le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko smo se srozali da gledam derbi i navijam da ne bude petarda od cigana 😹 Mijate, jebo te vučić, terzić i brnabić
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, BattleBender said: Ma daj, 100 posto nefudbalski sviran penal. Neku bude u shooting motion, i ti poturis delic tela, bez ikakve sanse da ostvaris pravi posed, i neko te potkaci... I to je kao faul. Vidi se da ne pratis fudbal, pogotovo calco. Tamo sudac ne bi ni cekao var. A sto se tice ponistavanja jeste gazio, ali sta ako je i na drugoj strani igrac CZv gazio?! Da li se ponavlja penal? 1 3
Stiletto Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 2 minutes ago, le piaf said: Mijate, jebo te vučić, terzić i brnabić Neomašćenom oklagijom, ako može. 2
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago To s kim se Mijat ljubi i grli me boli ona stvar, ali to sto je doveo trenera koji se ne razume u svoj posao i slusa iskljucivo njega je sut kartu. Ljajicu Rasime, ti si na potezu!!!
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Može da bude njegova stvar kada ne bude bio u Partizanu. Rasim se pita za njega malo više od mene.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Barkley#34 said: Može da bude njegova stvar kada ne bude bio u Partizanu. Upravo to on predstavlja vas pa kad se grli i ljubi sa skotovima jbg...Vas isto srozava. 1
akisaki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 18 minutes ago, BattleBender said: Obe odluke presmešne. I penal i poništavanje gola. Obe odluke apsolutno ispravne. 1
Xpert Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Upravo to on predstavlja vas pa kad se grli i ljubi sa skotovima jbg...Vas isto srozava. Moram priznati da sam se upeceo na pricu sa prvih par konferencija. Al ubrzo je pokazao svoje pravo lice i da nije tu da popravi stanje u klubu. 2
Alek The Great Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Ne mogu reci da sam ocekivao pobedu, ali sam ocekivao vecu borbu koju je kapiten najavljivao. Izdanje Milica veceras je za duboku analizu. Ne znam sta se desilo sa tim deckom veceras. Zdjelar bez ikakvog uticaja na igru. Seka vise i ne komentarisem, sve je receno. Polter vise duela dobio za ovih 15ak minuta nego Kostic za 80min. Posle ove utakmice ocekujem: 1. Poziv Mijatovica na odgovornost od strane predsednika 2. Smena trenera 3. Odstranjivanje Seka iz tima
Xpert Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Mozda Mijat raportira nekom predsedniku, al to nije predsednik fudbalskog kluba Partizan. 1
Recommended Posts