Jump to content

Recommended Posts

Posted

M.Milošević – Roganović, Milić, Simić, Milovanović – Karabeljov, Ugrešić – Sek, Vukotić, Trifunović – J.Milošević

Milovanović počinje na desnom beku.

Posted

Ja bih pre Vukotica od starta gurnuo levo, desno Trifa, a centralno bi mogao i Ugresic. Sekova jedina prednost u odnosu na ostale je brzina.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Xpert said:

Ja bih pre Vukotica od starta gurnuo levo, desno Trifa, a centralno bi mogao i Ugresic. Sekova jedina prednost u odnosu na ostale je brzina.

Ne znam zaista ko šta može da igra od ove mlađarije. Oba Kostića su mi zanimljiva, ali ne mogu reći da sam ih previše gledao. Ovako, na konto par gledanja Sek mi je višak, pa me zanima mogu li se rotirati strane Kostiću ili Trifunoviću, ili eto Vukotić levo, a Ugrešić iza napadača. Nadam se da bi i Zubairu mogao malo da igra

Posted

Mislim da će Simić izgubiti mesto u timu kad se vrati Jurčević. Neverovatno je da stoji dečko sa kontra strane napadača, to se uči u petlićima. I nije prvi put. 

Strašno kako igraju ovi momci ali moram Vukotića da pomenem, svaki potez odiše genijalnošću. Mislio sam da ne postoje takvi igrači više. 

Posted

Mislim da nisam video u zivotu staklenijeg igraca od Milovanovica. Lik ne moze da poveze 90 minuta, a da se ne povredi.

Posted

Bilo je čupavo. Milošević se povadio za sve greške do sada. Nismo mogli da iznesemo niti zadržimo loptu a duvalo nam je opasno pozadi. Kao da smo i fizički bili lošiji od njih.