. onda je to OFKa.
Stiletto Posted 58 minutes ago Author Posted 58 minutes ago Ne znam kako se zove ovo što mi večeras igramo, ali fudbal sigurno ne.
Stiletto Posted 47 minutes ago Author Posted 47 minutes ago Menjamo svirače trenere, ali muzika i dalje ista.
Barkley#34 Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Koliko mi nemamo snage za trčanje, tuga jedna.
Xpert Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 4 minutes ago, Stiletto said: Menjamo svirače trenere, ali muzika i dalje ista. Takozvano sviranje kurcu.
Perkos2 Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago (edited) 8 minutes ago, Barkley#34 said: Koliko mi nemamo snage za trčanje, tuga jedna. Za 3-4 dana ni bolji trener ne bi mnogo toga popravio Edited 34 minutes ago by Perkos2
Barkley#34 Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Ne mislim da je do trenera, videlo se i na prethodnim mečevima da bukvalno ne mogu da trče. Celo drugo Ofka igra presing a mi ne možemo da spojimo dva pasa. Na derbiju smo igrali 35 minuta. Sramotno, još od priprema.
Recommended Posts