Jump to content

FK Partizan 2025/26 - Expendable Youth

Recommended Posts

Posted

Davali su se crveni za ovakve startove, čak i za gaženje ispod zgloba. Start otvorenim đonom po članku.

I ovaj drugi start, na kraju, je mogao da bude sa istim ishodom. Sa leđa po nogama. 

Sek ima jedan do dva dobra do odlična poteza i 20 užasnih, kada nam razjebe napad. Često ne zna ni kuda se kreće u fazi odbrane, počesto je baš iritantan. 

Loše, sporo, često bez ideje šta sa loptom. Ponekad automatska odigravanja pozadi iako situacija daje mogućnost da se igrač okrene i pokuša nešto drugo.

Al' kad vidim da u tranziciji dodavanje ide iza igrača i uspori se napad popizdim do ludila.

Posted
3 minutes ago, le piaf said:

Ne odgovara istini. Pogledaj startove Mosesa Caiceda nad Merinom, Leifa Davisa nad Sakom. To iz glave samo. Crveni kartoni uvek, za ovako opasne i neoprezne startove, makar nakon intervencije VARa

Nemoj zajebati da su isti startovi. Intenzitet kod starta Caiceda je daleko veci, u naletu ga odvalio. Kod Davisa je jos start sa ledja (ovaj slucaj sam zaboravio moram priznati).

Posted
2 minutes ago, NikolaTest said:

Nemoj zajebati da su isti startovi. Intenzitet kod starta Caiceda je daleko veci, u naletu ga odvalio. Kod Davisa je jos start sa ledja (ovaj slucaj sam zaboravio moram priznati).

Nije važno jel u naletu, start otvorenim đonom po članku i iznad njega mora biti kažnjen crvenim. Mislim, ja sam naveo dva primera iz glave kojih se sećam kroz maglu da su bili otvorenom kopačkom po nozi, a u PL; možda je intenzitet bio jači, ali su startovi neoprezni i opasni po igrača. Siguran sam da ih je bilo još dosta. 

Posted
1 minute ago, le piaf said:

Bože, mi ne možemo ni polušansu da stvorimo sa igračem više. 

Veca je sansa da ga primimo, nakon sto im Sek otvori jos neku kontru.

• Thanks 1
Posted

Odlucila nesreca na klupi da nam da neku sansu bar 20 min, mislio sam da ce drzati Seka do kraja.

Ajd sto je los igrac, ali ovakav sebicluk ne pamtim

Posted
2 minutes ago, Xpert said:

Veca je sansa da ga primimo, nakon sto im Sek otvori jos neku kontru.

Evo izveo ga je konačno. Kakav užasan fudbaler. Dobio je i zvižduke. 

Posted (edited)

Deluje da smo najmanje 30% losiji nego u jesenjem delu sampionata. Sto je i ocekivano. Trener dunster + nam otisao najbolji igrac.

P.S. Bogdan bolje da nije usao... lik ne zna gde bije.

Edited by Xpert
  • Like 1
Posted (edited)

Al bar nece biti vise price o nekakvom napadu na titulu. Ovaj tim nije ni blizu da bude konkurentan za to.

Bukvalno se ne zna koji je deo tima uzasniji.

Edited by Xpert
Posted

Ovog imbecila sa klupe treba išutirati u opštinsku ligu. Dobru zamenu za Miloševića je doveo Mijatović, simpatičan švabo, tačno za naše ambicije, i borbu do samog kraja za drugo mesto. 

A i ostatak ekipe je užasan, da se ne lažemo. 

• Like 1