Barkley#34 Posted November 15 Posted November 15 Da, slažem se za trenera. Oleksandrija nije bila najteža, ali ovi već jesu.
Alek The Great Posted November 15 Posted November 15 Oleksandrija nije ovako bila tezak protivnik, ali na papiru jeste. Samo 3 boda iza Dinama u ligi. A u konkurenciji Pakš, Kluz, Levski Sofija, Hapoel Ber Ševa, Urarta i Neman Grodno mislim da su bili najtezi.
kendrick duckworth Posted November 15 Posted November 15 Mislim da je pogrešno birati između izloga i rezultata (Evrope), osim što može i jedno i drugo, mislim i da je neophodno... Elem, ostavljam prostor da je sa Blagojevićem postojao neki ljudski/relacijski problem, ali sam vrlo sumnjičav koliko su to nepremostive prepreke. Jer samo u tom slučaju bih mogao da razumem ovakav potez. Novi trener bi u teoriji trebalo da pomogne da izvučemo najviše od igrača koji su u izlogu, samo je vrlo neozbiljan način na koji se javno predstavlja strategija. Saćemo nekoga kojeg možemo, da premosti, paćemo od leta da dovedemo pravog trenera.
Alek The Great Posted November 15 Posted November 15 Taj novi trener, ako je dogovoren, ili je pred istekom ugovora u klubu ili nije hteo da preuzme ekipu na polusezoni. Ja sam iskreno za stranca jer mi je dosta vise domacih trenera koji se samo vrte u krug. Rado bi ja video Marka Nikolica, ali to je sada malo verovatno. Neko spanac bi forsirao mlade i dominirao u posedu, a kod nemca bi videli fizicku spremu i presing. A sve ovo bi voleo da vidim u nasoj igri.
Bobby Shurda Posted November 16 Posted November 16 Kouč ozbiljno izdominirao na predstavljanju https://www.instagram.com/reel/DRE5Qo6jHwV/?igsh=Z2VvODEzcG1kdmg=
Small Owl Posted November 16 Posted November 16 (edited) Meni je izgledalo da Blagojević od starta nema punu podršku, kao da je privremeno tu. Valjda jer je domaći a nema veze sa Partizanom pa mi izgledalo da ga svi doživljavaju kao strano tijelo. Takav je neki moj utisak bio, šta znam. Čovjek je smijenjen dok ste bili 1-2. na tabeli, sa totalno novim timom, punim klinaca..i onda dovedeš novog trenera, za kojeg uopšte nisi siguran da je bolji, koji je do sada vodio razvojni tim, bez tolikog pritiska postizanja nekih rezultata. Kad smo već kod pritiska, novi trener se izblamirao pričom o Lebronu i njegovom ocu..dok je objašnjavao šta je pravi pritisak. Što se tiče stranog trenera, nerealno mi je očekivati da će doći iole poznatiji trener da vodi ekipu čiji je budzet 10 mil EUR, gdje je najveća plata 200 k EUR, koji je u fazi totalne konsolidacije.. Edited November 16 by Small Owl .
Alek The Great Posted November 16 Posted November 16 Ne bi ni Trinkijeri dosao u KKP da je znao da sigurno ne bi usao u EL. Ako mu das platu koju zasluzuje i obecas 2-3 pojacanja zasto ne bi dosao. Pa i ti klinci moraju da napreduju uz nekoga, ne mogu igrati 11 klinaca.
Barkley#34 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago M.Milošević – Roganović, Simić, Dragojević, Mohamed – Karabeljov, Ugrešić – Sek, Vukotić, Trifunović – J.Milošević
Tex_Willer Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 minutes ago, Barkley#34 said: M.Milošević – Roganović, Simić, Dragojević, Mohamed – Karabeljov, Ugrešić – Sek, Vukotić, Trifunović – J.Milošević Da sam bek bilo kog tim, uvek bi želeo Trifunovica na krilu, pa i Seka
Barkley#34 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Mnogo je loše. Izgubili smo Vanjino trčanje i pokrivanje a na štoperu ispada i ne može ni u ludilu da zameni Milića. Abdulmalik je smešan a Sek beskoristan. Biće jebeno ovo okrenuti.
Stiletto Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Fenomenanalna igra. Koga i kako misle da prodaju sa ovakvom igrom za skuplje od tepsije bureka?
Xpert Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Čestitke gospodinu Mijatoviću na savršenoj sabotaži sopstenog tima. 6
Alek The Great Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Dragojevicu treba oduzeti traku zbog ovog vecerasnjeg performansa. 1
Barkley#34 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Najjači utisak mi i je ipak trener koji je toliko izrotirao da u jednom trenutku niko nije znao gde treba da stoji i šta da igra. Kralj.
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 8 minutes ago, Barkley#34 said: Najjači utisak mi i je ipak trener koji je toliko izrotirao da u jednom trenutku niko nije znao gde treba da stoji i šta da igra. Kralj. Mijatovic je bas zajebao i podcenio rad Blagojevica.Neka sad istrpi posledice. 2
Recommended Posts